Energiöverföring med HH Dalai lama 1992
september 12, 2018

Genom alla metoder jag skapat och använder mig av på kurser och behandling eller vägledning så är andningen alltid i fokus. Andningen är vägen till medvetandet. Med andningen kan vi styra vår medvetenhet.

När vi inte är i kontakt med vår kropp så har den inte heller någon medvetenhet. Det är därför mindfulness eller olika tekniker för Buddha andning är värdefulla. I vårt moderna västerländska land är vi mer vana att använda begreppet mindfulness.

Själv kom jag i kontakt med det när jag utforskade buddhismen på 90-talet och framför allt när jag lärde mig Reiki 1990. När vi ger oss själva Reiki kommer vi i kontakt med buddha andingen och får en möjlighet att vara mindfulla alltstå närvarande med oss själva.

Med tekniker du använder i andningen kan du lära känna din kropp och ditt sinne. Du får kontakt med dina känslor och tankar så du kan skapa en medvetenhet om vad det är som pågår inom dig.

Du får då en läkning inifrån när du använder dig av medveten andning.

Du lär dig hantera stress, oro, irritation, ilska, sorg, uppgivenhet, nedstämdhet genom att uppleva känslorna men inte bli dem. Med övning får du ett mer balanserat sinne.

När vi slappnar av i sinnet, slappnar kroppen av och cirkulationen kommer igång vilket hjälper dig att släppa smärta och värk i kroppen.

Ett stilla sinne där jag vägleder dig hjälper dig att höra och lyssna djupare på dig själv.

I flera av mina metoder använder jag mig av andningstekniker för att du ska få en djupare kontakt med dig själv och kärnan av det som är du.

På alla mina kurser är andningen och att centrera din andning det som skapar självkännedom och närvaro inom dig.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *