Avsnitt 94: Del 2. Samtal om de djupare aspekterna inom yoga
augusti 6, 2020
Vi är skapta att samarbeta och mötas
augusti 7, 2020

Tillhör du dem som blivit besviken på människor? Som tycker att människor visat dig en sak men gjort något annat? Många människor har den erfarenheten. I sorg och förlusthanteringen bearbetar man just dessa känslor för att verbalisera vad man egentligen känner och upplever. Att så sätta ord på det som känns svårt kan vara viktigt för att också förstå vad det egentligen är man känner och upplever. När man sedan inte längre berörs av det som påverkat känslorna då blir man mer fri.

Många människor befriar sig från sådant som de känner är jobbigt för dem genom att prata och då prata skit om andra. Lika många människor väljer att vara tysta och inte säga någonting.

Vad som är värst vet jag inte

Men en sak har jag lärt mig genom livet och det är just det jag vill förmedla med dagens blogg. Nämligen att människor som skadar dig fysiskt, mentalt eller emotionellt ska du inte vara besviken på utan du ska gå vidare med en känsla att ”du är värd bättre” det är lätt att istället fastna i varför? man försöker förstå vad som hänt eller varför någon valt ett visst beteende. Men faktum är att hur mycket du än oroar dig eller funderar kring saken så kan du inte se eller förstå en annan människas verklighet.

Ingen kan känna det du känner, ingen kan se det du ser, ingen kan veta allt du vet.

Det är en omöjlighet för den enda verklighet vi kan se och förstå utifrån är den verklighet man själv ser. En människa som känner sig sviken pratar antagligen illa om en annan person. En människa som är tyst och inte vågar verbalisera sina känslor brukar ofta istället lägga ut vackra ord på sin facebook-sida, de druknar nästan i positiva ord, som om de upprepar det positiva för att inte drunkna i det inre negativa.

En sak har livet lär mig

Gör alltid ditt bästa och våga också stå för att ditt bästa ibland misslyckas. Det är ok för du gjorde ju ditt bästa. Om alla människor på jorden vågade stå för att de gör sitt bästa och även att de ibland gör fel saker. Då skulle vi ha en mycket bättre värld.

Mörker är bara okunskap och ljus är det belysta

Hur ska vi kunna nå högre kunskap om oss själva om vi inte skulle våga misslyckas? Vad ska vi då lära av? Människor som inte lär av sina misstag som inte klarar att se sig själva misslyckas utan hela tiden måste vinna. Det är de människorna som med tiden kommer att drunkna i sitt eget mörker och i sina egna känslor.

Drunkna inte

Börja kommunicera, prata, utan att förklara, det är ok att säga jag är vilsen! Du behöver inte ha alla svaren själv. Ibland när man känner sig vilsen kan det räcka med att erkänna just det. Tyvärr gör många människor inte det för de är så fast i sina präglingar att ytan utåt ska vara fin fast det inre brinner.

Bli inte en sådan människa

Den som mår bra inifrån och ut den människan sprider också ljus i världen. För när vi blottar oss i våra svagaste stunder, när vi erkänner att vi inte vet eller kan, det är exakt då kunskapen kan nå in i oss. Det är då mörkret träder ut och ljuset kliver in. Kliv ur din tystnad och kliv ur din tro

Den sanna människan är den ärliga människan.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.