Certifierade esoteriska rådgivare och dimensionella medium
november 28, 2022
Tredje ögat, pannchakrat, anja
december 8, 2022

Vi träffades 6 gånger via ZOOM 1900-2100 ca. Så säger deltagarna att deras resultat av träffarna blivit. Här kommer några reflektioner.

Du kan läsa mer om studiecirkeln här

Tack Solkarina.

Det har varit fina kurstillfällen. Du har sett var och en genom allas reflektioner och det vi delat med oss av. Det har jag uppskattat.

Din kunskap har blivit ett sätt för mig att vara i mig själv och inte tappa bort mig själv. Det känns tryggt och skönt att ha redskap att använda för att samla ihop sig själv.

Stort Tack

Mvh Ann

Hej! 

För mig handlar kursen om att få verktyg att hantera vardagen. Det jag tagit med mig av kursens innehåll är bland annat att göra dagliga reflektioner. Det ger mig insikter att se vad som varit bra och mindre bra över dagen samt se vad som kan bli bättre. Jag skriver alltid för att få större helhetsbild. Jag tittar mycket på mina känslor, dom förändras över dagen så det är inte lika lätt att komma ihåg. Jag stannar upp ofta i känslovågor som kommer till mig. Även om jag blir arg och känner att det här är inte hur jag vill agera så är jag medveten om att jag vill göra bättre till nästa gång. Jag försöker solla bort allting som är oviktigt för att ha fokus på det jag vill frammåt. Kursen är bra och ger mig det jag behöver även om allting inte är perfekt just nu. 

Som helhetsbild så är du en fantastisk lärare som ser andra människor. Du har många bra råd som jag tar till mig vilket är värdefullt på min resa. 

Hälsningar Daniela

Hej.

Det var en jättebra kurs mycket reflektion över det hela. Men en dag som jag vaknade till å kände en stark självkänsla och kärlek till mig själv och har börjat älska mig själv. 

Du är en jättebra lärare och har ett skönt sätt att prata på och får det hela att flytta på. Ser fram emot nefertit kursen och fortsätter lyssna på kosmiska samtal du å David är en sån bra duo 🙏

Ha en fin dag ljus å kärlek

/ Christian

Jag har fått nya metoder att arbeta med när det gäller mig själv och mitt inre. Hur jag på flera olika sätt lärt mig att reflektera. Kursen har varit lärorik och gett mig mycket. Att se sig själv ur nya perspektiv.

Solkarina som ledare och lärare är helt fantastisk. Lär ut på ett bra och metodiskt sätt 

Tusen tack för dessa veckor!

Kram Kattis 💖

Hej Solkarina,

Tack för en fin kurs. Det känns som en kurs att lära känna sig själv i ett djupare perspektiv.

Självklart kursen blev en viktig pusselbit om vem jag är och jag är tacksam för de reflexioner jag fick. Många minne och tankar kom upp till ytan. Det var ett sätt att gå igenom mitt liv så jag inte missade något och ibland kände jag en längtan tillbaka. Idag efter kursen känns bra och jag skall inte ha  så bråttom att leva. Jag uppmärksammar bättre vad som finns inom mig och omkring mig.

Alla tema var viktiga. Tack och kram/Maria

Under kursens gång har vi pratat om bl.a känslor och stress som för mej personligen givit mej olika ”aha-upplevelser”. Detta har i sin tur medfört att jag har fler alternativ till hur jag kan hantera känslor och situationer. Jag kan varmt rekommendera denna kurs med Solkarina.

Gunilla


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.