Konsten att ta emot mediala budskap
november 2, 2021
Vad är en initiering eller ritual?
november 3, 2021

Ur boken Nefertiti kosmisk healing

En ängel botade min dotters astma

Genom den här händelsen 1990 förstod jag hur man gör en energiöverföring och hur helande energi förmedlas. Efter denna upplevelse var det inte längre någon svårighet för mig att förmedla vilken vibrationsfrekvens som helst.

När mina barn var små fick jag en dag en mycket stark vision. Plötsligt så befann jag mig i ett mycket stort ljus. Jag bara visste att jag snabbt måste åka till min mormor som bodde 100 mil norrut därför att hennes tid var ute.

På två dagar hade jag tagit mig upp till henne med mina 4 barn. Jag hade inte sagt något till någon om min ingivelse. Min dotter som var 1 år började bli snuvig och då innebar det också att hon fick astma.

Allteftersom kvällen gick så blev hon sämre och sämre och mediciner hjälpte inte. De andra barnen var 2 år, 5 och 5 år. Klockan var 23.00 på kvällen och min dotter började nu bli så dålig att jag visste att hon omedelbart måste till ett sjukhus annars skulle hon kvävas.

Det var 10 mil till Boden och lika långt till Piteå. Jag kände att situationen var ohållbar. Hur skulle jag göra. Jag ville inte släpa alla 4 barnen med ambulans mitt i natten. Inte ville jag heller lämna dem hos deras gammelmormor som de inte kände.

Men jag var tvungen att omedelbart ta ett beslut om jag skulle lämna dem eller ta dem med i ambulansen.

Då var det en röst som sa till mig att jag skulle lägga händerna på min dotter. Händerna placerade sig självt
1 dm upp i luften ovanför hennes solarplexus. Inte på bröstkorgen kan man tycka där lungorna finns. Sedan kom en otroligt kraftfull energi genom mig. Mina händer var totalt fastlåsta ovanför hennes kropp och mina ögon var slutna. Samma kraftfulla energi genomströmmade hela mig. Jag kände hur det pumpade och pumpade energi ur mina händer. Hela mitt väsen var uppslukat av energi- genomströmningen. Framför mina ögon flimrade den ena färgen vackrare efter den andra. (Samma djup i färgerna som i aurans färger men mycket kraftigare.)

Det pumpade energi och flimrade färger framför mina ögon och jag upplevde närvaron av en ”ängel”. Jag kände igen henne eftersom hon följt mig och ofta talat med mig när jag var barn. Sedan hörde jag mig själv prata. Jag frigjorde min dotter ifrån de mönster som skapats i henne från min släkts sida därifrån astman kom.

Det var oerhört kraftfulla ord jag uttalade men som kom från min guide. Sedan lika hastigt som detta hände så slutade det och allt var som vanligt igen.

Men det hade gått 20 minuter. Min dotter andades normalt. Efter den här händelsen har hon aldrig haft fler problem med astma, vilket hon hade före. Ingen i släkten kunde dagen efter förstå hur det kunde komma sig att hon som var så dålig dagen före nu var frisk. Att både förkylningen och astman nu var helt borta.

Jag berättade för min mormor om det varsel jag fått som gjorde att jag reste upp till henne. Hon sa då att den kvällen jag fått mitt varsel så hade hon vaknat på natten av att en stor blomma åkt i golvet. När hon vaknade badade hela rummet i ett vitt ljus och hon visste att hennes tid var kommen. Hon kände sig rädd och hade sagt och tänkt att hon ville leva ett tag till. Då drog ljuset sig tillbaka och försvann. Hennes rädsla fick mig att åka 100 mil upp till henne, som i sin tur botade min dotters astma. För vi hade verkligen problem före den här resan med infektioner hos min dotter.

Mormor delade under den här resan också sina egna möten med änglar och andra världar med mig. Det gav mig en djupare samhörighet med mina rötter. Då hon också berättade om sin pappa som hade helat djuren och kunde stämma blod samt hur han gjorde det. Hon berättade om den familjetraditionen som det inte talades högt om.

Ärkeängeln Gabriel som en av mina söner ritade när han var 7 år. Han hjälpte mig att bota min dotters astma. Du kan i boken andliga guider och änglar se hur bilden min son ritade på Ärkeängeln Gabriel såg ut.

Sann Essens och Änglamedvetande

Solkarina Sinnligkunskap® år 2012

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.