Nu startar jag igen Solkarina Sinnligkunskap på egen plattform
juli 21, 2022
3 poddar till bättre pris lyssna så mycket du vill
juli 30, 2022

Veckans söndags-podd handlar om just det. Mina erfarenheter av människor jag mött som skapat en alternativ verklighet de lever i trots att de egentligen lever i trauman. För våra livserfarenheter blir filter genom vilken vi filtrerar sanningen om oss själva. Många som arbetar som mig idag ser sig själva komma från andra planeter och solsystem men egentligen är de traumatiserade från den egna barndomen.

Det är skillnad på att uppleva den fysiska världen som människa med minnen från andra världar och verkligheter eller dimensioner, mot att tro att det är den sanna identiteten. Jag berättar om skillnaden i podden. För den som kan dimensionsvandra och förstår dimensioner kommer också att fungera som bäst som människa på jorden.

Så frågan är vem följer du? Följer du någon som är skadad från barndomen och i sitt barndomstrauma skapat alternativa världar eller följer du människor som förstår skillnaden

Psykiska trauman skapar intressanta människor med intressanta verkligheter.

Du lyssnar på podden här

För att lyssna behöver du bli medlem och det kostar 150 kr i månaden. Då får du tillgång till alla poddar, meditationer och det extra jag bjuder på. Läs mer här

Du kan nu lyssna till Osynliga världar, Subjektiva sanningar, Lemuria, själsstrålar och egna tankar samt det nära mötet med ljusvarelser i ett tempel i Indien du lyssnar här

  • Osynliga världar
  • Subjektiva sanningar
  • Lemuria, själsstrålar och egna tankar jag har
  • Ljusvarelser läker människor i templet i Indien
  • Möte och samtalet jag hade med en älva
  • Trauman skapar alternativa världar som människor lever i

Varje onsdag kan du lyssna på nya poddar. För att lyssna behöver du logga in.

Naturligtvis finns den gamla podden kvar på Acast som du kan lyssna på överallt där podcast finns: Spotify, Apple och podcast appar.

  • Den 27 juli kommer nästa avsnitt som handlar om hur trauman från barndomen kan skapa alternativa världar så människor tror de har en dimensionell kunskap. Jag delar egna erfarenheter av människor jag mött som inte kan skilja på vad som är verklighet och trauma. Du får tips på vad du ska tänka på.
  • Den 3 augusti kommer ett avsnitt där jag berättar mer om ursprunget till de uppstigna mästarna El Morya, Lady Nada, och alla ärkeänglar som människor tillber. Vem har skapat den vågen och vilka ”sekte” ligger bakom detta. Det finns djupa kristna traditioner och som vanligt utmynnar mycket från det religiösa USA. Vet du vad ärkeänglarna du googlar på kommer ifrån? Här berättar jag om det.

Välkommen till en ny säsong av Solkarina Sinnligkunskap®

Här kan du hitta de nya poddarna


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.