Nyhet: Lär dig de 5 stegen för transformation
januari 14, 2023
Högre uppvaknande® Dimensionell ljus-utbildning för högre uppvaknande fysisk utbildning
januari 18, 2023

Du hittar hela programmet här

Lyssna på podden här

Steg 2 i mediumutbildningen: Själarnas möte och energiavläsningar

Hej och varmt välkommen till mig, jag heter Solkarina och arbetar som andlig lärare och inspiratör i Sverige. I de kommande avsnitten ska jag berätta mer om vad vi gör på min mediumutbildning. Jag har arbetat som medium 1989 då ville spiritualisterna att jag skulle gå i deras fotspår och jag var med ett av Sveriges då kändaste medium när hon gjorde seanser. Men jag kände aldrig att det var min väg och mitt kall. Därav började resan till att hitta mitt kall och det är om mitt kall att utbilda dimensionella medium jag ska prata om nu.

Dagens podd ska handla om steg 2 i utbildningen till esoterisk rådgivare och dimensionsmedium. Steg 2 är verkligen själarnas möten på alla sätt. På fysiska kurser brukar jag säga till mina elever att de inte ska socialisera, du vet när man gör det lär människor känna varandra och får mycket att tala om. Men hela steg 1 och när vi närmar oss slutet på steg 2 händer det mycket med dem .Det är viktigt de första stegen att inte veta så mycket om varandra för det är ju också viktigt för att var och en ska kunna lita på informationen de får. Andra steget handlar om energiavläsningar och det är därför jag kallar det för själarnas möten. En stor del och nästan hela kursen till dimensionellt medium handlar om etik och moral. Hur förmedlar vi något till människor så de verkligen känner att de är värdefulla men också att de känner när de får sin energiavläsning att jag som medium ser dem. Det innebär ju också att se de svårigheter de har i livet, att kunna se vad som påverkar dem just nu så de lider och vilka loopar och mönster de fastnat i. Och egentligen kan mina elever inte veta om de gjort en bra energiavläsning förens de delat informationen och fått feedback av varandra. Det är ju nu det är så bra att de inte känner varandra, för genom att veta mer om en människa familj genom tex familj och arbete är det lätt att vi uppfattar dem genom hur vi är präglade, har jag själv barn och de har barn då upplever jag som medium likheter. Kanske har de ett yrke jag själv känner känslor inför jag menar det kan vara en sjuksköterska som vaccinerar mot Covid som läser av en antivaxxare som är direkt motståndare. Om de vet detta i förväg då kan det påverka läsningen. Det är därför viktigt att just i energiavläsningar inte ha en massa förhandsinformation.

Det är nu skickligheterna från steg 1 kommer väl till pass då informationen jag får i en energiavläsning kan komma på så många olika sätt, ibland genom ett eget minne som jag har av något själv, en bild som jag behöver tolka om bilden är verklig eller bär information om känslor. Jag kanske bara vet vissa saker men förstår inte vad de kommer ifrån. För att göra energiavläsningar är det ju viktigt att du har koll på din tunga och lätta energi men det blir ju inga problem för det har du ju övat på därhemma och i ditt liv sen vi sågs första helgen. Du börjar därför nu får lite pejl på hur din intuition och intoning fungerar. Och skulle du köra fast finns ju jag där att hjälpa till, det är en av mina superkrafter skulle jag vilja påstå att jag kan då in och se individuellt var människor sitter fast och sedan hjälpa dem med en övning, tänka annorlunda, bli medvetna om något för att släppa sin begräsning. Vi är ju alla olika och ingen känner eller upplever som någon annan.

När vi gör energiavläsningar får vi ofta fram väldigt negativ information då det faktiskt är väldigt lätt att se människors negativa sidor, människors svagheter och sånt de inte själva ser. Det ligger liksom på ytan hos människor och ber om att få bli sedda. Det är då våra kvaliteter som medmänniskor sätts på prov. Är du en domedagsprofet som basunerar ut alla svagheter de har eller kan du se bortom för svagheterna hos en människa och vad de behöver. För det är vad en energiavläsning faktiskt går ut på. Lyfta fram kvaliteten, förmågor och egenskaper i kombination med tips och förslag hur klienten på bästa sätt ska kunna transformera sin svaghet och istället göra det till insikt och styrkor. Det tar tid att göra en sådan här läsning på rätt sätt, det kan ta från en timme till två timmar och därför är de  ofta inte så billiga för den som ska köpa dem utan det landar ofta på allt från 750 kr till 2500 kr. Det är förstås tiden kunden betalar för. Min erfarenhet är att mina energiavläsningar håller ungefär ett år. Jag ber alltid mina klienter och de ska förstås eleverna säga till sina prova på klienter också att läsa energiavläsningen då och då under de närmaste månaderna. För vi människor behöver processa ny kunskap för att ta in den i vårt energisystem vilket innebär att när vi lär oss något behöver vi behandla det både i tanke och känsla det är först när vi förstår och fått insikterna både känslomässigt och mentalt som vi också kan transformera och förändra ett gammalt beteende. Därför är det bra att läsa dem om och om igen under några månader, det du inte såg första gången kanske du ser andra eller tredje två månader senare. Människor återkommer ofta efter ett år och vill ha nya energiavläsningar då de upplevt dem som de redan fått som väldigt hjälpsamma för att förstå sig själva. För det är vad det handlar om att kunna se sig själv, förstå sig själv och lära sig något om sig själv. Det är då vi kan transformera och förändra sådant som skapar lidande eller problem inom oss till flöde och välgång i livet. De energiavläsningar vi gör på esoteriska utbildningen till dimensionellt medium hjälper människor med det. Jag tycker personligen det är viktigt att ett medium kan använda olika kanaler för att hämta informationen och förmedla den så i kontakt med kund då kan vi samtala kring informationen som kommer fram. Ibland får de läsa själva och då får de en pdf fil som de kan läsa om sig själva de närmaste månaderna och det är både vägledning och rådgivning.

