Reikipodden avsnitt 56
augusti 31, 2020
Avsnitt 97: Pannchakrat och mystikerns väg
september 1, 2020

Det finns en Disney film som heter Coco

I filmen beskriver de hur det ser ut på andra sidan och varför våra minnen av våra nära och kära är viktiga. Våra anhöriga finns så länge vi minns dem och sedan går de in i den definitiva döden. Filmen är för barn skapad av Walt Disney som var frimurare på den högsta nivån, 33 så kanske finns det en förklaring till varför många Disney filmer har djupa andliga budskap.

I helgen var jag i Luleå och vi arbetade med andra sidan i den esoteriska utbildningen. Förra helgen var jag i Uppsala med samma utbildning. Eleverna blir förvånade när de inser att det verkligen är som jag berättat att andra sidan kontakten är läkande. När vi får kontakt och det är genom våra minnen då blir vi emotionella och kontakten går ofta fort den är klar med insikterna och bevisen efter bara 10 minuter. Bevis är den reaktion som skapas när de känner och de fått kontakt. Det handlar alltså inte om att känna kontakten och sedan ta emot budskapet som ofta är enkelt.

Läkning på djupet sker

Men i det sk andliga Sverige har man inte förstått den djupare avsikten med kontakten med andra sidan. Man har gjort det till show med trollbord och spådomar som inte har med hjärtats läkning alls att göra. I min bok andra sidan, när och kära i våra hjärtan har jag beskrivit hur det går till, varför vi behöver dessa sittningar. Jag kan själv se dem och prata med dem och har kunnat det i hela mitt liv. Fast jag idag väljer att inte arbeta med andra sidan energierna. För det finns ingen andra sidan där alla samlas för all evig tid när vi dör, att möta den definitiva döden är viktigt. Men lika viktigt är att vi får ha kontakten kvar med våra anhöriga. Känna att de är med oss oavsett om det är ett minne eller inte.

Vi är rent medvetande

Själen är bara minnen och karmisk. På den esoteriska utbildningen beskriver jag detta för mina elever så de får en förståelse för vad det är för skillnad på själ och själ, vad själsenergi är och hur vi egentligen inte finns men finns i våra fysiska kroppar. För medvetandet är en unity inom oss en helhet och en enhet där vi alla är ett. Hur mycket medvetenhet som får plats i våra kroppar har att göra med hur mycket själsenergi och programmeringar vi bär på. Desto mindre själsenergi och mer läkning du får så kommer mer medvetenhet att få plats i kroppen och du blir både klokare och visare som människa.

Jag tycker att Disneyfilmen Coco beskriver det på ett fantastiskt bra och enkelt sätt. Vi ska inte glömma våra nära och kära det är inte glömska det handlar om. Vi ska hedra dem och minnas dem som gått före oss. Men vi ska inte göra saknaden så stor så hjärtat går sönder.

Fast jag vet att hjärtat gått sönder

Jag har själv förlorat det vackraste, viktigaste vi har i livet – barn. Det finns ingenting som någonsin kan läka den sorgen i hjärtat. Den gör ont, jämt och alltid även om det är 30 år sedan.Det jobbigaste är att minnena bleknar och då blir foton och tavlor viktiga. En mamma glömmer aldrig sina barn, en mamma älskar sina barn för evigt trots att sorgen kan vara outgrundligt smärtsam och djup så lär man sig att leva med den. Jag vet att jag aldrig får se dem igen, krama dem igen och prata med dem igen. Varje gång någon jag känner förlorar ett barn som kommer smärtan tillbaka.

Andra sidan är inte svaret det lär man sig

Det är hur vi lever med de som är kvar som är det viktiga. Vetskapen att varje gång vi skiljs åt faktiskt kan vara den sista stunden vi har tillsammans. Det är vad döden lär oss.

Därför är det på den esoteriska utbildningen det vackraste som finns, att få se människor läka i sina hjärtesorger så de kan omfamna det outsagda. Få lägga sitt hjärta som blöder i händerna en stund och göra klart med de som inte längre finns ibland oss.

Döden är inget annat än minnen som de levande håller kvar. För den riktiga döden kommer när ingen längre minns oss. Jag kan varmt rekommendera Disneyfilmen Coco som på ett fantastiskt vackert sätt beskriver hur vackert livet är för de som finns kvar.

Behöver du läkning?

Jag kan erbjuda samtal och sorgebearbetning och vill du lära dig själv är du välkommen på den esoteriska dimensionella utbildningen. Där andra sidan är ett delmoment då kommer du att få möta de du behöver under kursen. Sen är det faktiskt ok att tro vad man vill bara livet går vidare i harmoni. Tro på 2 dimensioner är helt ok.

Solkarina //

Här hittar du kursbeskrivningen på esoterisk rådgivare och dimensionellt medium

På Instagram

Min bok andrasidan

Solkarinas bok om andrasidan

Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.