Vad övar du på varje dag?
mars 8, 2021
Glad Påsk från Solkarina
april 1, 2021

Jag tror vi hela tiden behöver vara medvetna om att det finns polariteter i världen. Det finns ett mörker en osanning som många människor bär. Det finns en sanning som fler bär. Den sanna människan är den som kan ta ansvar för de fel de gör i livet istället för att skylla dem på andra.

Världen är full av fega människor

Människor som gör misstag och inte står för de misstag de gör. Människor som drar sig undan och rättfärdigar sig själv och sina handlingar genom att skada andra människor. Det är det som är mörkret. De kan säga sig tro på Gud, de kan säga sig vara andliga men när det kommer till dem själva så trampar och skadar de människor utan hänsyn för att vinna egna fördelar. Mörkrets vägar äro outgrundliga kan man tycka men nej säger jag. Den sol som lyser och ser alla skuggor den visar också hur kommunikation, möten, att våga mötas, att ta kontakt med människor alltid, alltid kommer att skapa lösningar. Det finns en typ av människor som inte vågar möta människor och istället springer bakom ryggen på dem och det skadar människor. Det finns ingen karma i det, det finns ingen skuld, för varje människa som skadas är en gemensam kollektiv skada som vi alla bär på. De fega människorna som skadar medmänniskor finns överallt.

Den farligaste lögnen är den förvridna sanningen

Genom åren har jag mött många människor som råkat ut för de människor som förvrider verkligheten genom att nedgöra andra människor. De kan inte hålla sig till fakta, de verkligen förvrider verkligheten att bli något de själva vill ha den till. En sådan verklighet kommer från det djuriska inom människan, den förvridna sanningen kommer från rovdjuret som inget hellre vill än att sätta tänderna i den som springer för sitt liv.

Såsom du gör mot andra gör du mot dig själ

Jag lever efter devisen att alltid göra mitt bästa utifrån varje situation. Det innebär att jag ibland måste lära mig saker jag inte visste och ibland kan vara trygg och stark med att jag vet jag gjort mitt bästa. Men vad hjälper det i en värld av rovdjur. Vi tvingas lära oss att navigera det mörker som många rovdjur döljer sig i.

Att leva att upplyst liv är att se även sina mörka sidor

De mörka sidorna hos människor är det outforskade, det inre skadade och det som gör att just de tycker att de bär sanningen i världen. I en upplyst värld ska solen lysa över alla skuggor och då finns inget att dölja inte ens ett rovdjur kan dölja sin instinkt. Mitt råd idag är att tänka på det att du ska belysa och upplysa alla delar av dig själv och modigt våga säga: Jag hade fel, jag tänkte fel och jag är villig att lära mig.

Lärdomar kostar alla människor mycket lidande jämt

Din och min uppgift i världen är: Att alltid göra vårt bästa så vi kan vara nöjda och stolta över oss själva och låta dem som vill gömma sig i skuggorna, inte synas, inte delta få stanna där utan att påverka dig och mig. Låt inte mörker, negativa handlingar, negativa situationer och negativa djuriska människor äga dig, se till att du äger dig själv och står stolt under solens strålar.

Var stolt över dig själv och den du är under ljuset

Ankkorset är symboliskt livet och att välja livet. Sanningens väg är en tyst stilla väg som varje människa ska söka i sitt eget inre. Solen som lyser symboliserar ljuset och har i alla tider och alla kulturer varit en viktigt symbolik för just ljus. Vår vackra sol lyser på alla även på dem som inte bär sanningen i sitt hjärta. Den rannsakan får var och en göra själva.

Därför blir den farligaste lögnen den förvridna sanningen.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.