Avsnitt 91: Solarplexus chakrat och energimedvetenhet
juli 15, 2020
Vad är andevärlden?
juli 17, 2020

Visste du att på 90-talet fick jag namnet Sinnligkunskap och loggan var en nyckel. Det handlar om att låsa upp dörren till din inre kunskap. Man skulle också kunna säga att det är själens visioner vi pratar om. Den inre kunskapen den du är kommer alltid att vara unik. Det kommer aldrig att finnas någon som dig, med dina erfarenheter och med dina tankar och dina känslor. Även om någon skulle vara lik dig så kan de aldrig dela hela ditt liv.

Därför att själen har visioner

Människor tillbringar mycket tid utanför sig själv med det som pågår omkring dem. Istället för att lyssna på vad som kommer inifrån. Våra visioner som vi bär med oss finns redan där och vi har ägt våra egna visioner från den dagen vi föddes till den här jorden.

Är du vilsen försöker du troligtvis följa någon annans vision

För mig har det varit helt klart sedan jag startade det första företaget på 80-talet att det uteslutande handlar om att följa sin egen vision, sin egen väg. Det är också det alla mina kurser och utbildningar handlar om – att du ska lära känna dig själv lite bättre. Det som händer när du lär känna dig själv lite bättre är att du får en dimensionell kunskap. Men det innefattar förstås att du också behöver lägga undan en massa gamla troföreställningar du bär på och vara redo att kliva in i den kosmiska visionen. För det handlar inte bara om dig utan om hur vi alla tillsammans är en samklang när varje människa är på sin rätta plats. Då blir vi tillsammans ett musikinstrument. Ibland kan jag se hos gravida mammor att de är oroliga för att de inte ska kunna vägleda sina barn utan att förstå att de barn de föder är en följetong på deras eget liv. Det är därför våra liv blir viktiga, hur vi lever och vilka värderingar vi bär med oss för det kommer att spegla nästa generation. Varje generation som föds kommer med en dröm till jorden om perfektion och helhet. Vår uppgift är att lära dem det.

Men hur ska det gå till kan man undra? När människor på jorden fastnar i att det bara finns en mängd planeter runt solen och jorden, eller att när vi dör ska vi alla träffas på andra sidan för att förenas igen. Så många myter så många falska föreställningar om livet det finns. Människor lider därför att ingen kan visa dem den sanna vägen och visa dem hur varje liv på jorden faktiskt är ett ögonblicksverk. Din själ sjunger hela tiden från ditt inre om din resa här på jorden. Men fastnar du i olika sätt att se på det du kallar ”sanning” då kommer du inte att se hela bilden.

Jag förstod för 30 år sedan att våra tidigare liv är en illusion på samma sätt som jag tidigt förstod att andra sidan inte heller finns. Det är bara minnen från människor som levt tidigare och minnen vi bär inom oss själva. Vi är ju trots allt en levande historiebok vi människor.

Varför vi då vill äga våra tidigare liv eller ser fram mot ett paradis på andra sidan där vi ska återförenas med våra tidigare generationer farmor, farfarsfar, mormormor, morfarsmormor osv osv…. Att vi skulle sitta där allihopa och spela monopol eller? Vad är det för fel på dagens människor som tror på detta?

I den esoteriska utbildningen är det viktigt för mig att visa människor och elever hur det fungerar med minnen, information och erfarenheter vi kan hämta, med kontakter vi kan skapa med andra civilisationer. Att förstå den dimensionella verkligheten. Inte att gå hela tiden på jorden i sitt eget liv förbereda sig och genomgå så många prövningar för att leva i ett paradis i all evighet med våra släktningar.

Det är inte dem vi är och de visioner vi bär med oss i själen från alla de som kämpat tidigare, som älskat tidigare och som ville komma framåt det är ansvaret till alla dem vi bär i själens visioner. Vad är då själen? Om inte minnen från andra tidsåldrar ett gigantiskt bibliotek av historia du bär med dig för att kunna möta de utmaningar du har den korta tid du är i kroppen. Den korta tid innan du återvänder till jord, och själen förenas med alla andra kosmiska minnen. Du kan göra skillnad nu inte bara för dig själv utan för alla som kommer att komma efter dig på jorden.

Jag hoppas verkligen jag i framtiden slipper se dessa medium som tror de är allsmäktiga, som tror de är Gud och som tror på att det finns endast 2 dimensioner. Den här och den på andra sidan. Då slipper vi i framtiden bli utskrattade när vi arbetar som medium. Därför då kommer de riktiga esoteriska rådgivarena som har en djupare förståelse för den kosmiska processen och den dimensionella kunskapen. Vi slipper sådana här pinsamma situationer som den här filmen visar där medium gör bort sig själva därför att de tror de är allsmäktiga. (eller är det okunskap?)

Var finns respekten till den levande fd människan då?

Jag kommer att fortsätta att utbilda dimensionella medium så vi i framtiden slipper dessa klåpare som verkligen inte har förstått vad dimensionell kunskap är. Klåpare kan vara ett hårt ord men faktum är att när någon saknar dimensionell kunskap, när någon överskrider gränser för etik, vem ska då säga ifrån? Jag vill att DU ska veta att så här arbetar INTE jag

Här kan du läsa mer om de utbildningar som ger dig en högre förståelse Själen har större visioner för oss alla än att göra oss till åtlöje när människor tror de har svaren på alla frågor.

#andevärlden #andligaguider #medium #esoterisktmedium #änglamedium #esoteriskrådgivare #dimensionellkunskap #solkarina #andligaböcker #sinnligkunskap #sannessens #själen #visioner #själensvisioner

Allt gott / Solkarina


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.