187: Dimensionellt medium steg 1 traditioner, ursprung den röda tråden till högre kunskap
januari 11, 2023
Nyhet: Lär dig de 5 stegen för transformation
januari 14, 2023

Du kan följa mina live-sändningar här http://www.instagram.com/solkarina.se

Du kan även följa mig på min youtube kanal https://www.youtube.com/@solkarina/videos

Idag talar jag om universum och hur jag ser på universum inom människan. Ett kort samtal med skillnaden på vad är ett universum i det stora kosmos. Varför jag alltid talar om kosmos flöde och inte universum

På utbildningen till Sann Essens och Änglamedvetande får man under fjärde kursen lära sig skillnaden på universella änglar mot andra ängla egenskaper som vi människor bär på. Hela Sann Essens utbildningen är en resa från skapelsens början till de kosmiska änglarna som är hela kosmos och din del i kosmos.

Det finns en massa olika metoder och tekniker jag använder mig av för att lära människor skillnaden på sig själv och andra. Vi kan bara utvecklas när vi har vår mentala tanke i balans med vårt hjärta. Därför gjorde jag en live-sändning på instagram för att belysa detta och ge lite tips hur man kan praktisera det i sitt vanliga liv.

Vi kan bara se världen genom våra egna ögon och aldrig genom någon annans. Det blir ganska självklart när man förstår skillnaden på kosmos och universum.

Det går bra att mejla mig för att ställa frågor som jag spar och tar upp vid tillfälle. Min erfarenhet är att det bästa är att ha en dialog att du bokar in en tid med mig så vi noggrant kan gå igenom dina tankar och känslor. Envägs kommunikation som det blir genom poddar, och instagram kan väcka tankar inom en och frågetecken också förstås. Desto viktigare blir det att reda ut det för din egen skull så du förstår för om du inte förstår kommer du att vara själsligt begränsad att se helheten i ditt eget universum.

Jag önskar dig en fin lördag

Solkarina Sinnligkunskap®

Veckans aktuella poddar

Min egen personliga podcast

Filosofi, tankar, ros och ris med David


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.