Andlighet
augusti 14, 2020
Leva rätt?
augusti 16, 2020

Energi förändras inte utan det transformeras. Människor som skapar draman och inte kan släppa taget om den 3 dimensionens verklighet de får ofta en massa symtom. Därför att de behöver bli medvetna och ta mer ansvar för sig själva och sina problem.

I kosmos finns ett naturligt flöde på energi och det är alltid en hög vibration och alltid konstant flöde. Detta genomströmmar också oss och en bra healer kan kliva in i detta flöde för att sedan förmedla flödet till en klient. Man ger egentligen inte någon energi utan när healern stämmer in sig på en vibration så kan människan i närheten uppleva den balansen och flödet och det gör att människor själva kan ställa in sig på det naturliga kosmiska flödet. Det är som att stämma en ostämd gitarr vi behöver förebilder som vi kan stämma in oss på energimässigt. Därför ska man verkligen, verkligen fundera kring vem man sätter på en piedestal.

Därför gör egentligen inte jag som healer något

Det är också därför du ska vara närvarande vid healing för då kan du öka din medvetenhet på ett bättre sätt genom upplevelsen du får. Det är också därför det är viktigt att välja rätt healer och det ska kännas rätt efter du fått healingen också. För om du valt en healer som ligger på en högre vibration så kommer du att kunna stämma in dig på deras frekvens.

Det luriga är att veta vem som har högre frekvens.

Jag brukar hänvisa till mina böcker och till mina poddar för att lära känna mig. Många människor när de hör mig prata så får de också en känsla för vilken vibration jag har i mitt energisystem. Utifrån det kan de sedan känna om det känns bekvämt för dem att ta healing av mig.

Egentligen i grund och botten kan ingen människa ge eller ta något av en annan människa

Det är vi själva som tonar in oss, följer efter, liknar andra människor. Om vi bär ett mönster inom oss att vi inte är tillräckligt värdefulla då kommer det att ligga som en vibration i vårt energisystem. När kaka sedan söker maka så söker sig vår vibration till en liknande och det gör att människor söker sig ofta till det de redan känner eller önskar ha. Det är därför en influenser eller en profil inom ett visst område får människor att följa dem. Människor vet inte att det är en inre önskan som gör att de dras till profilen ifråga. Kaka söker maka de söker sig till just den här personen för att den vibration de har just nu behöver det.

Energi är som jag sa föränderligt det kan inte försvinna utan transformeras. Du kan likna det så här: I ett rum där människor är superarga och skriker på varandra där bildas en energi och vibration i rummet. Men – om de bestämmer sig för att skratta och krama varandra så kommer energin i rummet att förändras. Det är transformation.

Det är därför det är bra att göra metoder som skapar vibrationshöjningar.

För vibrationshöjningar gör att vi mår bättre. Vibrationshöjningar kan ALDRIG få oss att må sämre. Du kan bara må dåligt av att inte vara öppen för förändring. Jag har aldrig varit med om att man mår dåligt av healing eller får healingkriser. Får du det då betyder det att du är en person som skapar draman i livet, du vill helt enkelt göra en stor affär av allting, synas, ta plats och befinner dig då i en offerroll.

En människa som är öppen för förändring, få kunskap, får insikt om sig själv och lär sig något om sig själv och livet. De människorna  kommer att må gott av healingen och vibrationshöjningen.

Många människor är alldeles för dramatiska i sina uttryck och kan stapla upp alla sina symtom för varför de inte kan må bra, trots att de är de själva som skapar symtomen genom sina draman.

Antingen vill du må bra eller så vill du det inte.

Den som är redo att må bra är också redo att förändra, transformera och lära sig vad som krävs av dem för att nå den punkten. Att må bra handlar om att acceptera den situation man har och att göra det bästa utifrån den. Vibrationshöjningar hjälper dig eftersom de kan skapa ett högre flöde genom ditt energisystem.

Behandlingar

Allt gott /Solkarina


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.