Hur hittar du ditt kall i livet
januari 10, 2023
Utveckla dig själv genom ditt personliga universum
januari 14, 2023

Du hittar hela programmet här

Lyssna på podden här

Jag kom i mitten på 2000 talet i kontakt med Qero indianernas filosofi och åkte flitigt till Stockholm för att träffa den man som skulle bli min lärare. Han är antropolog var en av dem som kom i kontakt med Qero indianerna som bodde flera dagars ritt in i bergen. Det blev startskottet för mig att förstå skillnad på lätt och tung energi. Tidigare hade jag kallat det för negativ energi men efter mötet med honom fick jag så många själsbitar på plats att jag plötsligt kunde se mitt kall här i livet tydligare. Det var efter detta möte och alla dessa turer till Stockholm för att lära mig och själv bli en Pago som jag sen startade mediumutbildningen. Som är andlighet i den nya tiden med den gamla kunskapen som bas. En Pago är som en shaman eller präst inom de andiska traditionerna. Metoden var 5 dimensionell och erbjöd mycket kunskap när jag förstod den djupare innebörden av detta.

  • När jag mötte min lärare från Peru första gången fick jag en chock det inte bara triggade mitt intresse att veta mer om tidsresor utan gav mig också en förståelse för skillnaden på tid och rum innanför och utanför tiden.
  • Berätta om honom

Metoderna var inte nya för mig på något sätt har jag alltid varit shaman, haft det shamanska och den dimensionella utbildningen med mig som är en modern shamansk utbildning. Kunskaperna har alltid funnits där. Men för mig blev det klicket jag behövde för att förstå att verkligheten består av så många dimensioner vi behöver känna till. I framtiden ska jag berätta mer om hur detta även knyts samman med Shamballa och Lama Buddhismen på ett makalöst och fanatiskt sätt går Qero indianernas traditioner och kunskap samman med Lama buddhismens gamla kunskaper och då ljusets väg som är både den Japanska Reikin och Shamballas ljus. Jag skulle kunna sitta i timmar och berätta om de röda trådar som knyter dem samman på energinivå på ett magiskt sätt – där finns en djupare sanning och förankring i kunskap människan, den verkligen ursprungliga människan verkligen alltid haft.

Utbildningen till dimensionellt medium esoteriska rådgivare eller ängla medium om du skulle välja att arbeta så baseras på all den kunskap och erfarenhet jag nämnt från Qero indianerna till Lama buddhismen och Amitabha ljusets väg med den japanska Reikin, Shintoismen som är en naturreligion och den moderna människans rationella tanke genom sinnet.

Därför ska jag i 7 avsnitt berätta mer för dig om den esoteriska utbildningen. Jag känner att det är viktigt för att förstå skillnaden på medium och medium och på kunskap och kunskap.

Under steg 1 helgen i den dimensionella mediumutbildningen till esoterisk rådgivare förresten så betyder esoterisk det som är dolt. Vilket innebär att vi lyftar fram det okända i ljuset och bara det är väldigt symboliskt för hur jag ser på kunskap. Första helgen får alla lära sig mer om medvetandets  4 nivåer och hur vår tanke följer all energi. Så det är viktigt vad vi tänker på och  vart vi har vårt medvetande för det är också där vi kommer att göra inkopplingar. Jag har enkla små övningar för att lära mina elever att skilja på lätt energi och tung energi. Det är själva basen för att så småningom kunna dimensionsvandra och känna skillnad på nyanserna i alla vibrationer. Vi energistädar både oss själva och varandra jag visar också hur enkelt de kan lära sig energistäda platser, rum, hus lägenheter ja vad de vill. Ibland ler jag när jag ser människor tar tusentals kronor betalt för energistädning . spiritualisterna kallar det för husrensning, rening osv. Vilket jag tycker är missvisande ord för det är energi vi städar bort. Energi som ligger och skräpar som projicerats genom våra tankar eller känslor och de situationer, möten och människor som funnits i rummet. Många tror att energistädning är detsamma som att plocka bort varelser och entiteter som finns i rummet. Men så fel det är, vi kan inte plocka bort varelser och entiteter från deras egen dimension utan de vi kan göra är att ta bort skräpenergi i vårt energisystem eller i ett rum som gör att vi automatiskt får en vibrationshöjning. När vi höjer oss till vår rätta frekvens som människor då återvänder vi också till vår egen dimensioner – eller till närvaron och mitten av oss själva. För det är lika snabbt som vi faktiskt bara med en tanke är tillbaka i andra dimensioner. De finns dem som plockar varelser ur en dimension och placerar dem i andra dimensioner. Det är ungefär som om det skulle komma en stor osynlig hand och bara lyfta bort människor från vår dimension och kasta in dem i en annan dimension där de inte hör hemma. Vi människor är inga gudar som kan styra över andra dimensioner. Vi kan styra över vilken dimension vi vill befinna oss i. Det är anledningen till att jag aldrig ser på spök-program på tv, det okända, eller skräckfilmer av olika slag det är inga frekvenser jag vill öva mig själv att vara i. Jag vill vara i den frekvens som är jag, den dimensionella varelsen som kan se genom andra dimensioner. Därför är första helgen en viktig helg för att förstå skillnaden på vad som är lätt eller tung energi för det finns ingen negativ energi, det finns inga negativa varelser eller entiteter var och en har sin plats i sin dimension. Det är viktigt att lära sig och hur man gör.

