Kalnder vår och sommar 2023 hos Solkarina
februari 17, 2023
Avsnitt 192: Intuitionen, det hemliga fältet och själens hemligheter genom tid och rum
februari 22, 2023

Aktuell kalender hittar du här det kan tillkomma kurser under vår sommar och höst på flera platser finns det möjlighet att boka fysiska privata möten med mig.

Hej SolKarina

En mycket utvecklande kurs med verktyg och kunskap att komma vidare och samt använda med en gång. 

Som vanligt en fantastisk lärarinna som är tydlig och förklarar mkt bra så det är lätt att lära. Som även delar hjärtligt med sig .

I dagsläget skulle jag kunna jobba med det 😊

Självklart rekommenderar jag denna kurs för alla som vill arbeta med sig själv och andra i sin utveckling.

5 av 5

Tack för denna helgen!

Kram Mija

  • Min spontana upplevelse : En bra kurs med mycket möjligheter…
  • Lärde mig massor, det jag uppskattade mest var nog den sista övningen , att återhämta en själsbit.
  • Du är en mycket bra kursledare Solkarina. Du ger alla möjlighet att göra sin röst hörd men respekterar också om man inte är beredd att dela med sig i stunden. Tydliga förklaringar på ett lugnt sätt. Tidsschemat hölls bra och lagom med raster var det också enligt min mening.
  • Jag tror att jag kommer att ha mycket nytta av de nya kunskaperna. Nya dörrar har öppnats och jag ser verkligen fram emot att kunna få utveckla mina inre kontakter med Egyptiska gudinnor. Känner en stark inre glädje inför den möjligheten…
  • Jag skulle absolut rekommendera kursen till andra. Framför allt på grund av mycket bra kursinnehåll, bra övningar och  bra kursledning.
  • Slutligen vill jag återigen tacka för en mycket bra kurs, hoppas att jag får möjlighet att också vara med på steg 2 & steg 3.

Vänliga hälsningar ifrån Pia i Vimmerby

Tack Solkarina ❤️

Den här kursen har gett mig mer än jag förväntade mig! Resorna vi gjort tillsammans i de olika dimensionerna och vi har lärt oss en healingteknik utöver det vanliga. 

Är så fascinerad över Solkarina och hennes varma, professionella sätt att lära ut, där man känner sig bekväm i allt nytt som man får uppleva. Och upplevelser på hög nivå får man verkligen på den här kursen.

Det jag tar med mig är när vi fick möta, se och uppleva de olika vibrationerna, känslorna, atmosfärerna i de olika dimensionerna. Jag har också fått en större förståelse för hur kosmos verkar i samklang med oss och helheten. Att vi som människor är mångdimensionella. 

Jag känner mig inspirerad att komma igång med Nefertiti kosmisk healing® och mer lära känna de olika dimensionerna. Jag kommer också ha nytta av det i min egen fortsatta personliga utveckling. 

Det här är en kurs för alla! Och för den som vill veta mer om de olika dimensionerna och få en healingteknik att använda både på sig själv och andra. Kan varmt rekommendera att gå den. 

Varm hälsning från Anita

Spontana upplevelse: underbara höga energier, woaw att jag kan hämta själsbitar som jag eller klienterna gett bort. 

Vad jag lärde mig? Ett nytt sätt att arbete med mitt inre och med mig själv. Att kunna hjälpa andra som gett bort sina själsstrålar. 

Lärarens roll/guidning: Jag tycker du gör ett mycket bra jobb med hur du lär ut, har jag alltid tyckt. Du har en speciell metod som är enkel å lätt att förstå för alla.

Nytta av nya kunskaper: Jag vet att jag kommer få stor nytta av dessa kunskaper både till mig själv och även till mina klienter. Att hjälpa människor att läka på ett helt nytt sätt.

Rekommendera kursen, varför? Ja absolut skulle jag rekommendera den. Kursen är otroligt givande oavsett om jag skulle gått den för egen del eller för att kunna använda den i mitt yrke. Den har gett mig en djupare insikt om hur vi är uppbyggda samt hur vi kan läka oss på själsnivå. 

Övrigt: Känner en inre harmoni och har en stor tacksamhet inom mig. 

 ❤️🙏

Kram Kattisz

Referenser och utvärderingar på Nefertiti kosmisk healing och Solkarinas ledarskap i utbildning

Hej och tack för helgkursen! 

Min spontana upplevelse av kursen är helt klar en otroligt härlig kurs med massa energier. Jag kan tänka mig att NKH är en populär kurs. 

Jag hade nytta av kursen, den var upplevelserik och nyttig och jag kan tycka att den skulle vara nyttig för många människor. Jag kommer helt klart ta med mig NKH i livet. Just nu känns det som det rätta. 

Min uppfattning om Solkarina är helt klart en person som lär ut på bästa tänkbara sett som är för mig rätt. Den här upplevelsen av kursen skulle för mig inte vara detsamma utan Solkarina. Jag tackar för det du har lärt mig Solkarina.

Jag kommer kunna använda NKH o samband med Reiki, kombinationen av dessa två ska vara bra. Jag kommer även använda NKH när jag känner att jag behöver healing eller någon i min omgivning/närhet. 

Jag rekommenderar kursen andra därför att den har gett mig bra verktyg som jag tänker är bra att ha med sig här i livet. NKH är bra att ha i vardagen både  för sig själv och andra. Vem skulle inte vilja ha NKH? Jag tycker alla borde lära sig NKH. 

Adisa //


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.