Chakrameditation
november 27, 2022
Mitt vackra jag studiecirkel via ZOOM
november 28, 2022

Online med 7 helger under 1 år. Läs mer om kursen här

Utvärdering Jag är inte medial men jag vill få djupare kunskaper inom området. Ungefär något sådant sa jag till Solkarina i telefonen för ganska exakt ett år sedan. Vi diskuterade fram och tillbaka vilken utbildning jag skulle välja och det landade i den esoteriska utbildningen. Jag har ju gått Reikin för henne och har lyssnat på poddar hon gjort och jag vet att hon är en erfaren och duktig lärare som jag har fullt förtroende för. Kursen mer än motsvarade mina förväntningar. Vi fick ett helt batteri av verktyg för att bli mer energimedvetna. Dessutom fanns ingen prestige att någon av oss skulle bemästra eller ens kunna allt, men vi fick träna på varandra och på andra utanför vår trygga grupp. Vilken resa vi gjorde hela gruppen både en personlig utveckling och esoterisk. Är jag medial nu då? Jo det är jag, jag är energimedveten och kan med mina verktyg ge råd för att klienten ska få känna sig trygg att ta beslut i sitt liv som gynnar hen.

AnnSofie

Varmt tack till dig Solkarina för denna fina och underbara kurs. Den har gett mig så många verktyg att använda dagligen för min personliga utveckling som gör att jag nu mår så mycket bättre än för ett år sedan. Jag har varit utbränd i omgångar i mitt liv och nu är så mycket bättre i mitt mående.

Jag har lärt mig så många metoder att använda som har gjort mig mer positiv och mindre stressad i min vardag och känner nu att jag går på min livsväg som är ljus och fin framåt.  

Allt är så lätt även om det kan vara en del uppförsbackar men de känns knappt från att tidigare känt att jag satt krokben för mig själv mest hela tiden och haft en inre stress av att inte känna mig hemma någonstans, från att nu få känna mig mer harmonisk och hel som människa.

Är mer här och nu än jag varit tidigare och lyssnar på mig själv mycket bättre.

Solkarina är en underbar lärare som ser alla sina elever och man känner som elev att man växer med de uppgifter man får att öva och den kunskapen som hon delar av sig inom så många områden. Jag rekommenderar verkligen att gå denna kurs då den har allt som jag har sökt och mer därtill. Älskar också de fina böckerna som jag kan ha med mig efter kursen.

Jag är så tacksam för denna kurs och så glad att jag blev vägledd till dig Solkarina!  

/Elisabet

Hej!

Vilken resa detta har varit! Det känns verkligen som att jag har bytt liv!

Från att ha tacklats med psykisk ohälsa, ångest, socialfobi och allt där i mellan till att nu helt kunnat skifta fokus i livet, börjat prioritera och se mina egna kvaliteter och massa verktyg hur jag kan hantera, läka och förstå min psykiska ohälsa.

Jag gick in i kursen med inställning att jag ville hitta mig själv och jobba med det jag har intresse för, men jag sitter här nu med full av nya erfarenheter och lärdomar om mig själv och en helt ny syn på livet. 

Det har varit många tårar och kämpigt att vända ut och in på sig själv inför alla deltagare och jag har varit på väg att hoppa av. Men jag är så glad att jag gav mig f** på att vilja ändra mitt liv, för de har verkligen gett resultat.

Detta är en fantastisk kurs, även för sådana som jag som inte har mycket erfarenhet av det mediala så har jag fått verktyg och lärt mig saker jag kommer att ha med mig resten av livet. 

 Denna kurs har gett mig mer smak och jag kommer definitivt gå fler kurser för dig! tack såå mycket för detta fina år

Ha det bäst // Johanna

Jag tycker kursen motsvarade mina förväntningar, det var ett bra innehåll som bidrog till spirituell utveckling.

Jag tycker att lärarens sätt att undervisa var både spirituellt inriktat samt inriktat mot samtalsterapi/beteendeterapi.

Med det menar jag att läraren hade kunskap både om det spirituella och om hur man ska bemöta människor samt en särskild kunskap om människors beteenden. Det var alltså inte enbart en kunskapsbaserad lärare i spirituell kunskap utan även ett slags socialt lärande.

Jag tycker att denna kurs leder mig vidare på min väg mot att arbeta självständigt i framtiden med något jag tycker om. Detta var verkligen en bra grund att stå på som behövs för att man ska kunna ta sig vidare i denna komplicerade värld!

Jag tycker att du har gjort ett toppenjobb Solkarina, du har haft ett bra innehåll med bra övningar.

Som helhet, en mycket bra kurs som gärna får lyfta fram att det även finns ett socialt perspektiv, kanske det även utvecklas till en metodik.

Jag är mest nöjd med just den bredd som kursen innebar, men också att det blev en bra sammanhållning i gruppen.

Ja, jag skulle rekommendera kursen till andra, det är en mycket värdefull kurs med framtidsvision! Den här kursen leder dig framåt mot någonting och det är egentligen viktigast för många.

Önskar dig allt gott och stort tack för kursen!

Med vänlig hälsning Maria

Hej Solkarina

Kursutvärdering

  • Det jag lärt mig som jag tar med mig ut i livet är insikten av att jag vill lära mig av livet och ej tro att jag ska vara färdig. Fått den nyfikenheten att jobba vidare med insikter för mig och att få ge andra insikter.
  • Mina förväntningar var att jag skulle våga något och det jag fick har motsvarat mina förväntningar många gånger om.
  • Lärarens sätt att undervisa är bra har en sådant intresse för att vi ska förstå innebörden med vad vi kan åstadkomma. Det kräver sin kvinna 😊
  • Den spontana tanken jag bär med mig nu. Känner som jag är i ett flow efter dagen som gör mig stark. Tack för den energin.
  • Kursens innehåll i sin helhet. Min första känsla var att det är så många olika sätt som ska läras ut att det var förvirrande från början men nu i slutet känns det hur många möjligheter jag har att välja min väg.
  • Jag rekommenderar den Esoteriska utbildningen för det ger dig en bred i att söka sitt jag och att kunna ge andra människor en nytt synsätt. Hoppas att det är många förunnat att få gå denna kurs.

Tack så mycket

Carina

Jag har lärt mig massor. Lägga änglakort, djuravläsningar, kanalisering, och  mycket mer jag kommer att gå igenom kursmaterialet igen.

Kursen var långt över mina förväntningar

Spontant är det bra att man kan hålla kurs via ZOOM och inte behöver åka bort och hyra in sig.

Jag hoppas du har krafter att fortsätta med kurser och skriva böcker. Jag är nöjd med allting och att alla övningarna faktiskt fungerade. Det var också ett trevlig gäng.

Jag kan verkligen rekommendera dig till andra som är intresserade av ämnet.

Sinikka


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.