Vill du gå kursen

 • Uppsala 25-26 augusti

Lördag och Söndag för att lära känna Sann Essens Änglarna

Boka din plats genom att i formuläret skicka namn, adress, telefon, e-post. Du får också information om du fått en plats på kursen då varje kurs har begränsat antal platser. Före kursstart får du en faktura som ska vara betald innan kursen början.

Missa inte kursen som får hjärtat att blomstra och kärleken att flöda över. Få ditt uppvaknande till en högre dimension och frekvens . Aktivera tredje ögat och kanalen till kosmos.

Retreat med Sann Essens änglarna där du lär dig att göra healing och energiöverföring med dem. Du får de 12 vägledda meditationerna under helgen och detta tar dig med på en djupare inre resa till insikt, uppvaknande och transformation

Lär känna 12 kosmiska änglar och hur du gör energiöverföringar och healing med dem. Änglarna hjälper dig på din personliga resa till självkännedom och kunskap.

Inga förkunskaper krävs

Änglamedvetande en utbildningshelg där lärare tar dig med på en djupare inre resa med 12 olika vägledda meditationer. Dessa aktiverar minnen om den du är, din livsplan och din livsväg.
De vägledda meditationerna introducerar stegvis kontakten med ditt hjärta och sanna jags centrum. I samband med de vägledda meditationerna får du lära känna 12 änglar som är kosmos byggstenar. Du kan sedan efter kursen tillsammans med änglarna göra energiöverföringar och energiarbete på dig själv och andra. När du behöver någon form av kunskap så kan änglarna ge dig den vibration du behöver.

Jag använder mig av trumma i den vägledda meditationern och initieringarna.

Diplom efter avslutad kurs att du kan göra energiarbete med i änglamedvetande.

Detta är en kurshelg för dig som vill arbeta med din egen andliga utveckling på ett djupare plan. Gå inåt, väcka minnen om vem du är. Se dig och din Sanna Essens. Gå inåt och väcka hjärtat och vetandets kunskap.

Genom de 12 vägledda meditationerna ser du dig själv klarare. Du kommer att förstå din egen livsuppgift och vem du är bättre.  Efter helgkursen finns dagliga övningar som du kan använda dig av för att växa andligt och själsligt. Kursen är på 2 dagar där du får 12 vägledda meditationer ( initieringar ) som aktiverar kunskapen hos dessa kosmiska byggstenar.

 1. Skaparänglar
 2. Naturänglar
 3. Relationsänglar
 4. Kärleksänglar
 5. Insiktsänglar
 6. Balansängel
 7. Stjärnänglar
 8. Jordänglar
 9. Solaränglar
 10. Universella änglar
 11. Galaktiska änglar
 12. Kosmiska änglar

Helgen innehåller texter vägledda meditationer, energiarbete genom energiöverföringar och inre reflektion.

Föreläsning, frigörande av blockeringar och helande. Under helgen råder tystnad mellan kursdeltagarna för att inte störa inre processer. Detta för att alla ska kunna vara i sin egen energi och integreras med egna insikter. Änglamedvetande är det uppvaknande och den kunskap du får när du är helt och fullt är i flöde med kosmos och den du är skapad att vara.

Ta med: Block, penna, liggunderlag eventuellt kudde och filt. Frukt, nötter och vattenflaska till pauser mellan processerna.
Lördag och söndag 09,00 – 18,00/19,00

Diplom i Änglamedvetande där du kan göra energiarbete på dig själv och andra.

Det har varit som i en dröm ibland. Har glidit fram över golven känner hur mitt kosmiska hjärta är så lätt. Initieringarna har nästan knockat mig av de sköna energierna. Så mycket kärlek och ödmjukhet genom hela kursen. Allt kändes rätt.  Jag tyckte mycket om att vara i flödet och inte prat så mycket. En förlösande kurs. Förstår bättre min livsväg och att den finns där och att jag kan känna vad som är min uppgift i livet. Det är underbart. Att alltid få leva i detta underbara flöde. Tack för att du Solkarina gör allt detta möjligt. För att du har så mycket kärlek till människorna och för din ödmjukhet och hjälpsamhet. Du är en av oss alla trots att du har skrivit alla böckerna och trots att du har kanaliserat alla kurser och utbildningar. Det är det som är så fantastiskt med dig.
Du är den människa jag känner mest tillit till. Skulle vilja höra allt som du vet. Jag ser fram emot fortsatt utbildning i dina kurser.Många, många kramar till dig

Hej!

