Själens visioner
juli 16, 2020
Lemuria och Atlantis
juli 18, 2020

I min bok andliga guider och änglar använder jag begrepp som andevärlden. Men på mina kurser gör vi det inte. Boken är skriven under en tid när man kunde säga andevärlden och man då menade alla dimensionerna.

Den verkligheten har förändrats

Framför allt har det okända på tv förändrat begreppen på ett sätt som jag personligen tycker ger en felaktig bild. Det okända på tv och de flesta medium i Sverige som arbetar spiritualistiskt – det gjorde jag också för mer än 30 år sedan tills jag insåg att det finns en större verklighet. Det var mycket tack vare kontakten med mitt högre jag som jag insåg det. Jag kände också att meningen med mitt liv inte var att ”prata med döda”. I min bok Andrasidan nära och kära i våra hjärtan har jag skrivit mer om det.

Faktum är att det finns många världar och många dimensioner därute och eftersom människan faktiskt inte kommit så långt i sin utveckling så kan de flesta människor inte skilja på dimension från dimension. Vilket kan vara direkt livsfarligt. Jag har sett några gamla program av det okända på tv och kunde konstatera eftersom jag är klarseende att de inte hade med andra sidan kontakt att göra, inte heller var det guider som hjälpte dem utan det var för det mesta demoner. Det blev så angeläget att jag skrev om det i boken Demoners hemliga agenda tillsammans med en god vän 2019. Det många tror att de talar med andra sidan men i själva verket är det demoner. Demoner har en agenda att styra människor de flesta förstår inte detta av en enda anledning och det är att man inte kan se och eller känna dimensionellt. Jag ser hur fler och fler medium i Sverige börjar använda sig av orden dimensionell kunskap fast de inte har detta. För om man hade en dimensionell kunskap skulle man förstå faran med att spå, trollbord och att använda begreppet andevärlden som enbart något positivt.

Det finns både ljus och mörker i den här världen och människan behöver lära sig att skilja på detta och då främst genom att våga se dem båda. I min bok Munay ki, andiska traditioner och shamanism har jag skrivit en del om det och hur man kan göra för att våga möta mörkret. Jag tror också jag berättat om det på någon podd då jag satt ute en natt. Du Munay ki boken hittar du här

Du köper den här

Begreppet andevärlden gör att man klumpar ihop alla andra dimensioner i en. Det innebär också att man genom att man inte kan skilja dem åt tar mer och mer information från demoner, astrala väsen och utomjordisk aktivitet. Det syns tydligt när man ser på det andliga Sverige att det finns alldeles för mycket pengar att tjäna för tidningar och tv för att visa den verkliga bilden. Frikyrkorna har vetat detta i hundratals år därför att de vet att det finns en ”djävul” som de kallar det men å andra sidan så tror de också att det sitter en allsmäktig Gud och styr oss. Det andliga Sveriges vilsenhet kan man se genom att studera hur man förändra sitt sätt att arbeta då det nuförtiden ska vara spökjakter, gastar, väsen man ska jaga och ”känna in” på olika mörka platser. När de berättar om andra sidan så beskriver de egentligen demoners verklighet. Vill ni ha dessa som samarbetspartners så var så god, jag vill det inte.

Människor som inte förstår de olika vibrationer som olika dimensioner har vet inte heller vad de ska välja. De känner när någon kommer in i rummet men de vet inte vem det är. Därför kan den som kommer in i rummet säga ” jag är en ängel, jag är Mikael ärkeängeln” tex och människor köper det rätt av. Men de vet inte skillnaden på en ärkeängel och en demon. Därför att de entiteter som jag talar om kan förändra vår perceptionsförmåga och det är en av deras styrkor. På samma sätt som du påverkas av andra människors energi så kan du påverkas av dessa väsen när de finns i ditt energisystem. Det är därför många får konstiga tankar tex därför att de har intrång i energisystemet. Men känner du till olika dimensioner då förstår du och känner med dina kännande kroppar skillnaden. Jag har gjort flera poddar om detta. Vill ni fortsätta med era spökjakter, bjuda in ”andevärlden” till era trollbord. Varsågoda säger jag – men vi kommer aldrig att bli vänner. För jag bjuder inte in vänner i mitt hem som vill manipulera och dra egna fördelar av vårt möte eller som inte kan skilja rätt från fel. Den manipulation och de agendor som ligger från lägre väsen har aldrig varit så stor som den är idag. Det är tack vare den okunskap om dessa som sprids över hela Sverige. Människor är inte medvetna om detta utan tror att alla har samma goda visioner som de själva bär.

I podden om agendor som jag gjort med David kan du lyssna mer på hur alla människor faktiskt har en agenda i det som de gör. Du lyssnar här

Människor söker kickar och då är demoner och lägre entiteter perfekta för det. Människor har en önskan att bli fri sina rädslor och då spelar man ut det fullt ut genom sina spökjakter fast det finns vänliga sätt att göra det på som inte skadar dig eller framtida generationer.

Men som jag sa så arbetar inte jag så. Bjuder jag in någon i rummet ska jag veta exakt vem det är som kommer och säger inte välkommen och bjuder på kaffe innan jag ens vet vilken agenda de har. Inget gratis Gevalia bara för att de ringer på dörren.

Vi människor är så unika och kraftfulla att vi inte behöver hjälp från andra dimensioner

När och om vi lever oss själva och i mer sanning med oss själva då finns högre kunskap inom oss än vad dessa väsen kan ge oss. Det är därför jag arbetar med Shamballas ljus, Nefertiti kosmisk healing och liknande utbildningar. Där bjuder vi medvetet in det eller den vi vill tala med och framför allt vi känner, vet och förstår skillnaden. Den esoteriska utbildningen blir viktigare och viktigare kan jag se för att visa människor skillnaden på att veta vem som kommer in i rummet eller bara säga välkommen andevärlden.

Ande har i Sverige fått en väldigt låg stämpel det är inte ”spirit” som man talar om i positiv bemärkelse på engelska, andevärlden i Sverige är detsamma som att bjuda in allt och alla utan att veta vem man bjuder in i rummet.

Här kan du lyssna på podden om Esoteriskt dimensionellt mediumskap

Det kan göra skillnad vem du är imorgon om du har kunskap om hur

#andevärlden #andligaguider #medium #esoterisktmedium #änglamedium #esoteriskrådgivare #dimensionellkunskap #solkarina #andligaböcker #sinnligkunskap #sannessens

Lycka till i ditt sökande efter kunskap

Solkarina //


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.