Avsnitt 65: Dricka vatten och utresningar
mars 12, 2021
Nu är det snart dags
mars 27, 2021

Välkommen att vara med på Reikiträff via ZOOM. När du betalat får du en zoom-länk via  mejl så kolla skräpposten så inget hamnat där.

  • Vi delar Reiki-berättelser
  • Du kan ställa frågor om Reiki och ditt utövande
  • Vägledd meditation & Reiki-booster
  • Föreläsning varje tillfälle kring ett ämne

ZOOM länk får du efter att du betalat Observera att det är begränsat med platser.

Sista tillfälle att boka plats är samma dag träffen sker klockan 12:00

  • 3 maj klockan 1900 – 20:30 Reiki 1,2 och 3

Föreläsning: Lär dig mer om Gokai de japanska principerna. Vi övar tillsammans på att läsa dem på Japanska alla kan lära sig, det är inte svårt när du vet hur man gör. Jag berättar för dig varför det är en kraft i dem på japanska som inte finns när de är översatta till engelska och svenska. Du kan sedan själv fortsätta att öva att säga dem på Japanska för att starkare koppla in dig på de själsenergier som Gokai innehåller.

  • 31 maj klockan 19:00 – 20:30 Reiki 1,2 och 3

Föreläsning: Lär dig mer om hur man arbetar med Reiki på sjukhus runt om i världen. Solkarina delar sina erfarenheter från studiebesök där Reiki är en integrerad del av vård och omsorg. Vad som krävs för att vi i Sverige ska kunna nå dit också. Varför vi ska dokumentera Reiki och varför vi inte ska blanda in andra olika new age tekniker. Skillnaden på den Japanska och Västerländska Reikin.

  • 28 juni klockan 19:00 – 20:30 Reiki 1,2 och 3

Föreläsning: Vad ska vi tänka på när vi ger Reiki till andra? Hur hanterar vi information, bilder och minnen som aktiveras? Vilken uppgift har vi som Reikiutövare när vi ger Reiki till andra? Hur kan du på bästa sätt få ut så mycket som möjligt av att ge Reiki till andra både fysiskt och på distans så det blir win – win.

Alla som är initierade i Reiki och gått en grundkurs i  Reiki är välkomna pris är 200 kr. Solkarinas elever har 50 % rabatt. Ej Holi fire Reiki då de inte har traditionella intieringar.

När du bokat din plats får du en faktura som bör betalas snarast. För att delta online ska du ha bild och mikrofon så alla kan se dig.

Du hittar de 5 Reikiböcker jag skrivit här & Vill du lära dig Reiki? Min bok Reiki naturligt helande och mjuk beröring Du kan också lyssna när jag talar Reiki på Reikipodden Du kan också boka distansbehandlingar


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.