Vi firar Reiki 100 år
juni 16, 2022
Lär dig meditera och hur du mediterar
Att vara nära sig själv med Solkarina
augusti 3, 2022

Vad kan Nefertiti vilja när hon kommer tillbaka från de högre världarna. Vad menade hon med det kosmiska n Vad kan Nefertiti vilja när hon kommer tillbaka från de högre världarna. Vad menade hon med det kosmiska nervsystemet som skulle lagas. Djupa andliga insikter fick jag när jag var 7 år. Och tänk om du ligger i badet och plötsligt står Kristus framför dig och vill ta dig med på en resa Vi lever i en magisk värld där vi kan spekulera i varför skottar är rödhåriga och om det var släkt med Nefertitis dotter. Nefertiti kosmisk healing® är en varumärkesskyddad meditationsmetod för högre kunskap, uppvaknande och hjälp för att nå den 5 dimensionens kunskap. Metoden är kanaliserad av Solkarina och används idag av 100 tals healers i Sverige ervsystemet som skulle lagas.
Djupa andliga insikter fick jag när jag var 7 år. Och tänk om du ligger i badet och plötsligt står Kristus framför dig och vill ta dig med på en resa

Vi lever i en magisk värld där vi kan spekulera i varför skottar är rödhåriga och om det var släkt med Nefertitis dotter.

Nefertiti kosmisk healing® är en varumärkesskyddad meditationsmetod för högre kunskap, uppvaknande och hjälp för att nå den 5 dimensionens kunskap. Metoden är kanaliserad av Solkarina och används idag av 100 tals healers i Sverige.

Boken Nefertiti kosmisk healing

Kalender för kurser


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.