Men nu till det viktigaste och det är förstås hur gör vi? Jag har utvecklat en metod genom åren för jag började göra energiavläsningar för 30 år sedan då jag upptäckte att jag själv var väldigt bra på det. Främst kom det spontant när jag gjorde olika former av kroppsterapier när jag upptäckte att jag redan sett och visste saker som människor berättade för mig. Det upptäckte jag bara genom att lägga på en hand på dem. Därifrån finjusterade jag tekniken till att göra det skriftligt.

Tekniken jag använder utgår från chakrasystemet och den utvecklingsprocess vi går igenom från baschakrat till kronchakrat. Hela vårat liv, varje process och allting vi lär oss går igenom samma processer. I den mänskliga naturen finns att vi ska lära känna oss själva, bli upplysta och ha totalt flöde genom kroppen. Vi har totalt flöde genom kroppen när vi har balans i alla chakran. Jag kan varmt rekommendera dig att lyssna på hur jag tycker och tänker kring chakran som en utvecklingsprocess här på Acast jag har gjort poddar om dem.

Vi har förstås en inre sida och en yttre sida som vi också kikar på och alla människor bär ett första intryck där vi kan känna vilken status de har, är de glada, ledsna, nyfikna, arga osv. Jag brukar säga att alla de olika stegen vi använder för att göra en avläsning på en människa eller ett djur är också ett dimensionellt möte för alla chakran är kopplade till olika dimensioner som är kopplade till olika egenskaper vi behöver för att må bra och vara lyckliga. Så att göra en energiavläsning blir som att öppna massor av olika fönster hos en människa och kika in och se vilka de är innanför och hur deras inre rum ser ut. Det är så spännande, hade jag bara tid skulle jag definitivt göra mer energiavläsningar och jag kan rekommendera att boka dem hos mina elever på kosmiskkunskap.se

Vi kikar också på den esoteriska statusen hur det ser ut med våra fyra kroppar, den fysiska, mentala emotionella och andliga för dessa säger mycket om var en människa befinner sig i medvetenhet just nu. För det är medvetenhet det handlar om att lyfta fram det osynliga och göra det synligt – det som ligger esoteriskt så att människan som får energiavläsningen får en större medvetenhet om sig själv, vem de är och var de är på väg.

Att kika in i en människa på det här sättet och få så mycket information, detaljer gör vi med stor ödmjukhet till den som ger oss den tillåtelsen.

Under den här helgen får man lära sig 6 olika avläsningar och vi går förstås noga igenom etiken kring att göra detta. De får lära sig att läsa av barn och tonåringar vilket kan vara en stor hjälp till föräldrar som känner sig maktlösa inför sitt barn eller känner att de behöver se sitt barn i fler perspektiv. Naturligtvis gör vi aldrig avläsningar på ”grannen” så är du nyfiken på din granne kan du inte boka en avläsning hos oss. Vi utgår alltid från det perspektiv som beställaren har. Det i sin tur gör att människor genom att det är från deras perspektiv också förstår varför de själv tycker som de gör om sitt barn då. Det går inte att få en energiavläsning som du sedan kan ta med dig och trycka upp i ansiktet på en annan person för att säga här, nu får du se vem du är.

På en utbildningshelg jag hade i Göteborg för många år sedan var det en kvinna som vägrade att göra en avläsning på ett barn. Hon tyckte det var ett övergrepp trots att det är en förälder som vill få en avläsning för att förstå sitt barn bättre. Hon var ledsen och envis. Sedan efter en stund visade det sig att den här kvinnan hade varit med om övergrepp som barn och när det blev dags för avläsningar då triggades hennes obearbetade trauma kring detta. Det väckte mycket sår hos henne då hon själv blivit utsatt för den maktlöshet en människa kan känna vid ett övergrepp. Ja du förstår det är viktigt hur vi möter, bemöter och väljer vilka vi vill göra avläsningar för. I vilket fall fick hon stänga ned sitt liv ett tag och börja bearbeta det hon alltid försökt gömma längst därinne. Men när människan är redo kommer läraren brukar man säga och läraren för henne blev just det här steget i den esoteriska utbildningen. Nu kunde hon äntligen börja läka.

