Avsnitt 77: Läka med Reiki
juni 24, 2021
Reikiträffar online
juni 30, 2021

Våren och sommaren 2021 höll jag 3 viktiga föredrag för mina Reikielever.

1. Filmtid: 25.48: Lär dig mer om Reikiprinciperna på japanska och varför de är viktiga själsljud

Vad är Reikiprinciperna och vad har vi för nytta av dem. Du får lära dig  varför Reikiprinciperna på japanska är så viktiga och hur du uttalar dem. Principerna på svenska blir bara en intellektualisering. Men på Japanska är det själsljud med en innebörd. De elever som lär sig använda Gokai principerna på Japanska upplever att det förändrar deras sätt att förstå Reiki och sig själva.

2. Filmtid: 39.59: Reiki på sjukhus och i vård och omsorg i världen

Hur arbetar man med Reiki på sjukhus och inom volontärverksamhet i Skottland? Här har man praktiserat komplementära metoder sedan 40 år och har ett väl utarbetat system för att stödja både anhöriga och cancersjuka när de får kemoterapi och vård på sjukhuset. Jag berättar mer om det i detta föredrag. Då kan vi också förstå vad vi behöver i Sverige.

Kortfilm Tid: 1.18: Film från Cancer support center i Skottland

3. Filmtid: 38.48: Lär dig mer om vad Reiki är och varför du kan hela med Reiki

Det tredje föredraget berättar vad Reiki är då det inte är energi eller intelligens och hur kan det då fungera. Hur våra händer och sinnen fungerar som ekolod och vad vi kan upptäcka i dessa ekolod. Jag berättar också varför energiavläsningar inte hör hemma hos Reiki och hur du får den effektivaste Reikibehandlingen till dig själv och andra.

Kunskapen om Reiki är väldigt låg i Sverige trots att många lärare arbetat många år med Reiki har de ändå inte fått förståelse för vad Reiki är. Det  är inte så konstigt eftersom många praktiserar Reiki på hobby-nivå. Det är för att de arbetar med den västerländska Reikin. Detta beror ofta på att det är ganska lätt att bli Reikilärare och många har bara några års erfarenhet av Reiki.  Jag arbetar med att höja kvaliteten på Reiki då Reiki är en etablerad metod  med ett väl  dokumenterat system för andlig/själslig hälsa och självkännedom. I föreläsningarna får du ta del av det som Reikiutövare mest troligt inte  vet så mycket om ännu.

Vill du lära dig mer om Reiki ska du lyssna på dessa föredrag. Du betalar med kort och köper dem här sedan är det bara att börja se och lyssna


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.