Avsnitt 86: Del 3 det andliga samtalet vi delar våra kosmiska sanningar
juni 10, 2020
Nefertiti kosmisk healing® inre uppvaknande
juni 15, 2020
20200614
Det finns flera olika sorters människor och en sort som är direkt livsfarlig för resten av världen är de människor som inte kan ta eget ansvar för sina egna liv utan hela tiden skyller på andra och ser sig själva som offer. Dessa människor gör att vi missar dem som verkligen behöver hjälp.
 
Vi tystar människor i en värld av frihet är vi medvetna om det? Jag säger vi för vi ser på och gör inget. David Icke sa bestämt på sitt föredrag 2018 att de farligaste människorna är de som känner sig kränkta därför att de kommer att stifta mer och mer lagar tills man kväver mänskligheten. Lagar och övervakning blir gensvaret.
 
Självklart tycker jag inte man ska kränka människor – men var går gränserna mellan att kränka någon och åsiktsfrihet? Jag ser överallt både på TV 4, det andliga Sverige inom de flesta branscher att det uppstår någon form av politisk korrekthet. Där fler och fler människor tystas vilket sakta men säkert skapar en verklighet som blir inskränkt. Varför är människor så rädda för samtalet? Varför ska man tysta människor som har en annan åsikt? Vem har rätt att verkligen känna sig kränkt och vem är det som piper och gnäller i onödan.
 
För mig har uppvaknandet helt andra proportioner än det andliga Sverige omger sig med. Jag skulle önska att man delade mindre på facebook och mer uttryckte vad man tycker själv. Jag har helt ärligt tröttnat på människor som inte har egna åsikter utan skriker högre än någonsin när de förmedlar andras. Jag säger bara – sluta bli kränkta i tid och otid och stå för det ni tror på utan att kräva andras gehör. Det kommer alltid att finns människor som tycker annorlunda än du gör, börja samtala med dem istället och lär känna deras verklighet istället för att skrika att du är kränkt.
 
Jag har därför lagt in en podd jag gjort om medvetandets 4 nivåer som jag tror att varje andlig människa måste förstå och istället för att bli rädda, känna sig kränkta så börjar man ta eget ansvar för att förstå sig själv och andra.
 
Min hemsida just den här artikeln kan du inte dela på facebook eller instagram för där har man blockerat solkarina.se och sinnligkunskap.se så enda platsen du kan läsa mina bloggar på är direkt på min sida. Undrar vad jag gjorde som inte var politiskt korrekt?
 
Jag har upptäckt att det finns kunskap och kunskap inte helt ovanligt är att de som inte förmedlar kunskap utan vill hålla människor i takt och tygla dem är de människor du ser i fronten på tv, tidningar och i de större sociala sammanhangen. De människor som säger vakna se vad som händer de tystas sakta men säkert och försvinner efter vägen.
 
Kvar blir röda mattan och champagne man lever någon annans värld än sin egen. Var medveten om hur människor tystas omkring dig och hjälp till att stödja dem som tystas för de tystas av en anledning . Akilleshälen är åsiktsfriheten värna och var rädd om den.
 
David Icke är för närvarande avstängd och bortplockad både från facebook och youtube – var tog åsiktfriheten vägen?
 
 
 
Solkarina Sinnligkunskap
 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.