Visioner, programmering och barnbarn med Reiki
november 12, 2020
Apropå skyddsänglar och personänglar
november 29, 2020

En helt ny  och unik kurs inga förkunskaper

27-28 februari 2021

Välkommen till en Online-kurs via ZOOM där du får bekanta dig med olika dimensioner och deras vibrationer.  För att få en högre förståelse för ditt dimensionella jag så kommer jag under 2 dagar att ta dig med på dimensionella resor där du får lära känna de olika vibrationsnivåerna olika världar har.

När du får den dimensionella kunskapen är det också lättare för dig att veta när du är i en hög eller framför allt låg vibration. Samt vad du ska göra åt det när du känner att energierna hos dig är låga.

Kursen spelas in vilket innebär att du kan lyssna på de olika delmomenten i 60 dagar efter ZOOM kursen.

Den här kursen handlar uteslutande om dig själv och energimedvetenhet för att lära känna dig själv samt hur du går framåt i livet genom en högre dimensionell kunskap

Du får lära dig följande:

  • Änglahealing till dig själv – änglaaktivering
  • Gudinnehealing till dig själv – Gudinneaktivering
  • Healing med uppstigna mästarna till dig själv – Mästaraktivering
  • Galaktisk healing till dig själv – Galaktisk aktivering
  • Hur du skapar ett heligt rum och varför det är bra.

Detta är fundamentet för att arbeta och veta att du har kontakt med högre vibrationer. Du får lära dig hur dessa varelser kan hjälpa dig att alltid vara på rätt väg framåt. Hur du ger dig själv healing och vibrations höjer dig varje dag tillsammans med dem.

  • Inkoppling på jordens meridiansystem, ditt meridiansystem och vintergatans meridiansystem för att skapa flöda genom alla dimensioner och hur du skapar flöde

Detta är ett av fundamenten i Nefertiti kosmisk healing® och ingår både i den fysiska grundkursen och Online-kurserna

  • Kanalisering genom automatskrift och hur du kan etablera en kontakt med information från högre världar. Du behöver inte kunna något om kanalisering jag kommer att gå igenom det kosmiska trädet och de olika dimensionerna för att du ska få en större förståelse på din livsresa.
  • Aktivering av Agartha där vi reser till jordens mitt för att få initieringar av ljusvarelserna som lever där. ( inget jag gör – det är de som utför ritualen?
  • Du kommer sedan att tas med till olika dimensioner för att lära känna dem steg för steg från 1-12.
  • Vilken dimension hör du hemma i just nu? Vad kan du lära av den? Efter kursen kan du fördjupa denna kontakt för att öppna upp och lära känna dig själv mera.

Nefertiti kosmisk healing® är en meditationsmetod för att skapa högre flöde, mer kunskap, en känsla av närvaro och dimensionell samhörighet.  Under denna kurs får du vägledda dimensioner för att öka din dimensionella kunskap och utveckla dina kännande kroppar att förstå skillnad på olika frekvenser. Det är viktigt för den uppvaknade medvetna människan att veta hur man hanterar tyngre energi och skapa lätt energi.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.