Konspirationer och andlighet
augusti 24, 2020
Vad är andlighet?
augusti 27, 2020

Hur vet man om man är uppvaknad? Det är en fråga många människor frågar sig själva. Många ser också sig själva som uppvaknade medans jag menar att de fortfarande är 3-dimensionella. De människor som är uppvaknade arbetar i ett vi -medvetande och har förstått hemligheten med andra sidan. De kritiserar inte längre för de ser också skillnad på den som inte är uppvaknad och den som är det och vill istället ha kontroll över världen. Det är inte att vara uppvaknad. Den uppvaknade människan är ödmjuk, bestämd, tar ställning och ser människor där de är och hjälper dem ta steget vidare.

Det finns en enda verklighet och det är din egen. För att du ska kunna utvecklas vidare så behöver du lära dig att hantera de människor du förlorat som finns på andra sidan. För andra sidan är bara dina minnen och de ouppklarade du bär med dig med relationer omkring dig det kommer att hindra dig från att nå den 5 dimensionen. Andra sidan är uteslutande sorgebearbetning, läkning av hjärtat och en inre förståelse.

I helgen har jag lärt mina elever hur man kommunicerar med andra sidan. Det lär man sig på en dag men naturligtvis har de lärt sig många andra saker de tidigare 4 helgerna som gör att när vi arbetar med andrasidan så klickar det verkligen till och de förstår hur det ligger till.

Kan man förmedla budskap från andra sidan? Vad är det egentligen?

Självklart kan man det, bevisen och kontakten du känner den känner både du som medium och den som finns i rummet. Kontakten med hjärtat och kontakten med en anhörig eller vän som varit viktigt är stark, ofta så stark att tårarna rinner och hjärtat kan värka. Det är minnen från det ouppklarade i ditt liv.

Det är kontakt med andra sidan

min podd kan du lyssna på tidigare avsnitt om chakran eftersom de motsvarar en utvecklingsprocess vi människor går igenom. För att förstå den 4 dimensionen och andra sidan måste du ha förstått de 3 tidigare nivåerna. Därför är min utbildning till dimensionellt medium och esoterisk rådigivare så viktig för där lär du dig det. De flesta som arbetar som medium ser inte helhetsbilden av den dimensionella kunskapen.

När du genom den esoteriska rådgivaren får kontakt med minnet så känns det verkligen som andrasidan är där och de är nära dig. För det människor egentligen saknar är det enkla och basala, de vill känna sig älskade, känna sig värdefulla och förstå olika sorters svek de varit med om.

Under helgen har många i gruppen fått kontakt med avlidna som varit viktiga i deras liv. De har fått veta hemligheter de inte tidigare vetat om. De har fått en förståelse för varför olika saker hände dem. DET är andra sidan kontakt. En av anledningarna att jag inte personligen ger dessa sessioner längre är för att det mediala Sverige fullständigt har havererat. Okunskap präglar medium som utbildas. Jag såg på en hemsida bara idag en kvinna som ger vägledning i dimensionell kunskap och ger en övning. Fast hon aldrig arbetat dimensionellt och inte har den kunskapen överhuvudtaget. Varför kan jag veta det? För jag har följt kvinnan sedan 1999 och sett hur hon hela tiden sedan dess kopierat mig och mina böcker men aldrig sagt var hon tar det ifrån. Om man kopierar ett upplägg eller något ur en bok och inte kan ge den praktiska övningen och handledningen då förmedlar man bara falsk kunskap till sina elever. Jag ser det hända om och om igen, man har inte förstått hur det fungerar med dimensionell kunskap. Jag förstår fortfarande inte hur man kan känna sig sann när man kopierar någon annan istället för att hämta sin egen kunskap.

Det är därför man kallar det andekontakt men vem pratar man med då?

De förstår inte hur olika dimensioner verkligen fungerar. Det finns ingen esoterisk kunskap eller tradition bakom deras kurser. Jag kan bara beklaga det och rekommendera dig att vända dig till ett medium som inte berättar det du redan vet om dig själv utan hjälper dig att läka det oläkta hos dig.

Två kvinnor i min grupp är skolade den spiritualistiska vägen och deras omdömen var ömsesidiga de hade aldrig den spiritualistiska vägen varit med om så bra andra sidan kontakter och så starka, tydliga och klara som vi hade i helgen. Jag är glad de fått uppleva denna helg och se en annan sida av den verkligheten. Istället för ett medium som surrar utan att förmedla något vettigt.

Andlighet i den nya tiden

Det är viktigt att förstå du kan lämna andra sidan bakom dig, låta minnena av dem följa dig, vi glömmer ju aldrig dem vi älskat, men de gör inte längre ont. Det är andra sidan och det är personlig utveckling.

I Sverige följer man strömmen väldigt mycket för när sociala medier gör Tv på spökjakter så börjar plötsligt svenska medium göra samma sak. Då undrar jag var det seriösa i ett mediumskap tagit vägen när man bara pladdrar på utan riktning. Vad har läkning med hjärtat och andra sidan med spökjakt att göra?

Jag känner stor tacksamhet till den fantastiska helgen vi haft där andra sidan varit närvarande och alla fått läka sina sår på olika sätt, ibland medvetna men ofta omedvetna. När de talar med oss från den andra sidan då blir vi läkta, när vi blir läkta då kan vi bli uppvaknade på riktigt.

Tack alla elever som går och gått mina kurser, jag är så tacksam att jag fått visa er den fantastiska vägen till kunskap och inte nån svartvit kopia av andras ego.

Solkarina //

Här hittar du kursbeskrivningen på esoterisk rådgivare och dimensionellt medium

På Instagram

Min bok andrasidan

Solkarinas bok om andrasidan

Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.