Om mig


Välkommen till min sida. Jag heter Solkarina och arbetar med människors inre och yttre ledarskap. Solkarina Sinnligkunskap är ett svenskt varumärke som utbildar lärare, terapeuter och säljer böcker och manualer. Solkarina är vår huvudlärare.

Jag är en andlig lärare och inspiratör.  Jag har hjälpt människor att hitta sig själva sedan 1989. Jag startade min första praktik i Västmanland 1989. Personlig utveckling är vägen till kunskap och självkännedom metoderna jag använder för det är många

 • Här kan du läsa referenser och vad andra sagt om mig
 • Referenser på facebook
 • Kursutvärderingar och referenser
 • Referenser från Sann Essens utbildningen
 • Sagt om Solkarina´s dimensionella utbildning
 • Jag är utbildad kroppsterapeut i olika kroppsterapier, mindfullness, sorg och förlusthantering, KBT, PTSD och stresshantering, andiska traditioner, dödsdoula, Oigong instruktör, Motiverande samtal MI, Sama Yoga lärare, meditationslärare och vidareutbildar mig konstant för att hålla högsta kvalitet på mina egna utbildningar.
 • Jag har arbetat med Reiki sedan 1990 och är utbildad av flera internationella lärare i olika ursprungliga Reikimetoder från Japan. Mina tidiga år gick jag på Axelssons institut, jag praktiserar också Buddhism sedan 1990.
 • Jag äger varumärket MediReiki® Nefertiti kosmisk healing®, Högre uppvaknande®, Solkarina Sinnligkunskap® för att du ska få ett starkt varumärke med kvalitet.
 • Jag utvecklat flera metoder för personlig utveckling, medial utveckling och andlig utveckling som Sann Essens, Änglamedvetande, Esoteriska rådgivare, Nefertiti kosmisk healing®,
 • Qigong instruktör
 • End of life Doula, i Sverige kallad Dödsdoula
 • Motiverande samtal MI och MI – metodstöd
 • Sorg och förlusthantering med komplexa relationer och inre barnet
 • Jag är utbildad Sama-yoga lärare och meditationslärare.
 • Stresshantering med KBT
 • Trauma och PTSD
 • Mindfulness instruktör
 • Pågående KBT ettårig, Mediyoga® mm.

Jag har hjälpt människor att hitta sig själva och hitta hem till sig själva sedan slutet av 80-talet. 100-tals människor har fått tillbaka livsgnistan, hittat vad de är bra på och utvecklat sig själva genom mina behandlingar, kurser och tjänster. Det sjungande hjärtat är mitt motto

Jag har en tidigare erfarenhet av att tillsammans med olika företag, kommuner, arbetsförmedling, studieförbund utbilda människor i dimensionell kunskap. Jag har haft kurser sedan 1993 både i den privata och offentliga sektorn. Jag har skrivit 27 böcker, kanaliserat mer än 15 energimetoder och flera utbildningar i esoterik ( den dolda kunskapen). Jag reser i hela Sverige samt håller kurser och föreläsningar via ZOOM. Min ambition, nyfikenhet och vilja har gett mig stor livskunskap.

Jag ger alltid allt i mötet med människor. Och jag vill verkligen från djupet av mitt hjärta hjälpa dig att skapa dig själv. Är du lycklig blir världen lyckligare.

Jag arbetar dimensionellt och inte konventionellt det är min styrka och min förmåga. Jag har ett klarseende och klarkännande där jag kan se igenom dimensioner för att guida och vägleda människor och varelser på den resan. Jag brinner för att hjälpa människor må bra och skapa sig själv. Jag tror på människans inneboende potential och att lidandet är en illusion man kan vakna upp från. Jag vill verkligen att du ska leva ditt sjungande hjärta.

Jag har tagit tillflykt ( min väg) till Buddhismen och den del av Buddhismen som arbetar med Shamballa och Amitaba.

Jag är en historieberättare (Storyteller) med många minnen både från den här världen och andra. Minnen som bygger de dimensionella utbildningar jag erbjuder idag. Jag har många kvalitativa utbildningar med mig i bagaget som jag använder mig av i min undervisning. Vill du hitta dig själv och vägen hem till dig är du välkommen till mig. 

Alla kurser, workshops, texter och annat på hemsidan har jag skrivit och skapat själv så även mina böcker.

Kanske ses vi på vägarna när jag är på väg till dig eller någon annan plats med min Reikibil med vingar.

Min vision är att alla människor ska hitta sitt eget instrument och leva i harmoni med sig själva och sin omvärld. Det är min innerligaste önskan att vi alla ska se möjligheterna i varje ögonblick och leva ett kärleksfullt liv i glädje, inspiration och med livskvalitet. Solkarina 1998

Sagt om Solkarina:

”Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss.”

”Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor.”

Sinnligkunskap AB äger plattformen Kosmisk kunskap som plats för hälsa, personlig utveckling och friskvård. Där hittar du välutbildade dimensionella medium och esoteriska rådgivare, samt mer än 80 olika metoder som vi tillsammans praktiserar. Här hittar du elever som utbildat sig hos mig och som är offentliga


Sinnligkunskap AB

Sinnligkunskap AB är inriktat på konsultverksamhet inom flera olika områden samt bokförlag med utgivning av andliga böcker. Vi utbildar och vägleder inom andlig, personlig, medial utveckling samt säljer förutom böcker andra hjälpmedel för de olika utvecklingsprocesserna. Vi är ledande i branschen med mer än 30 års kunskap. Vi erbjuder ett unikt koncept med böcker och utbildningar och produkter som du hittar i vår webbutik.

Innehar F-skatt och Vat

Org.nr : 559006-6980