Lemuria och Atlantis
juli 18, 2020
Vad innebär det att vara upplyst?
juli 19, 2020

Här vill jag dela med dig varför jag tar allvarligt och seriöst på de medium jag utbildar. För det finns många som saknar kunskap och som styrs av att ”bli någon” och att framställas som kunniga fast de inte är det.

Alla medium jag utbildar har ett syfte, nämligen att de ska finna ut vad de är bra på och sedan fortsätta att gå den vägen. För det vi är bra på kan vi också lyckas med. Givetvis är det därför de får en dimensionell utbildning för att inte fastna i något fack utan bli breda.

Mediumskap för mig är inte bara sorgebearbetning med andra sidan utan mycket mer, andlighet för mig är inte ”andevärlden” utan mycket mer. Det handlar om vilka vi är i vår sanna natur.

För länge sedan innan jag skrev mina böcker hade jag distanskurser i medial utveckling. Det innehöll bland annat att man skulle lära sig göra energiavläsningar och få kontakt med andliga guider och änglar. En av mina elever hade ”otur” för när hon skulle lämna in dokumentationen så hade ”hunden ätit upp den” och sedan ”gick datorn sönder” det var hela tiden något. Men kan jag inte få diplom ändå sa hon: Nej sa jag. Jag skriver inga diplom utan dokumentation.

För mig är utbildning och kvaliteten på de jag utbildar viktigt. Men vi kan ju aldrig gå i god för hur andra hanterar den kunskap vi ger dem eller hur. Jag valde att kalla de utbildningar jag håller för Esoterisk rådgivare eller esoteriskt mediumskap för att visa att det är något mer. Men numera kallar jag det Esoterisk rådgivare & Medium & Änglamedium där de faktiskt på en enda dag lär sig det som ett spiritualistiskt medium lär sig under 2 år. Så enkelt är det när man bara vet hur man ska göra, men det passar förstås inte alla och därför har jag en bredd så man kan välja.

Sedan kom facebook och det är ju jätteintressant för plötsligt kan man följa människors historia.

Den kvinna som jag vägrat skriva diplom till eftersom hon ville ha diplom på-annonserade nu på facebook att hon talat med ett medium ( vet inte vem) i 2 timmar på telefon och denne tyckte hon var så duktig så hon skrev ett certifikat. Hmmm. Den här kvinnan ger idag mediumkurser via facebook, när jag frågade var hon gått utbildning så fick jag inget svar.

En annan kvinna betalade en av mina elever som var i behov av pengar och hon skrev ett certifikat på Esoterisk rådgivare och den kvinnan arbetar också med att vägleda människor idag utan att ha gått utbildningen. Kvinnan som köpte sitt mediumskap sitter på spålinjer och vägleder utan utbildning.

Ytterligare ett känt medium betalade en kvinna för att logga in på mina distanskurser som hon sedan kopierade och la ut till försäljning till 1/3 av priset. Som du ser när man varit länge i en bransch då har man som jag sett det mesta också.

Men det är just det som gör mig starkare. Jag behöver inte kopiera eller likna någon för att lyckas utan jag är mig själv och kunskapen jag lär ut kommer från den väg jag är ämnad att gå på i det här livet. Kort och gott jag lever min livsuppgift.

Det är viktigt att vi vågar prata om den här branschen öppet och ärligt. Därför att många ”håller på med det andliga” vilket är en knepig fras för mig. Hur kan man ”hålla på” med något vi redan är. Snacka om morfiska fält.

För några år sedan stängde jag av en elev på inrådan av de andra i gruppen. Hon var rent genom-elak. Ifrågasatte alla i gruppen och mig så stämningen blev minst sagt obehaglig. Hon fick sina pengar tillbaka och går nu under vingarna på ett känt spiritualistiskt medium samt sitter på spålinjer. Jag har förresten stängt av 2 elever från min utbildning till medium och det har aldrig tidigare hänt under mina 30 år i branschen.

Det finns fler ”medium” som har alldeles för mycket problem själva för att klara av att gå en utbildning. De som klarar utbildningen på 7-8 utbildningshelger och även kan lämna in dokumentationer, delta i diskussioner de blir riktigt duktiga dimensionella medium. Det vackraste är att få se människor växa och utvecklas när de hittar sig själva.

