Lär dig Reikiprinciperna på japanska
maj 18, 2022
Vill du lära dig MediReiki® en själavårdande metod med motiverande samtal
maj 24, 2022

Tid: 30 minuter

Du sitter i lugn och ro i ditt hem, blundar och tar emot behandlingen och är närvarande och medveten om vilka tankar och känslor du upplever. Vilka minnen som väcks.

Vårt subtila energisystem styrs och påverkas av våra erfarenheter i livet. Vi präglas på olika sätt av våra föräldrar, familjen, vänner, skola och samhälle. När vår medvetenhet vaknar i vuxen ålder kan vi uppleva oss begränsade i olika situationer. Detta beror ofta på att vi präglats in i olika beteenden som i sin tur skapar blockeringar i våra energiflöden i kroppen. Genom att göra en chakra-aktivering så öppnas dina kanaler upp i flöde och då får du också möjlighet att släppa taget och bli medveten om gamla förhållningssätt du levt i.

Förändringar kommer genom medvetenhet, medveten handling och förståelse för vad som präglat dig.

Var därför uppmärksam på vilka minnen, tankar och känslor som du upplever under denna behandling för det är sådant som du släpper taget om under behandlingen.

Alla behandlingar jag gör energistädar på djupet, tar bort tung energi och präglingar men aktiverar aldrig några negativa känslor eller upplevelser.

Jag rekommenderar att du efter behandlingen köper och lyssna på någon av dessa meditationer i 1-3 veckor efter behandlingen de ingår ej i behandlingen du får.

Eller denna på min podcast ( gratis)  Väck ljuset i ditt hjärta

Kosmisk städning ( gratis ) youtube

Vill du lära dig mer om Chakran? Då rekommenderar jag detta på min podcast Solkarina Sinnligkunskap

Chakra 1   Chakra 2   Chakra 3   Chakra 4    Chakra 5   Chakra 6   Chakra 7


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.