Avsnitt 176: Människans ursprung och våra sanna jag
oktober 27, 2022
Samtal 107: Kan man känna vilken trisslott det är vinst på
oktober 29, 2022

Esoterisk utbildning hos Solkarina innebär att du får prova metoder och tankar som både skiljer sig från varandra och samtidigt hänger ihop. Du blir förvånad över både de strategier som du trodde skulle passa dig, men inte gör det, och de strategier som du inte hade en aning om att du skulle känna dig bekväm med, men som passar dig utmärkt. Och du märker snart att de resultat som uppenbarar sig, kan nås via flera vägar. Det finns en struktur, och samtidigt en stor frihet.

De olika momenten spänner över ett stort område. För mig har det varit oerhört givande att använda Akasha-biblioteket och att göra energiavläsningar. Jag har också lärt att använda kort på ett annat vis än vad jag trodde var möjligt. Dessutom fick jag aha-upplevelser när jag läste om och vi diskuterade demoners agenda; det var mycket som föll på plats i min tidigare erfarenhetsbank.  

När termen down to earth / jordnära används i de positivaste ordalag förstår man lite av den styrka Solkarinas kurser innebär. Här finns inga luddigheter, utan grunderna är klarsynta och vakna. Solkarina själv utstrålar en självklar medvetenhet, och det smittar av sig på deltagarna. Jag har aldrig förr deltagit i ett sammanhang där så ”ogripbara” ämnen diskuteras och det samtidigt finns en så obestridlig vetskap och kännedom bland de medverkande.

Jag rekommenderar varmt den esoteriska utbildningen hos Solkarina för den som vill arbeta med sin egen personutveckling, men även känna sig redo att hjälpa andra.

Hälsningar, Eva

Jag började egentligen på en annan medium utbildning online från början och det kändes inte rätt då det var MYCKET luddigt. Konstiga upplevelser….
Jag bestämde mig för att ge det en chans till och anmälde mig till SolKarinas esoteriska utbildning.
Oj vilken skillnad! Det blev helt rätt!
Här har vi både roligt på helkurserna och man får så mycket verktyg att arbeta med. Jag känner mig trygg och bekväm med SolKarinas ledning och all hennes kunskap. Vilken skjuts i utvecklingen man fått och kan se allt så mycket klarare. Med lite mer övning så kan man komma hur långt som helst inte bara jag själv utan jag ser även mina kurskamrater utvecklas med stormsteg.
Det går så fort och det är så roligt!
Kanalisering och andra sidan är SÅ spännande och utvecklande. Det tycker jag personligen mycket om.
Dimensionsvandringen är så spännande, där finns så mycket att upptäcka och det finns ju inget slut där
Jag vill absolut rekommendera denna kursen till dig som vågar!
Tack SolKarina att du vill dela med dig och hjälpa till att alla andra kan utveckla sina förmågor och ja vi kan vi gör
Kram Maria

Jag är tacksam att jag snubblade över Solkarinas poddar där jag först lärde känna filosofin bakom hennes lära. Hon vägleder in i olika dimensioner och lär ut skillnaden på tyngre och lättare vibrationer i de olika dimensionerna.

Det har hänt otroligt mycket under året och även om det stundtals varit tufft skulle jag aldrig velat vara utan den. För mig har det varit den mest utvecklande och betydelsefulla utbildning i min personliga utveckling. Det är häftigt att följas åt i gruppen och vara med i varandras framsteg. Rekommenderar varmt denna utbildning!

Med vänlig hälsning,

Sara

Utan dej och dina kurser hade jag nog fortfarande stått och stampat frustrerat. 

Jag har i många år  bett om att få möta en riktig lärare och det har jag gjort i dej.

Jag har stött på många igenom åren och det har inte känts rätt. ”Du skall lita på mitt råd, det är det enda rätta” och jag har vridit mig i ett stort nej tack det är inget för mig. 

Har nog alltid känt mig som en ”Alien” här på jorden och aldrig passat in och nu känner jag faktiskt att jag gör det ❤️ 

Därför har jag nog sedan gammalt, intagit min roll som mussla men har börjat öppna upp mer och mer .

