Vibrationshöjningar
augusti 14, 2020
Uppvaknandet
augusti 17, 2020

En sak förstår jag inte och det är varför man hela tiden talar om stress och utmattning men i kombination med en massa övningar som blir mer att hålla reda på som skapar mer stress och måsten! Varför pratar vi inte om att leva rätt och att leva fel. Vi lever i en polariserad värld där vi kan leva rätt ( för oss själva) eller fel ( för oss själva) det som är rätt för oss är oftast också rätt för våra medmänniskor. Du är sann och då lever du sant.

Varför talar vi inte mer om rätt eller fel sätt att leva på?

Tänk om vi skulle börja där. Vi pratar hela tiden om hur vi kan motverka olika problem som är stress-relaterade. Det blir som att försöka trycka ned en ballong under vattnet och tro att den ska stanna där. Som vanligt i samhället så ligger fokus på att lindra symtom inte se orsaken. Människor fortsätter att leva på det sätt som skapar stressen och sedan försöker man andas bort stressen, tänka bort stressen och lägger mycket tid på de motverkande övningarna.

Tänk om

Tänk om man istället skulle börja se hur lever jag mitt dagliga liv egentligen? Vad är det jag lägger tid på under en dag? Vad är det jag strävar mot och vill förverkliga i livet? Vad är viktigt egentligen? När vi förändrar vårt sätt och mönster att leva dagligen vad vi lägger vår tid på så kommer stressen och de stress-relaterade problemen att försvinna. Du lever då mer sann med det som känns rätt för dig istället för att sträva mot ett liv som du ser återspeglas i de sociala medierna. Man vill fortsätta sin livsstil trots att den inte är hälsosam för människor, djur och jorden.

Människor tycker alltid att andra ska avstå men de vill inte göra det själva

Så länge du gör vad du alltid gjort kommer du att få samma resultat som du alltid fått. Det är så enkelt och inga konstigheter. Börja därför om du vill leva sant, om du vill leva på ett sätt som känns sant för dig att ta ansvar för varenda minut under ett dygn. Börja leva medvetet och närvarande i glädje, med vilja och med medvetenhet varje minut på dagen. De minuter du inte lever som du känner är sant och ett förhållningssätt som håller människor, djur, jorden frisk så ska du ha som mål att förändra det i ditt liv. Kanske får du öva på det hela livet, men någonstans behöver du börja.

Vad är viktigt i ditt liv, vad är viktigt – på riktigt.

Lev-Var dig själv-Njut-Älska

Solkarina


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.