Vad innebär det att vara upplyst?
juli 19, 2020
Avsnitt 92: Hjärtchakrat och energianatomi
juli 22, 2020

När jag var barn så kom det varje dag en man med häst och vagn och körde förbi där jag bodde. De större skolbarnen fick ibland åka på flaket när bonden var på väg hem. Det som fascinerade mig var inte själva fenomenet med häst och vagn utan de skygglappar han hade på hästen. Den hästen kunde bara gå rakt fram men inte se vad som fanns på sidorna. Jag tänker ofta på den hästen därför att jag ser ofta människor med samma fenomen i samhället. De har skygglappar som gör att nackarna blir stela och de kan inte vrida på huvudet åt något håll för att uppleva verkligheten på andra sätt. Men – de skulle kunna se inåt istället, fast det verkar som skygglapparna sitter som rullgardiner bakom ögonen också, neddragna rullgardiner för de ser inte inåt heller.

Vad har det med Akasha-biblioteket att göra? Kanske du frågar och jag säger allt.

På mina utbildningar till esoterisk rådgivare utbildar jag människor i att läsa i Akasha-biblioteket jag har själv gjort det sedan jag var barn. Jag visste det ju inte då förstås att det hade ett namn utan insåg det långt senare i vuxen ålder. Människor jag lärt läsa i Akasha de har sedan kunnat gå dit för att hämta viktig information om sig själva, sin släkt som på ett eller annat sätt varit frågetecken hos generationer av människor. Tänk dig ett hittebarn som får veta mer om vilka föräldrarna var? En släktforskare som får informationen de inte kan få på annat håll. Det som är glömt av tidens anda finns ändå kvar som ett minne i Akasha-biblioteket. Men det krävs förstås att du inga skypplappar eller rullgardiner har för att läsa detta. Du behöver gå djupare för att se och uppleva att du som jag egentligen inte finns, din kropp är inget du äger och inte heller dina känslor och tankar. Människan är en skapelse av många minnen.

Många menar att man kan bevisa existensen av andra sidan. Men vi vet ju alla att vi kan bevisa vad som helst inom ett specifikt fält beroende på vilka kvaliteter vi räknar in. All forskning innebär avgränsningar och avgränsningar innebär en begränsad verklighet. Alltså att inte hela sanningen är viktig.

Men jag menar att de läser i Akasha-biblioteket och hämtar informationen därifrån och att andra sidan bara finns i våra minnen och inte som en fysisk plats. Jag tror nämligen att alla människor om de bara vet hur de ska läsa i Akasha och hämta sin kunskap där också skulle göra det och då menar jag att det finns en kosmisk sanning.

Akasha betyder eter och eter är allt space som finns runt omkring oss, runt våra städer, vår jord, våra planeter, våra galaxer. Det finns inom oss och utanför oss – etern. Det är sanskrit och ordet används sedan tusentals år för att beskriva en värld av minnen. Som vi alla vet är minnen på samma sätt som en dröm bara en upplevelse utanför tiden.

Men det är inte bara minnen av det som varit utan det är också en spå-kula kan man säga för det som kommer. Om jag spiller vatten på golvet då är det inte så svårt att förutspå att jag blir blöt om fötterna om jag trampar i det. Det är svårare att se konsekvenser om någon annan i familjen kanske din mormors mormor gjort eller sagt något som försatte den personen i en situation, en känsla som ledde till konsekvenser för dem då kan det påverka dig även idag. Det är en av anledningarna till att du ska läsa ditt bibliotek du ska inte låta andra läsa åt dig – egentligen. Du ska äga din spå-kula inte låta andra äga den.

Allt vi gör får en konsekvens men trots det kan vi aldrig avgöra om det är rätt eller fel det vi gör. Vi kan bara göra vårt bästa och rätt eller fel existerar bara i tiden inte utanför den. I kursen Sann Essens och Änglamedvetande arbetar vi djupare med insikterna kring detta med egenskaper från insiktsänglarna. Boken Sann Essens och änglamedvetande

Du kan inte hålla i dina tankar men de finns där, du kan inte veta om en insjö i Norrland finns, egentligen, om du inte varit där. Det är mycket du inte kan veta utan tar för givet eller litar på vad andra säger. Känslor syns inte heller, men de finns där i massor, har du pokerfejs så syns de inte alls. På samma sätt är det med Akasha och etern, den finns där med information hela tiden som ett ständigt flöde från kosmos.

Många tror att de talar med guider, med andra sidan och att de kanaliserar från något som redan existerar från en annan civlisation. Men många hämtar egentligen bara minnen från Akasha-biblioteket. Där allting finns både det som varit och det som blir konsekvenser av det som varit.

Kan vi då förändra framtiden? Och vad är tid blir de stora frågorna. Mitt svar är ja på det.

Det man kallar bevisföring inom andliga dimensioner menar jag är information man hämtar från Akasha-biblioteket. Men man fortsätter som hästen att ha skygglappar på ögonen och drar ner den inre rullgardinen för svaren inifrån och sedan låter man verkligheten bli den lilla historia som man har tillgång till i Akasha.

Det kallas sedan bevis

400 personer avrättades i Sverige och kallades för häxor – kunde de läsa i Akasha men samtiden hade skygglappar? Gallileo som levde på 1500-talets slut menade att jorden var rund och rörde sig runt solen tvärtemot vad katolska kyrkan ansåg. Michelangelo född i slutet på 1400-talet avbildade flygplan och andra farkoster i sina anteckningar. Hopi indianerna har lagt profetior som slagit in inför framtiden hur kunde de veta konsekvenserna?

Var fick de sin kunskap ifrån?

Desto mer vårt medvetande expanderar och desto mer vi ökar vår dimensionella kunskap så kommer också vår förståelse för den kosmiska naturen att öka. Det är min övertygelse om att alla svaren finns inom oss när vi förstår var vi ska läsa den. Sedan kan generation på generation försöka bevisa olika saker och säga att det är sant. Men en sak vet jag och det är att när jag dör kommer jag inte att tillbringa resten av min tid tillsammans med mina föräldrar, syskon, barn mormors mormor eller farmorsfarfar eller de grottmänniskor som tillhör mina stamfäder. När jag dör då kommer mina handlingar att läggas till alla andra handlingar och vem som helst kan läsa om dem, beskriva dem och berätta om dem från Akasha-biblioteket. Mina erfarenheter bli minnen som kommer att födas genom en ny kvinna i en annan tid och jag bjuder gärna på det. Eller så är det som Pippi Långstrum sa, jag kanske vaknar upp en dag och upptäcker att jag drömt alltihopa.

Du kan fortsätta att ha munkavel på, ögonlappar och dra ner din inre rullgardin. Men utvecklingen på jorden kommer ändå att gå framåt och du riskerar att missa hemligheternas kammare, ditt eget Akasha-bibliotek när du inte utforskar och upptäcker.

Jag tänker fortsätta att utforska livet fritt och utan påbud och bjuder dig med mina kurser, behandlingar och min erfarenhet att vara en del av det.

#akasha #akasha-biblioteket #kosmisktbibliotek #änglabibliotek #galaktisktbibliotek #veda #vedanta ”kosmos #universum #akashakrönikan #solkarina #dimensionellkunskap #andrasidan #akashaarkiven

Allt gott / Solkarina


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.