Leva rätt?
augusti 16, 2020
Mitt buddhistiska namn
augusti 17, 2020

Mänskligheten börjar sakta vakna till en annan verklighet. I tusentals år har människan gått omkring utan att veta sin sanna identitet. Vi har glömt att vi kommer från stjärnorna och att våra kroppar pratar med oss. Därför blir uppvaknandet så svårt för många. När sanningen inifrån börjar prata i from av sensationer i kroppen då blir människor skrämda.

Många känner det genom psykisk ohälsa, utmattning, utbrändhet.

I många många år har människor levt i okunskap om sin sanna natur och uppvaknandet är därför en kollision mellan den gamla världen och dess trossystem och kunskapen om vår verkliga natur som människor. Vi har fostrats i hundratals år att tro något annat om oss själva.

Kroppen reagerar och kommer att fortsätta att reagera tills du lever mer sann och förstår vem just du är.

 • Våra tankar kommer från det vi redan vet i vår fysiska hjärna finns våra minnen och erfarenheter
 • Känslor är överlevnads-instinkter som vi inte längre behöver när vi känner vår sanna natur för då finns inte längre någon rädsla
 • Du förstår hur viktiga vi människor är för varandra och börjar se på din omgivning med andra ögon, du är inte längre i fokus själv utan ser varje människas bidrag
 • Din fysiska kropp läker och mår bra, det är lögnen om dig själv som som du lever som skadar din kropp och skapar sensationer i den.

Hur blir du frisk? Hur hittar du dig själv och den du är?

Fastna inte i sub-kulturer igen – som tror de håller sanningen om dig. Vad är du beroende av? Utforska din dimensionella kunskap och framför allt ta ansvar för ditt liv. Dina känslor är dina, dina tankar är dina, din kropp är din att ta ansvar för. Du har en skyldighet att bidra till samhället hur gör du det? Gör inte forskning till sanningen utan till ett sätt att sakta gå framåt.

Dina tankar syns inte men finns, dina känslor syns inte men finns. Vem tar ansvar för dem?

Uppvaknandet är inget annat än en utmattning av dina tankar, känslor och din kropp för att du inte lyssnat på de kvaliteter de har. För du lever på ett sätt som inte skapar ett flöde med kosmos och livet. Du lever i en okunskap om din sanna natur. På samma sätt som du kan slita ut saker genom att inte vara rädd om dem kan du också slita ut dig själv.

Hjärtat är svaret

Hjärtat är den punkt där alla dimensioner som är du förenas. Där finns det okända allt det du inte vet något om och kan lära känna. Medvetenhet är att veta och hjärtat som innehåller all kunskap om oss och kosmos vet. Huvudet och känslorna kan enbart bygga sin tro på det som det varit med om.

Visste du att man nu förstår inom vetenskapen att det genetiska arvet endast är några få procent. Den största påverkan på vilka vi blir skapas de första 7-8 åren i våra liv. Det vi upplever och får vara med om är det som präglar oss i resten av livet. Våra tankar och känslor är som program som finns inprogrammerade i oss genom det sammanhang vi kommer från. För att skapa förändringar behöver du omprogrammera dig. Det gör du inte genom att fokusera på tankar eller känslor. För det behöver du:

 • ta ansvar för ditt liv och inte skylla på andra
 • fokusera på dina mål och använda viljekraften för att nå dem
 • sluta titta bakåt för det du har bakom dig kommer du alltid att möta på vägen framför dig
 • bidra till samhället genom arbete eller på annat sätt
 • sluta klaga och gnälla och gör ditt bästa
 • var redo att lära resten av ditt liv
 • sluta följa och dela all skrämselpropagande på nätet och facebook
 • sluta vara ett offer

Reikkurs & Esoterisk rådgivare & Sann Essens & Inre uppvaknande & Shamballas ljus

#psykisk #ohälsa #utmattning #utbrändhet #uppvaknandet #gnäll #utbrändhet #reiki #medvetenhet #medvetande #rädsla #viljekraft #solkarina #sinnligkunskap #dimensionellkunskap #ljusvarelser #sinnligkunskap #hjärtatskunskap

Solkarina


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.