Uppvaknandet
augusti 17, 2020
Avsnitt 96: Halschakrat och sanningens språkrör
augusti 19, 2020

Idag fick jag mitt Buddhistiska namn. Det känns helt fantastiskt det är 30 år sedan jag började fundera över att konvertera och svenska kyrkan klev jag ur för många år sedan. Med minnen från Shamballa så blev det förstås till en viss inriktning som jag sedan valde att ta tillflykt.

Många vet ju att jag går den Shamballas väg och i många år har jag undervisat från Shamballa. Och i år hittade jag på en Jonang traditionen vars uppgift är att aktivera sig för att återstiga till Shamballa så det känns verkligen jättebra just nu.

Mitt namn är: Dakini of Embracing light

En Dakini är en kvinnlig ( som ängel ) visdomsbärare som har nått en viss andlig utveckling, embracing light det kan alltså översättas till Kvinnlig andlig budbärare med visdom från det omfamnande ljuset.

Att ta tillflykt är en sinnestillstånd, Det är det ögonblicket när du ser och känner igen din begränsade kapacitet och väljer att förlita dig på Buddha som din guide för att ta fram din buddha natur. När du tar tillflykt i form av en ceremoni (som jag gjort) så väljer du att orientera ditt liv i en ny riktining. Du rör dig ifrån de världsliga bekymmer som död och åtefödelse ger genom att anta Buddha naturen till fördel för alla kännande varelser.

För att markera detta skifte i din andliga utveckling får du ett tillflykt namn. Namnen är en indikation på de medfödda buddha kvaliteter som finns inom dig. När du tar tillflykt till Kalachakra, så markerar också ditt tillflykts namn att du är välkomnad in i vajra familjen av Kalachakra. Genom lagen om ömsesidighet så etablerar detta en väldig speciell möjlighet att genom lagen om ömsesidighet kan du återfödas i den Shamballas rena rike.

En medlem av vår familj är också vårt universiella ansvar att tillsammans transformera världen. Tillsammans manifestera den gyllene tidsåldern med fred och harmoni (Dzokden)

Vi återföds i Shamballa. När vi är återfödda i Shamballa så kommer vi att kunna manifestera miljoner flöden för att frigöra och hjälpa alla kännande varelser. Detta är en sådan stor möjlighet. Så glöm inte ditt namn och dess betydelse

Vi gläds åt din tur och lycka och välkomnar dig till Kalachakra familjen

Tack säger jag // Solkarina


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.