Tarot
december 27, 2022
Avsnitt 185: Tankar inför det nya året 2023 – lycka & lidandet
december 29, 2022
Visa alla

Vill du veta vad det är för energi i luften vecka 52 då ska du lyssna på senaste avsnittet av tarotpodden. Varje vecka lägger jag kort, berättar lite om tarot och orakelkorten samt lägger kort för kommande vecka.

Du kan lyssna på tarotpodden vecka 52 här den finns överallt där poddar finns.

Tarotkorten är spännande eftersom varje kort betyder något och tillsammans med de kort som ligger där finns budskapet i form av information från korten, vad de betyder enskild och tillsammans. Det skapar en vibration som ligger i luften.

Vad är nyttan med det? Naturligtvis för att du ska vara lite extra observant under veckan som kommer och genom att du är det kan du lära dig mer om dig själv. Jag lägger för kollektivet och vill du ha en privat läggning då behöver du boka en tid med mig och du ser vilka tjänster jag erbjuder här. En nyhet är att du kan få en egen 10 veckors tarotläggning jag har några stycken klienter varje månad som jag kan erbjuda detta så först till kvarn gäller.

Du bokar din egen personliga tarotvägledning här

Vill du lyssna på veckans kollektiva tarot kan du göra det på tarotpodden. Den finns överallt där poddar finns, acast, itunes, spotify mm.

Vill du lära dig själv så har jag en onlinekurs där du kan ta del av 3 inspelningar jag gjort vid fysiska kurser och lära dig själv. Du hittar den här

Gott Nytt År önskar jag med denna podcast

Solkarina //


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.