Sann Essens steg 2 och insikter elever fått
april 11, 2021
Lär dig mer om återfödelse och medvetandets resa
april 13, 2021
 
En helt ny och unik kurs inga förkunskaper
 
29-30 maj 2021 för att boka och prisinformation kontakta Solkarina
 
Välkommen till en Online-kurs via ZOOM där du får bekanta dig med olika dimensioner och deras vibrationer. För att få en högre förståelse för ditt dimensionella jag så kommer jag under 2 dagar att ta dig med på dimensionella resor där du får lära känna de olika vibrationsnivåerna olika världar har.
 
Jag guidar och vägleder dig hela vägen
 
När du får den dimensionella kunskapen är det också lättare för dig att veta när du är i en hög eller framför allt låg vibration. Samt vad du ska göra åt det när du känner att energierna hos dig är låga.
 
Kursen spelas in vilket innebär att du kan lyssna på de olika delmomenten i 60 dagar efter ZOOM kursen.
 
Den här kursen handlar uteslutande om dig själv och energimedvetenhet för att lära känna dig själv samt hur du går framåt i livet genom en högre dimensionell kunskap
Du får lära dig följande:
 
  • Änglahealing till dig själv – änglaaktivering
  • Gudinnehealing till dig själv – Gudinneaktivering
  • Healing med uppstigna mästarna till dig själv – Mästaraktivering
  • Galaktisk healing till dig själv – Galaktisk aktivering
  • Hur du skapar ett heligt rum och varför det är bra.
 
Detta är fundamentet för att arbeta och veta att du har kontakt med högre vibrationer. Du får lära dig hur dessa varelser kan hjälpa dig att alltid vara på rätt väg framåt. Hur du ger dig själv healing och vibrations höjer dig varje dag tillsammans med dem.
 
Inkoppling på jordens meridiansystem, ditt meridiansystem och vintergatans meridiansystem för att skapa flöda genom alla dimensioner och hur du skapar flöde
 
Detta är ett av fundamenten i Nefertiti kosmisk healing® och ingår både i den fysiska grundkursen och Online-kurserna
 
Aktivering av Agartha där vi reser till jordens mitt för att få initieringar av ljusvarelserna som lever där. (inget jag gör – det är de som utför ritualen)
Du kommer sedan att tas med till olika dimensioner för att lära känna dem steg för steg från 1-12 (144 dimensioner)
Vilken dimension hör du hemma i just nu? Vad kan du lära av den? Efter kursen kan du fördjupa denna kontakt för att öppna upp och lära känna dig själv mera.
 
Du får lära dig hur du kan expandera medvetandet och vara mer i ditt högre jag än i huvudet.
Nefertiti kosmisk healing® är en meditationsmetod för att skapa högre flöde, mer kunskap, en känsla av närvaro och dimensionell samhörighet. Under denna kurs får du vägledda dimensioner för att öka din dimensionella kunskap och utveckla dina kännande kroppar att förstå skillnad på olika frekvenser. Det är viktigt för den uppvaknade medvetna människan att veta hur man hanterar tyngre energi och skapa lätt energi.
 
Kursen spelas in så efter kursen är slut kan du lyssna på vägledningarna och meditationerna igen. Dock inte aktiveringen av Agartha men övriga filer för att lära känna olika dimensioner.
 
 
 

Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.