Samtal 126: Utomjordisk hysteri, demoner och alternativa verkligheter
mars 12, 2023
Samtal 128: Sätta rimliga förväntningar på sig själv och andra
mars 25, 2023

Jag tror inte jag mött någon andlig sökare som inte haft en större önskan om att utveckla sitt klarseende. Och visst är det spännande och roligt att kunna se varelser från andra dimensioner, se när minnen från det förflutna hälsar på eller tala med de som är döda.

Men konsten handlar mer om andlig utveckling än att utveckla sin medialitet och sin intuition. Därför har jag haft två föreläsningar om just klarseendet och vad det är. Vi har tillsammans gjort övningar under föreläsningarna som hjälper människor att arbeta vidare med att utveckla sitt klarseende.

I de två föreläsningarna jag rekommenderar berättar jag mer om det. Du betalar med kort och kan sedan se de bägge föreläsningarna och lära dig mer om hur just du kan utveckla ditt klarseende. Men inte bara det du får också lära dig mer om hjärnan hur den fungerar, varför vi behöver läka våra hjärtan och hur vi hela tiden tar in information från vår omgivning. Skillnaden på kropp, själ, ande och medvetande är viktigt att förstå för att få den ultimata utvecklingen hos en människa.

Vi ser alltid i bilder vi människor skapar inte tankar ur tomma intet. Det kommer från den information vi tar emot av fältet, eller Akashabiblioteket. Sen handlar det mesta om vår personliga utveckling och var vi står i vår personliga utveckling. För det kommer att definiera hur vi tolkar inre bilder.

En del tror inte de ser i bilder men faktum är att alla människor ser i bilder och hjärnan sätter bara ord på det.

Hur går det då till?

Det är just det som de två föreläsningarna på den digitala kursgården lär dig mer om

Du hittar den här


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.