Inkarnerad som medveten ljusarbetare
december 8, 2020
Avsnitt 113: Vad har doftminnet gemensamt med medial utveckling
december 15, 2020

Hetsen som pågår just nu stödjer jag inte. Jag tror det är viktigt att hålla på vår demokrati. Inte följa ledare som inte är intresserade av politiken därför att DE anser att man inte kan lita på politiker. Då undrar jag varför ska jag lyssna på någon som kommer med påståenden som inte är verifierade? Ska vi värna demokratin eller inte? Anser man att något är fel i samhället ska man inte dela i mejl, nyhetsbrev, på facebook eller messenger.

Då startar man ett parti och söker anhängare den vägen.

Istället hetsar man människor till oro.Jag vägrar följa människor som jag anser skrämmer människor genom att påstå olika saker som går tvärtemot vad som är gängse regler i samhället. Jag lyssnar inte på dem och jag följer dem inte.

Vilken agenda har ni som säger att samhället är korrupt? Vad är det som får er att tro att jag inte ser vad som händer? Kanske är det just ni som är farliga. Ni säger ni har sanningen men jag ser bara att ni har egna åsikter. Åsikter är inte samma sak som sanningen. Ni menar att ni har inside-information! Skrämmer människor med det. Ni blandar in andlighet i samhällets funktioner. Jag vill inte ha fler religioner.

Alla som skrämmer människor och säger de har sanningen är de farligaste.

För sanningen är en demokrati och vad vi gör den till.

Jag börjar bli trött på människor som pratar uppstigning och uppvaknande! Enda skillnaden nu mot förr i tiden är att vi har internet och kan prata med varandra.Människor som inte följer lagarna i Sverige – de människorna som stiftar sina egna lagar är de farligaste. De som uppviglar och inte följer myndigheternas lagar är de farligaste.Ni ska veta att det går att ha egna åsikter och en egen sanning och fortfarande följa Sveriges lagar!

Sluta skriv att människor ska vakna upp. Sluta påstå att människor är idioter som inte kan tänka själv.

Människor i Sverige har haft egna åsikter och alltid kunnat gå till val med sina egna åsikter. Det som sker nu är rena rama Hitler fasoner – som sprids i samhället. Public service som är den kanal vi har som inte är kommersiell och baserad på enskilda intressen det är den kanal ska vi värna om. Det är demokratins fundament. Det innebär: att ibland gillar vi det vi ser på tv och ibland inte! Det är demokrati!!

Den som inte tål att granskas ska inte heller stå på barrikaderna och säga sig ha sanningen.

Tyvärr granskas dessa sannings-sägare sällan – de får påstå och påstå och påstå.För att slippa ett korrupt samhälle måste vi tro på demokratin. Den polarisering som växer i Sverige har flera Hitler liknande profiler och dessa borde bilda ett politiskt parti för att föra sin talan istället för att skrämma människor mer än vad myndigheterna i Sverige gör.

För det är myndigheterna som har sista ordet, Sveriges lagar ska gälla. Gillar du dem inte flytta eller starta ett eget parti som värnar om dina åsikter.

Ingen ska säga att de har sanningen för den som påstår sig ha sanningen är dem vi ska undvika som mest. Sanningen är nämligen olika beroende på vem du frågar och har alltid varit så.

Sluta följ människor som delar åsikter och skrämmer utan evidens.Följ människor som är positiva, stödjande och uppmuntrande.Det som bygger ett korrupt samhälle är de som inte följer demokratiska lagar.Ibland undrar jag om de inte fick vara med och leka i sandlådan när de var små och nu måste ta igen det genom att söka uppmärksamhet som vuxna.Det enda som är speciellt med vår tid vi lever i nu är att vi kan dela all skit på ett sätt som man aldrig tidigare kunnat göra.

Dela GärnaSolkarina //


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *