Tarotkurs via ZOOM den 5 december
november 2, 2020
Visioner, programmering och barnbarn med Reiki
november 12, 2020
Som vanligt får jag möta så inspirerande människor när jag har mina kurshelger. Nu har jag lärt känna ett helt nytt gäng i den dimensionella mediumutbildningen. Det går ju tyvärr inte att ta så bra bilder eftersom de finns på zoom via datorn.
Att det fungerar så otroligt bra att känna in, fördela tiden och lära ut via zoom är fantastiskt. Nu finns det verkligen inga gränser.
Jag tänkte därför att jag lägger in lite reflektioner som deltagarna sagt efter att ha mött mig för första gången och ha mött varandra för första gången.
.
Jag ser verkligen fram till nästa gång vi ses då blir det kaffekväll där vi umgås och bara säger hej till varandra via datorn. Då kommer bägge grupperna att få lära känna varandra lite mer.
.
Mitt hjärta svämmar över av glädje till dessa fantastiska personer.
.
.
Så här säger de efter första träffen:
.
Väldigt positiv upplevelse av både gruppen och dig som kursledare. Att köra via ZOOM, men att alla hade möjlighet att prata och delta var imponerande. De meditationer som du körde var bara toppen. Längtar tills nästa kurstillfällen. W.H.
Spännande helg som gav mersmak, jag har fått ett glädjerus genom kroppen. Allt känns positivt med gruppen och du känns fantastisk som lärare. Roligt att känna att det finns fler som är intresserade av samma sak som mig. Vissa har kommit längre på sin resa och jag känner att de delar med sig av sin kunskap. Jag vill lära mig ALLT. Nu ska jag öva och öva så jag förstår hur jag ska göra och bli bättre på att tyda den information som kommer till mig. Så jag känner mig tryggare i det. Allt gott, / L.N
Jag tycker att denna helg för mig har inneburit en hel del aha-upplevelser. Jag har fått någonstans att stoppa mina ”polletter” så de har trillat ner. Jag insåg att det var inget nytt för mig det vi gick igenom, men det jag har behövt var en hel del förtydliganden som har rätat ut några frågetecken och även få feedback från andra som jag inte känner att det jag upplever, känner etc är på riktigt.
Min självkänsla är fin och även självförtroendet, men när det gäller just detta, när det är svårt att berätta det för alla utifrån normen i samhället just nu har det övertid varit svårt att hitta likasinnade. Denna helg har varit toppen på grund av det, och det jag tycker är extra fint är att när jag tog mod till mig för 2 år sedan att säga till min man allt som jag varit med om och även är med om och vad jag faktiskt vill göra, gå denna vägen. från den dagen har vårt förhållande expanderat och jag har ett sådant fint stöd hemifrån.
Där och då släppte den största rädslan och sedan dess kunde jag verkligen börja vara helt sann mot mig själv och jag bara transformerades till den jag verkligen är. Mina barn och min man, ja de pratar fortfarande om före och efter. Det är tydligen en sådan stor skillnad. Som natt och dag! Så summa summarum.
Denna helgen var verkligen värdefull för mig och jag är glad över alla övningar och att jag nu kan ge fullt fokus på detta när jag känner att vår gruppdynamik är fin och att jag hittat min lärare som ger mig de verktyg som jag behöver. Jag har haft en slingrig väg för att hitta fram till dig, men jag hade ett fokus på att hitta den bästa läraren för mig just nu, och hade tålamod, så tack för att du har utbildningar på zoom och på det sätt som du har dem. Tack också för att du är professionell och seriös. Tack för att du ser på den dimensionera kunskapen som något naturligt. Jag får dessa intryck från dig, samt att jag får intrycket av att du är full av humor och roligheter, inte för att jag fått allt bekräftat så, men jag får det intrycket att du är nog en rätt rolig person att umgås med privat. /E.L.

Kursinnehåll;

  • * Omfattande varierande
  • * Innehållsrikt
  • * Välstrukturerat
  • * pedagogiskt upplägg, bra genomtänkt/dynamiskt
  • * Organisk schemaläggning- tid att andas in och ut
  • * Detta gjorde att jag uppskattade och fick tillit/förtroende både för innehållet och läraren.

Det skapade trygghet. Jag skulle definitivt varmt rekommendera denna kurs till alla som är intresserade att utvecklas inom det esoteriska / andliga etc. Känner stor tacksamhet att jag kunde få en plats i denna utbildning. C.S.

Det var roligt i helgen. Jag har så mysigt och roligt på dina kurser så det finns risk att bli beroende och det känns som att jag kommer att ha mycket stor användning av kunskapen i min vardag. Gruppen är väldigt olik någon annan jag varit med om hos dig. Många olika slags människor. En väldig blandning men alla med ett jättefint hjärta. Du som kursledare är perfekt. Jag vet inte vad du skulle kunna tillföra eller ta bort för det känns jättebra. Ditt enorma tålamod är en stor del i det, och din pedagogik också såklart. Allt gott! J.B

Mycket nöjd! Var bättre än vad jag trodde att göra utbildningen via zoom. Även om det så klart roligt att träffas nära. Så funkade detta jättebra. Jag hade lite störning på mitt Wi-Fi men det ligger hos mig själv att fixa till. Även break out rummen var mycket bra. Vi kändes nära fastän det var många mil ifrån varandra.. Har provat utbildningen på både zoom och på fysisk träff. Båda är bra. Däremot blir zoom mer fördelat för alla att prata. Se fram emot alla zoom träffa 😃🤗✨/ Y.Y

Jag upplever stor trygghet och tillit i Solkarina och har stor och djup respekt för henne och hennes kunskaper och erfarenhet. Jag beundrar hennes sätt att förklara och förenkla uppgifter och information så det känns att alla kan vara med och lära sig på ett naturligt och givande sätt. Jag betraktar Solkarina somen större ljusets ängel som är här för att hjälpa oss människor att öka vår medvetenhet och andliga utveckling. Det känns stort att få ta del av andlig information och medvetenhet från henne. Hon har också stor mänsklig livserfarenhet och är lätt att umgås med. Gruppen är en blandad skara av människor med olika bakgrund och erfarenheter. Jag upplever det som en öppensinnad grupp där alla är uppriktigt intresserade av det vi får lära oss, men också av varandra och att hjälpa och lära varandra. /N.T

Du kan läsa om hela utbildningen här


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.