Vi arbetar alltid med änglarna under steg 1 vi skapar heligt rum för när vi skapar heligt rum då skapar vi en bubbla av ljus där vi hör änglarna och de hör oss. Det är mycket bra intuitionsträning och att lita på vad det är änglarna förmedlar och säger till oss. Många hittar änglakorten och änglarna och tycker det är fantastiskt roligt att få börja kommunicera med dem. Vi gör alltid en resa till änglarnas dimension och eleverna får lära sig hur de kan manifestera änglar i rummet de befinner sig i. Mycket bra verktyg när rädslor kommer upp, man känner sig osäker, ensam eller övergiven i livet för det kan alla känna till och från. Då kan de åkalla änglarna direkt.

Vi hade en kaffe-kväll ikväll som jag brukar på då vi träffas via ZOOM på kurshelgerna. Det är faktiskt fantastiskt roligt för det är verkligen människor med från Skåne i söder till Lappland i Norr med dialekter från hela Sverige vi blir riktigt nationella. Det fungerar bra med zoom då jag blandar kurserna med föreläsningar, frågor, och övningar. Då delas eleverna in i egna små digitala rum där de då får öva på varandra.

När de sedan till steg 3 som handlar om dimensionsvandring, och vilka dimensioner olika varelser befinner sig i då de ska lära sig att se dem, och lära känna dem mer för att kunna göra energiavläsningar på andliga guider och änglar. Då ingår även att lära demonboken. En del människor får stora ahaupplevelser och får många pusselbitar på plats då de förstår sitt liv lite bättre. Andra känner att jag läser inte den boken just nu den känns lite obekväm men efter att vi haft tredje träffen ha ingen problem att läsa sådana böcker som demoners agenda för då har de lärt känna dimensioner så mycket bättre. Men det jag tog med mig från kaffe-kvällen var när en av eleverna berättade hur hon hade tagit änglarna till hjälp i rummet och verkligen kände dem nära henne så som de fått lära sig på första kursen. Med änglarna i rummet var det inga problem att läsa boken om demoner. De läser dessutom boken andliga guider och änglar inför steg 3 en bok som är mycket älskad och uppskattad av många.

Så änglametoderna och teknikerna du får lära dig under steg 1 gör att det också finns en trygg dimensionell grund att luta sig mot. Änglarna väcker verkligen värme i hjärtat, skapar en stillhet så man hör sig själv ännu bättre och faktiskt kan börja få en hel del hjälp i vardagen. Änglarna tillhör inga hierarkier som andliga guider gör utan lever i flöde med hela kosmos på ett sätt som naturfolken jag talade om i början Qero indianerna och de japanska mystikerna som levde nära naturen och shintoismen och sedan Lama buddhismen som tagit med sig kunskapen om dimensioner som faktiskt var det som Buddha lärde ut och förmedlade när han talade om Buddha Dharma. Visste du att Buddha betyder just uppvaknad och att det sedan finns många olika vägar att bemästra för att nå det totala uppvaknandet och det är dessa olika vägar som är våra olika dimensioner och Dharma för Dharma är läran om sanningen. Det är just sanningen som inte alltid är så lätt att förstå för vi vill förstå den intellektuellt. Men sanningen kan man inte förstå med hjärnhalvorna utan sanningen en upplevelse som många försöker tolka på olika sätt. Jag tror att sanningen kan man bara leva inte förklara. Den dimensionella kunskapen menar jag är vägen till sanningen om oss själva, hur mäktiga vi människor är i alla dessa dimensionella världar och vi människor kan något som inte de varelser och entiteter kan som finns i de olika världarna. Vi kan besöka och vara i dem alla och vi kan det genom att vi lär känna dimensionerna och vet hur de känns och upplevs. För du kan ju inte veta hur köttfärssås smakar om du aldrig smakat det även om 100 personer skulle försöka förklara det. Dimensionell kunskap är att gå utanför de begränsningar som finns och uppleva världen, verkligheten, universum och kosmos som en observatör där vi ser men aldrig värderar. För att hitta vårt andliga jag den dimensionella delen av oss själva behöver vi en lära och läran är vårt Dharma. Därför är den esoteriska utbildningen så mycket mer än en mediumutbildning det är verkligen en livsutbildning i livskunskap, dimensioner och möjligheter. Du kan därför efter utbildningen välja hur du vill använda den. En del arbetar som medium och väljer att vara med på kosmiskkunskap.se andra öppnar lakritsbutik, börjar läsa på universitet, eller återgår mycket klokare med mer kunskap till ett yrke de älskar men som människor med en djupare förståelse för vårt fantastiska kosmos.