Har man delat med sig så har det ofta blivit ”det finns inte” ” du vill bara ha uppmärksamhet” ” rokie ” ”skojar du”  ” kan man inte ta på det så finns det inte” osv

Så ja, man blir visare med åren…. Och sen en fantastisk kurs på det så har man flugit ljusår bort 🥰 och lärt sig ännu mera. 
Så tack än en gång SolKarina det hade nog inte gått så bra utan dig 🙏🏻

Kram Maria

Började denna utbildning januari 2022 och var då en nyfiken orolig person som ville ha koll på det mesta. Har nu gått tom steg 6 av 7 och har nu kommit till en insikt med mig själv där mina ord som jag formulerar till andra ger dem insikt. Har nog alltid varit rätt fram eller hållt tyst men denna kurs har hjälp mig att kunna formulera en insikt till människor vilket gör att de får tänka till och detta leder till positiv energi.

Uppdelning på kursen är bra det är iv som kursdeltagare behöver ta med oss själva i kursen och förstå livet.

Carina

ag tycker att den här kursen har varit helt fantastisk och jag har verkligen gjort stora steg i min personliga utveckling under det här året! 

När jag första gången hörde om den här utbildningen kände jag direkt att det var en kurs som jag behövde gå. Alla delar av kursen har varit så intressanta och lärorika. Jag har verkligen lärt mig att känna tillit till mig själv och allt blev så mycket klarare efter det. Från att bara ha sett glimtar från de dimensionella världarna tidigare har jag nu låst upp dörren till en ny värld och under utbildningen har jag fått massor av nycklar för att öppna fler dörrar till andra dimensioner. Jag känner att utbildningen har gett mig en hel ryggsäck full med fina erfarenheter och verktyg som gjort mig bättre rustad till att möta livets utmaningar på ett bättre sätt. 

Jag gick utbildningen i första hand för min personliga utvecklingsskull, men mitt intresse för detta har bara blivit större och större ju mer jag lärt mig och det känns inte längre som att steget till att arbeta med det här i framtiden och hjälpa människor är så stort längre. Oavsett så kommer jag ha stor nytta av de här kunskaperna i livet och i min fortsatta andliga utveckling! 

Under hela kursen har du, Solkarina, guidat oss med varm hand  och jag har känt en stor trygghet och tillit under hela kursen. Det har gett mig mycket att få höra om dina och kurskamraternas upplevelser och erfarenheter samt att få dela med mig av mina. Jag har fått svar på så mycket, vissa saker som jag gått och grubblat på hela livet! 

Jag gillar upplägget på kursen där det har varit många övningar där jag lärt känna mina fina kurskamrater bättre, varvat med föreläsningar och gemensamma övningar i helgrupp och meditationer. I synnerhet övningarna i helgrupp har varit väldigt bra då vi kunnat få vägledning och feedback av dig direkt och även kunnat lära av att se på när andra gör. Men det tar ju mkt tid, så det har varit bra att varva dem med övningar i mindre grupper. Jag har under kurserna fått uppleva många sensationer och andliga upplevelser som jag aldrig varit med om tidigare! 

Jag sörjer lite att utbildningen nu snart är slut, jag hade lätt kunna fortsätta ett år till 😄 men jag är så tacksam för allt jag lärt mig och jag vet ju att det här bara är början på min andliga utveckling. Jag kommer garanterat att gå fler av dina kurser, det finns så mycket som tilltalar mig bland ditt utbud! Frågan är bara var jag ska börja! Stort tack till dig, Solkarina, du är en fantastisk lärare som lärt mig så oerhört mycket! 🤗

/Emma 

Länk till utbildningens program hittar du här

Länk till Solkarinas böcker som vi använder under utbildningen

Instagram: http://www.instagram.com/solkarina.se

Facebook: http://www.facebook.com/Sinnligkunskap

Youtube: https://www.youtube.com/user/sinnligkunskap/videos


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.