Avsnitt 96: Halschakrat och sanningens språkrör
augusti 19, 2020
Andra sidan eller andekontakt?
augusti 25, 2020

Idag tänker jag mycket på konspirationer och konspirationsteorier. Ordet konspiration betyder sammansvärjning, maskopi och komplott. 

Ordet andlighet har synonymer som fromhet, helighet och mysticism. Då undrar jag verkligen hur andlighet för många i Sverige just nu är detsamma som konspirationsteorier.

Vi vet alla vilken energi det finns i bråk och tjafs. Det är aldrig roligt känslan och smaken det lämnar efter sig är inte skön. Det är en taggig hård känsla och energi.

På samma sätt så vet du hur det känns att vara i ett sammanhang där man skrattar och är glad. Det efterlämnar en behaglig skön känsla. 

Det är energier och det är vibrationer / frekvenser.

Förr länge länge sedan var det människans koppling till naturen och att känna sig ett med allt som var en andlig känsla, en känsla av att tillhöra något mer och något större. Sedan kom våra kyrkor och religioner som stoppade vår andlighet i former och regler med budord och ofta hot.  Det nya paradigmskifte som många menar nu pågår innehåller konspirationer där allting i samhället är farligt, det är vad man fokuserar på nu. Så på 2000 år har andlighet gått från att vara det dagliga livet i harmoni med naturen till att misstro alla och alla.

Varför blir då vibrationen viktig?

Om verkligheten blir så som vi skapar den, alltså attraktionslagarna – då undrar jag! Hur kan man ha missat i det andliga Sverige att det finns en negativ vibration man följer i alla konspirationer man spyr ut. Varför undrar jag lever man inte istället som man lär?

Eller är agendan mörk och negativ eftersom det är vad som lämnas kvar som eftersmak  i allt man misstror. 

Det värsta är att man gör det i kärlekens och andlighetens namn

Min andlighet har inget med konspirationer att göra utan det fokus jag har på att leva i flöde med det som är vackert.

Det finns 2 sätt du kan leva ditt liv på. Ett som om inget är mirakel. Det andra sättet som om allting är det. Albert Einstein

Solkarina //


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.