Vi arbetar också mycket under steg och även steg 2 och 3 med att förstå och tolka egna bilder, känslor, allt det som vi känner och upplever när vi medialt läser in och arbetar med människor. Genom det lär eleverna känna sig själva för skillnaden blir så tydlig att det här är jag i min energi och det där är du i din energi. Ibland brukar jag tänka på alla som har problem med högkänslighet hur de faktiskt på någon nivå lever i ett kaos med alla dimensioner medans vi som fattat skillnaderna inte längre påverkas eller blir överrösta med intryck. Därför att vi kan sortera dem för det är basen i mediumskap. Sen är vi olika en del människor ser i bilder de behöver tolka, andra ser situation eller får en massa känslor, någon hör och bara vet saker. Det är också en viktig del att förstå vilka sinnen är aktiva hos mig? När du vet det då kan du börja utveckla de andra. Psykometri som betyder läsa själen är också uppgifter de kan få göra efter första helgen tillsammans det brukar vara ett bra sätt att börja lära känna sig själv hur och hur man själv tar emot information. Det brukar sluta med att de kan kliva in i ett rum och vet exakt vad som pågår där.

Jag tycker också det är viktigt att få en grundförståelse för hur våra energikroppar arbetar med att ta emot och ge ut energi för all energi är ju information och den informationen är det vi tränar oss att tolka och förstå.

Sen det viktiga förstås hur vet jag var en annan människa befinner sig? Genom att förstå medvetandets och medvetenhetens olika nivåer kan du i mötet med en människa se och förstå var de befinner sig. För det går faktiskt inte för en människa som är i ett personligt lidande de behöver hantera samtidigt få dem att se att alla andra på jorden också ska ha det bra. En människa som är uppe i det blå där allt är puss och kram och ljus och kärlek, nästan som heliumballonger så man behöver hålla i snöret så de inte  flyger iväg behöver också en annan typ av hjälp och vägledning. Detta talar vi om och praktiserar också fram tills det blir dags för nästa träff.

Till första steget läser mina elever boken psykometri och energiavläsningar samt boken Sann Essens och änglamedvetande. Det som är så bra sedan jag skrev böckerna är att de läser innan kursen och sedan kan jag ge dem allt godis som inte finns i böckerna utan som de får under kurshelgen. De hinner och kan lära sig mycket mer då tack vare att jag skrivit böckerna som de kan ha som grund.

För dig som inte känner till mig så valde jag bort den spiritualistiska vägen för 30 år sedan. Jag kom till en punkt där jag förstod dels mitt klarseende och alla dimensioner av varelser som finns, varför jag sett dem, jag förstod min känslighet jag var och är i grund och botten högkänslig men har inte de problemen idag tack vare den dimensionella kunskapen. För mig är den spiritualistiska vägen som att plocka ut en tårtbit ur den dimensionella kunskapen och det dimensionella mediumskapet. Helt ok för de som vill vara där man under min utbildning så lär mina elever sig under steg 5 hur man kommunicerar med andra sidan och håller seanser. Men först behöver de anser jag kunskapen i de första 4 stegen varav det första har jag berättat lite mer om här.

Känner du att det här är en utbildning du verkligen vill gå och fördjupa dig tillsammans med fantastiska människor under 7 kurshelger i dimensionell kunskap så ska du veta att jag startar nya grupper varje år. Du är varmt välkommen. Du behöver inga förkunskaper för alla de kunskaper du bär med dig och har finns redan inom dig att utforska och ta fram. Hur långt kan du komma? Det beror helt och hållet på dig själv. Du kan delta för att bara få lära dig mer men du kan också öva mycket och delta för att bli riktigt duktig på teknikerna, för som jag brukar säga, det vi övar på blir vi bra på.

Det här avsnittet är det första av sju där jag ska berätta mer om det dimensionella mediumskapet. Du ska känna dig varmt välkommen att vara med på den fantastiska resan vi gör varje år jag och mina medium elever.

Du får gärna dela mina poddar. Hjälpa fler att hitta till dem och de som kan vara intresserade av att utvecklas. Kostnader, information och datum hittar du förstås på min hemsida.

Kalender

Esoterisk rådgivare & dimensionsmedium & änglamedium

Följ mig på instagram

Facebook

Youtube

Jag önskar dig en fantastisk fin dag

Solkarina Sinnligkunskap®


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.