För mig var kursen helt fantastisk! Vet ännu inte allt vad som har hänt med mig…men något har hänt och det känns som om det är något stort som har hänt. Det är saker som nu bearbetas och lägger sig på plats. Trodde inte att ”lilla jag” skulle klara något sånt här, och jag hade inga förväntningar på att jag skulle känna något (det gör jag sällan). Men oj vad jag kände! Trodde inte att jag kunde ge energi (eller healing) till någon men det fick jag bekräftat att jag kunde och den känslan var enorm. Genom stjärnängeln kom jag hem till mitt ursprungliga hem…som jag har saknat så länge. Det blev en stark och omtumlande upplevelse. Ärkeängeln Metatron kallade mig stjärnsyster och mitt stjärnnamn. Jag upptäckte en stad som jag inte har sett tidigare…den får jag utforska! Nästan lika stark blev upplevelsen med den kosmiska ängeln, kan inte säga varför men det var en härlig igenkännande hem-känsla (???). Saknad?
Det är många insikter som har ramlar ner de här två dagarna, om varför jag känner på ett visst sätt och varför jag väljer och agerar på det sätt jag gör. Håller på att omvärderar en del av det jag har lärt mig på dem Naturmedicinska kursen som jag tidigare inte har fått ihop, men som nu stämmer mycket bättre med mig själv.

Jag tyckte om upplägget på kursen. Att ha fullt upp och göra/lära sig mycket saker passar mig bra De guidade meditationerna var lätta att följa och visualisera till. Det var så mycket känslor, härlig energi och mycket kärlek på kursen!

Tack underbara Sol Karina för denna helg. Känner så mycket tacksamhet och vilkorslös kärlek! Jag är så tacksam för denna helg med dig och Sann Essens Änglarna. Jag känner verkligen att jag är i en process nu. Där jag riktigt känner att jag är i en högre frekvens. Att jag ”flödar på ett helt annat sätt” JAg fick många insikter och ”jaha så klart det är så här” känslor.ramar Sofia

Tack för allt du givit och lärt mig och allt du kommer att lära mig i framtiden fina sol Karina allt gott till dig
Denna kursen kan jag varmt rekommendera från djupet av mitt hjärta känner mig älskad. Helena

Härlig kurs, älskar den
Idag är jag helt slut men tillfreds. Mycket hände med mig den här helgen jag blev mycket starkt påverkad energimässigt .och känslomässigt .. processer, kändes som chokorei gånger 100 som gick igenom som en ström i hela kroppen. Plus en mängd ny information som jag skall smälta och känna in… L

Hej SolKarina!
Helgens kurs var väldigt kraftfull med höga energier. Det var intensivt och med väldigt intressanta människor som det var härligt att få möta. Upplägget var bra med mycket energi.
Formen med högläsning gjorde att flera kunde lyssna och ta in mer av det du skrivit. Många sinnen blev delaktiga så att budskapen nådde fram till var och en. Tack för en fantastisk kurshelg. Ljus och Kärlek / Mikael

Tack för en fantastisk helg. Allt kändes så rätt och härligt. Att få vara i flödet med villkorslös kärlek och tacksamhet ger en otrolig känsla av ödmjukhet och glädje. Tack Synnöve

Tack för en jättefin helg!
En underbar kurs med fantastiska energier. Jag kände mig energirik när jag gick hem, och var inte trött det minsta.
Jag har haft svårt att sova en tid men dessa två nätter har jag sovit gott. Så skönt!
Känner att det är lätt att komma in i änglaenergin nu när jag är hemma, det bara flödar.
Ha det så gott och hoppas att vi träffas igen. Anna Lena

Hej Solkarina

Jag känner att jag egentligen inte har ord för helgen, utan bara att trivdes som aldrig förr, mådde bra som aldrig förr och kan inte riktigt ta in hur man kan komma människor så nära utan att knappast prata. Jag behövde inte tävla och prestera, utan bara vara i det som jag tycker så mycket om. Jag kommer inte att beskriva några fantastiska upplevelser, men det jag lärde mig kan jag inte ha fått någon annan stans. Jag är också så glad att min dotter och jag gjorde detta tillsammans. Och jag är så innerligt nöjd att få träffa dig ”live” äntligen. Ha det bra och sköt om dig! Många varma hälsningar från mig.

Hej Solkarina! Jag tyckte väldigt mycket om kursen i Änglamedvetande, den tilltalade mig på djupet, och meditationerna var så harmoniska och insiktsfulla. Upplägget är jättebra, det var mycket vi gick igenom men funkade alldeles utmärkt. Vi hann med allt och det kändes inte stressigt någon gång, och vi hann med lite mellansnack också. Bravo!