Nedstigning eller uppstigning
september 10, 2020
Avsnitt 11: Kan man ”hålla på med det andliga” ?
september 14, 2020

Världen förändras och vi behöver förändras med världen. Att fortsätta att göra saker så som du alltid gjort kommer inte att fungera för dig. Har du någon gång funderat över vilken historia du berättar om dig själv, den du är och vad du är? Du, bara du berättar en historia om dig själv? Den du tror du är delar du i världen. Vi är präglade av religioner som vill vi ska se på världen på ett speciellt sätt, vetenskapen, olika kulturer och länder, olika språk allt sådant som du tidigare varit och byggt historien om dig själv genom. Det är genom de erfarenheterna du löser problem i ditt liv, dina relationer bygger på dessa erfarenheter.

Kan det vara så att du egentligen är något helt annat?

Tiden har kommit när människan behöver förstå att de är mycket mer än de tidigare trott. Vi är unika dimensionella varelser som kan välja känslor, skapa händelser, vandra och kommunicera med andra dimensioner på att sätt som ingen annan varelse kan. Vi är så speciella. Vi kan använda vår viljekraft lyssna till intuitionen och se bortomför begränsningar.

Använder du dig av alla förmågor du ha?

Människor fortsätter att hålla i sina teorier de vill inte skapa förändringar för om du ändrar din historia så kommer du att få ändringar i ditt liv. Det är de ändringarna människor är rädda för. De vet vad de har men inte vad de får. Minsta lilla förändring kommer att skapa en annan verklighet för dig. Vi har blivit förledda att vi härstammar från en Gud eller från aporna i en evolution. Verkligen missledande därför att med den gamla tron på vilka vi är och var vi kommer ifrån som vi också förlorar oss själva.

Vem är det då som styr oss

I det större och stora hela kan nog varken du eller jag se det. Men vi kan se det på lägre nivåer, vilka strömningar i samhället vi följer, vilka människors sanning vi lyssnar på? Du styrs mer än du tror av människor och profiler runt dig. När tekniken utvecklas så tvingas också människan till utveckling, den som inte hänger med kommer att istället hänga på någon. Det är ett faktum. Men om du hänger på någon så kommer du att se världen genom någon annans ögon, du ska lära dig se världen genom dina egna ögon. Se vad det gör med dig, hur det förändrar dig, och vad det vill göra med dig. Du är unik, du har dimensionerna som din hjälp du kan kommunicera och prata med vem du vill. Du kan få inputs när du behöver, men behöver förstå hur du är en programvara i en stor dator. Du som människa får virus på samma sätt som en dator får virus. Den påverkan du får av virus får du genom mänskliga influenser, tankar, känslor, påståenden är det största giftet och de värsta virusen

New age rörelsen är bara 100-150 år gammal

Vad tror du på egentligen? Vad känner du är sanningen om dig själv? Vad är berättelsen om dig själv? Genom att skilja på dessa och förstå skillnaden på sanningen om dig själv eller berättelsen du ger av dig själv, när du förstår då kan du också se dig själv. Att se sig själv handlar väldigt mycket om att våga ta ansvar för det du möter i ditt liv, och inte bara det, utan också förstå hur du påverkas av kollektivet. Om du levt på 1800-talet hade berättelsen om dig själv varit annorlunda mot idag. När du kan se din berättelse om dig själv som du valt att leva i då kan du också se vem du verkligen är.

Din kropp är en kemisk process som ditt medvetande använder sig av

Allt gott / Solkarina


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.