Avsnitt 116: Uppvaknandet och den nya jorden
januari 9, 2021
Samtal 45: Solkarina och David samtalar om utomjordningar och bortförande
juni 12, 2021

Det gäller att aldrig sluta utvecklas. På 90-talet och början på 2000-talet hade jag kurser för stjärnfödda och kurser för alla som behövde hitta sitt galaktiska medvetande. Man brukar säga att jag är 20 år före min tid och det kan jag se idag stämmer. Så – vad är intressant om 10-20 år. Det är min hemlighet just nu. Men personlig utveckling och självkännedom har verkligen förändrats överlag sedan 90-talet.

Numera har jag inte kurser för stjärnfödda alltså de som har en medvetenhet om sitt kosmiska ursprung för att istället för att hålla kurser speciellt för dessa så har jag utvecklat den esoteriska utbildningen och utbildar dimensionella medium. Du ser dem överallt i samhället idag så jag utbildat många av de stjärnfödda som idag har expanderat sitt medvetande.

Men som jag sa dessa var viktiga för 20 år sedan. Framtidens människa vet att de är en del av kosmos och framtidens människor kommer att ta mer hand om sin kropp och sin hälsa. Det är en av anledningarna till att jag nu läser en utbildning till licensierad kostrådgivare.

Otroligt intressant hur man kan skulptera en kropp med maten. Det är verkligen inte yta och det yttre utan en kunskap som letar sig djupare in och gör att cellerna i kroppen mår bra.

Såsom däruppe så också där nere

Mikro och makro kosmos – jätteintressant.

Den här bilden är intressant för kanske skulle cellerna säga så här till varandra om de kunde prata.

Vad säger en cell till en cellkompis i kroppen? Vad säger en stjärna du ser på när du talar med den?

Den ytliga fasen som många människor lever i just nu den kommer i framtiden att bli oviktig därför att människor kommer att leva mycket mer hälsosamt och var här och nu. Den ytliga fasen är instagram och liknande där människor ”visar upp sig” det ”vackra” folket. Men det är en fas i utvecklingen just nu, fas människor behöver gå igenom för att hitta sig själva. Många kommer att förstå att sanningen om dem själva inte finns i det ytliga och då kommer människor att vilja veta och lära sig mer om kroppen.

I den esoteriska utbildningen talar jag ofta om den nionde nivån en nivå där man arbetar med att lära känna sig själv. De flesta människor är där hela livet och då kliver ur den 9 dimensionen och blir sina egna mästare. Människan har en utvecklingsstege de vandrar på.

Kroppen med celler och förväntningar är lika intressant som galaxer, vintergator och vår underbara stjärnhimmel.

Det är verkligen spännande att se hur friskvård och hälsa förändras när tiden går. I framtiden kommer kosten, minimalismen och ärligheten att bli viktigare än det ytliga som finns idag. Är du redo att förändras när tiderna förändras?

Jag är redo är du?

Solkarina //


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.