Ta ställning och lev 5 dimensionellt
augusti 12, 2020
Vibrationshöjningar
augusti 14, 2020

För 50 år sedan var andlighet för de flesta kyrkor, religion och frikyrkor. Subkulturer som skulle svara på livets svåra frågor. Där fanns svaren. I olika naturreligioner som försvann när etiken i religioner kom var andlighet att vara en del av naturen och dess flöde

Andlighet har sakta men säkert blivit både hälsa, friskvård, träning och kanske har vi tappat ”andemeningen” med ordet andlighet eller har vi någonsin haft det. Jag får därför fundera vad andlighet är för mig.

Det är lättare att säga vad andlighet inte är

För mig är inte andlighet kyrkor men man kan i en kyrka och sitta i reflektion. Andlighet är inte heller medial utveckling. I det andliga Sverige säger man ofta ”jag håller på med det andliga” det skulle då innebära att ”det andliga” är färdigpaketerat med andar, medialitet, spåkulor, änglakort, tarotkort, medium. Det är inte andlighet för mig

”Det andliga” är inget man kan hålla på med. Andlighet är något vi är i grund och botten när vi har så många dimensionella sidor inom oss. När vi lever och använder oss av vår dimensionella kunskap så vaknar känslan av andlighet och mening inom mig. Därför kan jag inte säga att en subkultur oavsett om det är en kyrka eller en new age människa är andlighet. För även den som inte är kyrklig, den som inte tror på spådomar, spåkulor, medium, tidigare liv den personen är också djupt andlig. För mig är andlighet förknippat med visdom vilket innebär att andlighet skapar hela mitt etiska förhållningssätt jag har i livet.

Genom vår personliga andlighet kan vi tänka större och bredare

Det är lätt att göra olika läror till andlighet istället för att se att det är resultatet av en lära som skapar känslan av andlighet. På något sätt blir då andlighet att gå utanför kända gränser och former och se bortomför dem. En känsla av något mer som vi egentligen inte kan ta på men ändå påverkar det våra liv i mötet med det stora. Andlighet förknippas också med snällhet, godhet, man är from och vänlig andlighet blir en synoym för oss för de bästa sidorna av oss själva. Därför kan människor också bli så besvikna när de upptäcker att människor bara är människor och inte alltid vänliga när de förväntar sig att de ska vara ”andliga” och helgonlika. Är inte andlighet alla de sidor som gör oss mänskliga både de dåliga och de bra?

Vad tycker jag?

Jag tycker att aldrig någonsin vi ska säga ”jag håller på med det andliga” utan istället se hur varje människa är andlig och att andlighet är vår sanna natur. Vi kan alltid dela vår andlighet om så bara med ett vänligt ord och ett leende. Som andlig lärare hjälper jag dig att se bortanför dina begränsningar, se din sanna natur och lär dig att uppskatta dig själv och den stund på jorden du har just nu. Sen kommer det mirakulösa, jag kan bara dela den andlighet jag själv utforskat hos mig själv. Den bredd och det djup jag har är just det jag kommer att dela med dig. Det innebär att jag kan bjuda på mina känslor och erfarenheter. Andlighet är inte den statiska människan som lever efter att 2+2 är 4 utan som alltid se att det finns något mer, det finns alltid något mer.

Dimensionell kunskap & Utbildningar för högre kunskap

Allt gott /Solkarina


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.