Reiki-träffar Online
mars 18, 2021
Avsnitt 128: Reiki talk 1 with Frank Arjava Petter about origins of Reiki
mars 31, 2021

Den 1 april startar 21 dagarshealingen igen. En möjlighet att du tillsammans med andra fast du är i ditt eget hem få sitta en stund, vara tillsammans med dig själv och lyssna på dig själv.

När vi blir stressade är det lätt att liksom glida in i våra beteende mönster på reflex för att spara energi. Det är reptilhjärnan som hjälper oss att göra saker på autopilot.

Under 21 dagarshealingen sitter du i 21 dagar och tar emot helande energi. Denna gång är det Reiki. Jag kallar det Reikiljus därför att Reiki får den vibration sändaren av Reiki har. Genom att jag tonar in på ljus så får du Reikiljus. Fast egentligen är ju Reiki en form av ljus.

När vi sitter dag efter dag och som denna gång lyssnar på en vitt ljus meditationen då kommer du att uppleva hur kroppen blir lättare, sinnet blir lättare och tankarna blir mindre. När du övar dag efter dag efter dag så kommer du att börja tycka att det är en behaglig upplevelse och som du vet det vi övar på blir vi bra på. Du kommer att längta efter den här stunden med dig själv.

Självklart kan du ladda hem meditationerna under 21 dagarshealingen så du kan lyssna på dem resten av året om och om igen för nu har du ju skapat en fin vana för dig själv.

Nya vanor behöver vi öva på

Meditationerna du får behålla kommer att påminna dig om den behagliga upplevelsen du varit med om och du kommer att vilja ha mer av den. Det är då du börjar din avslappning och stressreducering på riktigt.

Övar du i 3 veckor så är chansen för dig större att du börjar gilla det hela. I många mystiska traditioner så talar man om just 21 dagar för att ändra en vana fast moderna forskning säger att vi behöver mycket mer än så för att förändra en vana.

Du kommer att få ljusmeditationer sa jag. Och ljus består av ljuspartiklar som kallas fotoner.  När fotoner krockar med något kan ljuset, studsa, reflektera och faktiskt omvandla det till värme. Du kan uppleva ljus som träffar din kropp som värme. Ljus kan röra sig fram som ljudvågor eller i raka linjer som partiklar. Det synliga ljuset kallar vi vitt ljus fast det egentligen består av alla färger. Regnbågen är mångafärgad tex. Olika färger på ljuset när det bryts i en prisma är bara olika våglängder och det skapar färger som vi kallar spektrum

Det är därför ljus är hälsosamt för dig för ljus innehåller alla vibrationer som du behöver.

Vill du vara med på 21 dagarshealingen den 1 april 2021 är du välkommen att registera dig på www.sannessens,se eller kontakta mig.

Du kan sitta ned i 20 minuter varje dag när det passar dig. Lyssna på en vitt ljus meditation bara slappna av och sjunka in i dig själv när det passar dig under dagen. Jag kommer också att ge lite närvaro tips som du sedan kan praktisera

Varmt välkommen

Solkarina Sinnligkunskap®


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.