Vad kan jag göra egentligen? Jag kan inte bevaka människor 24 timmar om dygnet eller tala om hur andra ska leva. När man går till ett medium och frågar om sitt liv är det vanligt att man frågar detta. Jag kan säga direkt att jag svarar aldrig på sådana frågor – för vem är jag – att säga vad andra ska göra och inte, det har den dimensionella kunskapen lärt mig.

  • ska jag skilja mig
  • är mannen rätt för mig
  • ska jag flytta
  • ska jag byta jobb

Osv, vet du egentligen vilken kunskap de har som svarar på dessa frågor? Vill du verkligen att en annan människa ska bestämma om du ska skilja dig, skaffa barn byta jobb eller flytta? Människor som inte ens klarar av att utbilda sig.

Var restriktiv när du ska betala 30-40 kr eller 19.90 minuten för att få svar så sådana frågor. För i min värld är ingen Gud allsmäktig och kan se alla människors framtid och liv. Hävdar man sedan att ”andevärlden” hjälper till då undrar jag vem i andevärlden gör det? De elever som går min esoteriska utbildning har blivit skolade i att förstå olika dimensioner och vett att säga ”jag vet inte” istället för att hitta på en massa. Boka en tid och ge dig själv tiden att reflektera tillsammans med någon som kan få dig att se andra perspektiv. Eller vill du att någon annan ska tala om för dig hur ditt liv ska vara? I min värld räcker det inte att säga att man ”har kontakt med” andevärlden och att de hjälper en. Det är okunskap för mig.

Vill du ha en seriös bransch? Gå bara till de som är etablerade och har F-skatt eller registrerade företag. Det kan du lätt se här

För mig är det ok att man arbetar olika som medium men det gäller också att förstå vad det är man är bra på som medium. För alla människor har olika gåvor man ska utgå från sina egna gåvor.

Du kan därför fråga det medium du ska gå till följande: Vem har utbildat dig? då kan du skaffa en referens direkt från läraren. Sedan bör du fråga vilken relation de har med sin lärare? Min erfarenhet är att de som inte är fullärda och verkligen har hittat sin plats de har ofta ingen relation alls eller en dålig relation med sin lärare och det av en anledning.

Jag har hållit på länge i branschen och mött tusentals människor genom åren. Det är övervägande helt fantastiska personer jag möter varje år. Men det finns alltid rötägg som i vanliga livet. Tänk på det när du letar medium som ska svara på dina frågor så du inte möter ett rötägg alltså någon som inte har en aning om vad de håller på med eller har en annan agenda än att lära dig. Min erfarenhet av de medium jag mött är att de som är riktigt duktiga medium de behöver inte referenser till tidningar, böcker och tv människor hittar dem. De duktiga hittar sin plats i samhället de andra får kämpa för sin plats.

Jag tar mitt yrke väldigt seriöst och att utbilda människor i dimensionell kunskap är seriöst, viktigt och en del av min livsuppgift.

Hur vet jag när en elev lyckas?

De hittar sin väg och det som de är bra på själva. De som inte lyckas och som oftast brukar försvinna efter ett tag är de som försöker bli en mini-Solkarina. Ja du läser rätt det finns sådana. De försöker göra exakt som jag gör de har ingen egen kreativ ide men det är inte det värsta för det värsta är att de tar mina metoder och döper om dem till något annat. De blir värsta copy-katterna men jag har sett med åren att dessa ofta har en hybrid-kärna som gör att de inte klarar av att tänka själva utan behöver andras tankar.

Men som sagt vi lever i en värld med sociala medier

Det går att hålla sig uppdaterad om människor på ett sätt vi inte kunde för 15 år sedan. Det gör också att man idag ser hur branschens ”baksidor” kommer fram på ett sätt som inte funnits tidigare. Mitt råd är därför att välja de medium som får vägleda dig med omsorg. Ställ gärna de 2 frågorna till dem. Då vet du vilken personlighet de har innan du tar råd ifrån dem.

  • Vem har utbildat dig
  • Vilken relation har du med din lärare

Många gånger har jag funderat på att byta arbete och göra något annat. Men sedan 80-talet så vet jag att detta är min väg att gå därför att det finns ett uppdrag i det jag gör, ett högre uppdrag. Att leva det är det viktigaste som finns

Allt gott / Solkarina

#esoteriskarådgivare #medium #änglamedium #spiritiualistiskamedium #tvmedium #spålinjer #medialvägledning #intuition #morfiskafält

Vill du veta mer om mitt sätt att arbeta dimensionellt då ska du lyssna på min podd Solkarina Sinnligkunskap på acast.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.