Avsnitt 98: Kronchakrat och upplysningen
september 1, 2020
Avsnitt 99: Hasande varelser och andliga guider
september 9, 2020
Föreläsningar, vägledda meditationer, dimensionella resor och healing i healingrummet på Shamballa. En mäktig kurs som verkligen tar andan ur de som är med. I helgen var jag i Oxelösund där ett helt gäng var redo att möta de djupare dimensionerna av sig själva i Shamballas ljus kursen.
 
Jag känner mig ödmjuk, glad, lycklig och känner verkligen att jag älskar livet
 
Att få dela en erfarenhet och visdom som Shamballa är det är magnifikt. I helgen fick vi en ny initierings-ritual där vi fick träffa 4 ljusvarelser i Agartha som välsignade oss in i ljusets kunskap. Det var mäktigt och stort, tårar trillade och många fick möta essensen av sina sanna jag.
 
Låter det märkligt
 
Det är märkligt stort och fantastiskt, för det finns en värld vi alla kan vara i, dela och leva i och det är världen som kommer från vårt hjärta, vårt innersta bortomför den dimensionella kunskapen finns världen av ljus. Inga polariteter, inga måsten, inga värderingar där du är fri och levande som den du är. En värld en medvetenhet vi ska manifestera i våra liv och på jorden.
 
Nästa tillfälle blir Piteå i februari 2021 och i Fagersta i maj 2021. Vill du vara med på boka din plats snarast.
 
 
Så här säger deltagarna i Oxelösund
 
 
Kursen har motsvarat alla mina förväntningar som jag inte visste att jag hade plus mycket mer. Jag har lärt mig saker om mig själv. Jag har fått tillgång till nya platser som jag kan fortsätta att besöka och få svar på frågor. Jag har kommit lite närmare hem och jag känner mig mer hel.
 
Stort varmt tack Solkarina. För en fantastisk helg där jag hittat otroligt många nycklar såväl bakåt som framåt i livet. Så många insikter som jag fått. Övningarna var väldigt bra och de gör att jag öppnar upp för nya lärdomar och kunskaper. Jag är bara så otroligt chockad över allt som hänt mig under denna helg. Du är fantastisk stort varmt tack.
 
Det var roligt att träffa Solkarina för första gången fast jag ”känt dig” en längre tid. Hade inte så stora förväntningar, därför har det gått så bra. Fick veta massor om mig själv som jag inte visste innan. Det öppnar en dörr för att lära mig ännu mer i framtiden. Tacksam för alla råd både från dig och från Shamballa.
 
En helt fantastisk kurs alla bör gå den. Så mycket utveckling jag jobbat med i många år så var denna kurs, metod en riktigt ögonöppnare på flera sätt. Ta absolut med Agartha jordens mitt övningen den var magisk. Kursen behöver ingen ändring utan den var helt perfekt. Mina höga förväntningar slogs med råge. Så glad jag gick den och lärde mig mer om mig själv denna helg.
 
En givande helg du är mycket kunnig, engagerad, inspirerande lärare. TACK! Jag har mycket att jobba med när jag kommer hem.Vill känna mer men är trygg med min egen utveckling. Jag ser fram emot fortsatta utbildningar med dig framöver.
 

Hej och tack tusen tack för i helgen! Förstår att du säger att man kan ha höga förväntningar, mina höga förväntningar överträffades stort!

Bra, positiv, intensiv! Motsvarar förväntningarna med råge. Har fått flera saker med mig att jobba vidare med. Har fått flera ”verktyg” att använda mig av när jag jobbar vidare själv. Har fått insikter! Är tacksam för att kursen fanns på nära håll för mig.

 
Jag är i bättre kontakt med mig själv än när jag kom. Jag kände en sådan glädje när jag fick komma till Shamballa. Sån lycka att få komma dit igen. Jag vet att jag varit där förut. Där var jag ett glatt, nyfket, ärligt, kärleksfullt accepterat barn.  Lusten kom tillbaka jag har i helgen förstått vad som hänt mig i detta livet som gjort mig deprimerad och fått mig att må som jag gjort. Jag är så tacksam för alla övningar, jag är på rätt väg. Att återuppta makten över mitt liv att gå innåt. Den här helgen har varit en välsignelse för mig. Det är som livet kommit tillbaka, isen smälter det inre vaknar, och jag känner mig trygg att göra det under din ledning. Inget känns konstlat eller märkvärdigt, Det är. Tack.
 
Jag är så tacksam för den här kurshelgen med Shamballa. Det har varit en underbar resa med nya insikter och tips. Känner att jag kommer gå dit ofta. Mycket spännande kurs. Solkarina du är en underbar mentor och den här kursen rekommenderar jag att alla borde gå. Jag känner att jag kommit närmare mig själv och förstår mig själv. Stort tack av hela mitt hjärta
 
För mig har denna kurs gett mig så otroligt mycket. Den inre kunskapen jag bär på som jag kommer att ta vara på. En inre djupare resa i mig själv. Jag har fått ett nytt perspektiv om mitt eget liv. Denna kurs är väldigt värdefull. Tack för denna gång.
 
Har gett mig mycket insikt i vad jag skall arbeta med för att utvecklas i rätt riktning. Det känns som om jag fått en källa av kunskap av oanad mängd dit jag hela tiden kan vända mig. Jag har fått bättre förståelse för hur jag skall arbeta med mitt ”ego”. Fantastisk kurs, tack.
 
Jag känner att jag vågar lita mer på vad jag känner och ser även om jag inte förstår allt. Jag gillar att nu ha redskap för att få svar själv att inte behöva någon annan, att inte känna mig beroende. Tror jag vågar landa i att öva på denna väg istället för att som en skållad råtta försöka springa på alla möjliga och omöjliga vägar. Tålamod, reflektion blir mina ledord att ta med mig efter kursen. Framtiden känns spännande utan att jag vet varför. Troligen för att jag känns spännande
 
Du har förmedlat värme och guidning i att utforska vårt inre. Du satte tonen direkt när du skrev på tavlan ”det finns ingen fantasi allting är verklighet” det hjälpte mig i stunder som var svåra eller som ingav tvivel. Det fanns en stor variation av övningar så att man hemma kan fokusera på det som behövs för stunden. En önskan om mer kunskap om dimensioner, chakran ,auran ,livsuppdrag, livsuppgiften…. men det hör till den esoteriska utbildningen som jag då rekommenderar.
 
Lite bilder från helgens kurs
 
 
 

Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.