Vad är andevärlden?
juli 17, 2020
Skamfyllda mediumskap
juli 18, 2020

I flera poddar har jag talat om skillnaderna på dessa energier och även när jag talar om chakran och hur man kan tolka chakra som en karta för utveckling så har jag berättat om detta det finns både på min podd Solkarina Sinnligkunskap och på min Youtube-kanal

Trots det så kommer det frågor. Faktum är att vi kan inte veta exakt hur det var utan det finns en massa teorier hos människor. Det jag har valt att göra är att gå tillbaka till mina egna minnen och det är dessa jag delar.

Människorna på Lemuria levde i en samklang med naturen de kommunicerade genom telepati och de kännande kropparna. Jag har beskrivit dem som jag sa ovan både på youtube och på min podd. Detta är en av människans ursprungskunskaper. Tänk dig själv att leva i total samklang med naturen, människorna och stjärnorna. På Lemuria fanns kön, det fanns både män och kvinnor de var inte könslösa. Men man hade inte de relationer man har med varandra idag män och kvinnor utan man samarbetade i team och fostrade kommande medborgare till Lemuria. Det var aldrig som det är nu på jorden att man vill ha barn och starta lilla familjen. Olika familjer utsågs på Lemuria för att ta hand om och fostra barnen i olika egenskaper som människorna behövde. Man behövde ha blandningen av det kvinnliga manliga på Lemuria men det var inte kopplat till sex eller graviditeter. Man visste vilken typ av människa som behövde och dessa kunde man då framställa på andra vägar. Behovet av sex för att föröka sig hör till djurens nivå och det är Atlantis-energierna.

Jag har tidigare berättat om dessa stora portaler man hade på Lemuria där man odlade barn. Jag vet det låter konstigt i våra öron men det var en helt annan verklighet. Det fanns inget intresse att genmanipulera något. Människor levde i harmoni tills det kom människor från rymden till jorden. Dessa började exploatera jorden och det var där man tog kunskapen om människan som fanns på Lemuria med kunskapen från djurens rike och det var i det sammanhanget den mänskliga rasen skapades som vi har idag. Magstarkt kanske någon tycker men så var det.

Det var så det gick till när man började föda barn och människan började sprida sig över jorden. De Atlantiska civilisationerna blev starka i det gamla Mesopotamien, Egypten, Asien och Kina, Japan, Maya, överallt i världen fick de utposter. Kärnvapenkrig på jorden förändrade jordens förutsättningar för alltid och det var också där Atlantis gick under. När den här tiden kom hade den Lemuriska rasen försvunnit från jorden för alltid och bara lämnat DNA spår efter sig i människan.

Initiering i Vediska traditioner

Det här är en lång historia men för att göra en lång historia kort så lever vi fortfarande i Atlantis-energierna. Den epoken pågår fortfarande. På samma sätt som tidigare kulturer har gått under så lever människor i okunskap om sitt riktig ursprung än idag. Eftersom de atlantiska människorna inte skapade människor för att balansera arbetet på jorden utan skapade människor för att ha slavar. så kom hela det mänskliga ursprunget att härstamma från dessa skapade människor. De bibliska historierna berättar om detta.

Än idag finns de Atlantiska arvet hos människor. Det är det Atlantiska arvet som skapar krig, och en stor del av den akademiska världen består av Atlantis-energi, många multinationella företag består av Atlantis energi. Det är den tredje dimensionens kunskap och bygger på instinkter och det djuriska inom människan. Det är därifrån vår reptilhjärna härstammar. Men de som skapade oss förstod inte att de skapade varelser som var så mycket mer än de var själva.

När vi möter egoism i samhället, krig, människor som inte kan hantera sina känslor då är det Atlantiska arvet som anges. Det djuriska i människan – faktiskt att vi föder barnen själva. Krig, avundsjuka, tävlan mellan människor, egoismen, starkt ego, känslan av ”bara jag klarar mig” utan att ta hänsyn till andra. Man urskiljer sig från resten av den mänskliga flocken det är typiskt Atlantisenergi.

De kanaliserar och tar fram metoder som de sedan lär ut till oss människor som kan vara direkt farliga. Ett exempel är en metod i Sverige som där man använder sig av en missil som en av symbolerna, ja du läser rätt metoden har samma namn som en missil. Detta är typiska lämningar från Atlantis-energierna. Skulle du vilja ha en missil i din Reikimanual?

En missil som används i en healingmetod i Sverige kanaliserad från Atlantis-energin

Den Lemuriska kunskapen finns inom oss. Det är därför vi behöver söka sanningen om oss själva inom oss. Den finns i många traditioner och ursprungsbefolkningar världen över bär den här kunskapen med sig. Alla dimensioner vi bär inom oss, den dimensinnella kunskapen är lämningar från Lemuria.

De sidor av oss själva där självupptagenhet, egoism och andra negativa känslor frodas är Atlantisenergin.

Många som gör uppstigningar är Atlantis människor för de söker högre kunskap. De som gör nedstigningar är ofta förfäder till Lemuria för de har en högre dimensionell kunskap redan när de är på jorden.

Så frågan är vem har du mest i dig? Det blir som två vargar en med Lemuria energi och en med Atlantis energi och vilken matar du mest?


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.