Om de frekvenser jag arbetar med
januari 3, 2021
Hawaiiansk lomi massage och Reiki
januari 5, 2021
Visa alla

Vad har de gemensamt?

För dig som följer mig så vet du att jag slutar aldrig lära mig och jag slutar aldrig utvecklas. Detta i kombination med att jag faktiskt också utbildar mig är en fantastisk kompott som ger mig svar på många av livets stora frågor.

I Umeå har jag gått på 3 olika qi gong metoder och provat dem. Två av dem var minst sagt bara skräp eller de passade verkligen inte mig. Därför att de qi gong metoder de haft i Umeå fokuserar inte på chi energin eller på att medvetande följer vår tanke och känsla. Det var mer som stående yogaövningar och qi gong är att följa chi tycker precis som Reiki är.

När jag var till England för ett år sedan fick stora insikter om Shamballa, du kanske sett och följt mig när jag berättat om mina minnen från Shamballa på mina poddar. När jag var i England fick jag stora insikter hur Shamballa hänger samman med Reiki. Det var verkligen magiskt. När jag sedan blev Qi gong lärare så fick jag den pusselbit som jag tycker saknas inom Reiki just den pusselbit som jag tror att Usui grundaren av Reiki arbetade med. Det är verkligen så det kliar i fingrarna nu att få dela dessa kunskaper med mina elever. Och redan helgen som kommer börjar jag dela dem för första gången.

Min resa och vidareutbildning till yoga lärare på Bali är också en viktig nyckel i förståelsen för medvetandet, och chi energin i våra fysiska kroppar. Eftersom yoga också jobbar med prana och Chi. Som du ser bubblar jag av förtjusning.

Eftersom grundaren av Reiki inte kunnat förmedla vidare hur han såg på Reiki och varför han startade och började praktisera Reiki så får man ta med sig svaren från olika traditioner inom Reiki som jag gjort. Jag är ju utbildad av flera olika traditioner i Reiki inte bara en enda. Den här gången är det desto fler kockar blivit, desto mer förstår man soppan. I kombination med den mindfulness utbildning jag gått, qi gong lärare utbildningen och yoga utbildningen så föll poletten ned. Eller egentligen är det väl så att jag hittat ord på det jag redan visste. Jag kunde se den röda tråden och den gemensamma nämnaren.

Reiki och Shamballa går därför hand i hand och på vilket sätt kommer jag att undervisa mina elever i Reiki 3 från och med januari 2021.

Nu, nu känner jag mig verkligen redo att skriva Reikilärar boken för nu är det som jag alltid sagt.

Bara den som tror den behöver skydda sig är den vi andra måste skydda oss från, den som tror att det finns något orent är bara den orene. Skydda dig du för den som förstår Chi kan använda flöde och skapa flöde och behöver inte skydda sig varken muntligt och styra energin fel eller genom symbolik. Den enda du har att frukta är den människa som pratar skydd för den förstår inte Reikiflödet och chiflödet.

Det är nya tider nu!

Solkarina


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.