Jag har många föräldrar som tagit min hjälp för att i nästa steg kunna hjälpa sitt barn det känns verkligen fint att få bekräftelser något år senare att de verkligen fått hjälp. Det är ju hela min intention med mitt arbete, det är ju inte enbart att kunna betala min hyra utan också att hjälpa människor läka. Jag vet hur det är att bära på det oläkta inom en och hur tungt det kan vara.

Därför bli den andra helgen när vi arbetar med energiavläsningar också en riktig djupdykning in i varandras själar och vad som finns där. Det som man vill gömma, tittar fram du får tips råd och inspireras av andra människor som verkligen ser dig.

Vi gör också energiavläsningar på djur och många upptäcker då att de är riktigt bra djurkommunikatörer och istället för att göra avläsningar så kommer de på att de sitter och pratar med djuret och får massor av information av djurens själar.

För det är själarna vi kommunicerar med då vi gör energiavläsningar våra själar bär på alla minnen och erfarenheter både det som varit bra fint och roligt men också de delar där livet varit jobbigt. Därför blir sättet att förmedla det på så viktigt eftersom det ska ta en människa framåt inte få dem att känna sig värdelösa.

Av någon anledning är det alltid det negativa som människor minns men de minns sällan det som är positivt eller självklart. Men det är väl så det ska vara för det negativa finns ju där för att transformeras till flöde, ljus och förståelse.

Visste du att djur och barn är väldigt lika, nu talar jag om husdjur, de flesta det finns ju förstås husdjur som är väldigt självgående. Jag har inte själv så stor erfarenhet av pälsdjur då jag är allergisk mot dem men har haft många andra sorters djur i hemmet som inte haft päls, förutom ett får då förstås men det bodde ju inte inom hus. Barn och djur präglas så mycket av de som fostrat dem för de har också präglat dem. Min erfarenhet är att när man ser ett problem hos ett tamdjur eller ett barn då kan du vara 100% säker på att det kommer från en vuxen människa. Vilket innebär att de vuxna som beställer dessa avläsningar ibland inte lär sig så mycket om tamdjuret eller barnet utan om sitt eget beteende som präglat tamdjuret eller barnet. Det är riktigt intressant.

Detta lärde jag mig när mina barn var små och växte upp om jag såg egenskaper eller dåligt beteende hos dem som jag inte accepterade. Då skyllde jag aldrig på andra, kompisar, skola eller en annan vuxen det jag gjorde var att jag såg på mitt eget beteende, förändrade det och då förändrade också mitt barn det dåliga beteende som de hade. Mycket insiktsfullt.

Att göra avläsningar på andra lär oss om oss själva för vi människor är inte så olika. Det är nog därför som just steg 2 är så omtyckt för all egen lärdom man får när de gör energiavläsningar på sina vänner.

En annan del av steg 2 det är att vi gör relationsavläsningar där vi ser vad som finns mellan två människor. Även här har jag förstås tekniker som hjälper mina elever att känna balans och obalans mellan två människor. Det handlar ofta om att man vill förstå en annan människa, vill komma överens med en annan människa och när de inte gör det då bokar de relationsavläsningar. Men om du bokar en sådan mellan låt säga dig och din svärmor då kommer du att få information om hur du är, hur din svärmor är och vad DU ska göra för att ni ska komma överens.  När du väl får den kan du inte köra upp den i ansiktet på din sambo och säga så här är din mamma. Det är ett kontrakt ytterst mellan dig och den du vill lära känna mer för det handlar om er relation. Ofta vill människor ha energiavläsningar mellan sig själv och en partner, sig själv och en chef för de vill förstå situationen och vad de kan göra åt den. Min erfarenhet är att när de får kika in i en annan människas själ som man får genom energiavläsningen då blir ofta människor mer ödmjuka för att förstå att även de är människor med präglingar, känslor och tankar om livet.

Det är spännande vad man kan lära sig om andra människor genom att kika in genom alla dessa fönster som finns hos en människa.

Den här helgen är tuff mycket mental energi så vi varvar alltid med att hantera tung energi som eleverna upplever, gör någon meditation och avslappningsövning men sedan är det full fart.

Jag tycker detta är kvaliteter som är viktiga för ett medium att ha. När de har dessa kvaliteter och kan göra dessa fantastiska energiavläsningar då kan de inte bara se sig själva ur fler perspektiv utan också sina medmänniskor. För när vi sitter i vägledning med människor då behöver vi kunna se i många olika paletter för att verkligen SE människor.

Och vet du vad, magi! detta går lika bra att göra på distans utan att ha personen framför sig.

Jag startar mediumutbildningen två gånger per år det är små grupper för att hinna med samtal, föreläsningar och övningar. Det är många frågor som dyker upp och för att förstå fullt ut samtalar och sätter vi upplever på plats och förstår dem.

Du är varmt välkommen till mig om du vill utbilda dig till esoterisk rådgivare & dimensionsmedium & änglamedium eller bara känner att du vill öka och fördjupa kunskapen om dig själv och livet.

Kalender

Esoterisk rådgivare & dimensionsmedium & änglamedium

Följ mig på instagram

Facebook

Youtube

Jag önskar dig en fantastisk fin dag

Solkarina Sinnligkunskap®


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.