Andevärlden
december 11, 2022
Samtal 114: Likheter och skillnader på shamanism och dimensionell kunskap
december 18, 2022

Online med 7 helger under 1 år. Läs mer om kursen här

Under hela kursen har du, Solkarina, guidat oss med varm hand  och jag har känt en stor trygghet och tillit under hela kursen. Det har gett mig mycket att få höra om dina och kurskamraternas upplevelser och erfarenheter samt att få dela med mig av mina. Jag har fått svar på så mycket, vissa saker som jag gått och grubblat på hela livet! Du är en fantastisk lärare, otroligt lyhörd och kunnig och det känns att du vill vårt bästa hela tiden. 

Jag gillar upplägget på kursen där det har varit många övningar där jag lärt känna mina fina kurskamrater bättre, varvat med föreläsningar och gemensamma övningar i helgrupp och meditationer. I synnerhet övningarna i helgrupp har varit väldigt bra då vi kunnat få vägledning och feedback av dig direkt och även kunnat lära av att se på när andra gör. Men det tar ju mkt tid, så det har varit bra att varva dem med övningar i mindre grupper. Jag har under kurserna fått uppleva många sensationer och andliga upplevelser som jag aldrig varit med om tidigare! 

Jag sörjer lite att utbildningen nu är slut, jag hade lätt kunna fortsätta ett år till 😄 men jag är så tacksam för allt jag lärt mig och jag vet ju att det här bara är början på min andliga utveckling. Jag kommer garanterat att gå fler av dina kurser, det finns så mycket som tilltalar mig bland ditt utbud! Frågan är bara var jag ska börja! Stort tack till dig, Solkarina, du är en fantastisk lärare som lärt mig så oerhört mycket!🙏🏼 🤗

Här kommer en utvärdering om den esoteriska utbildningen från mig, delar är detsamma som utvärderingen jag skickade förra gången, men har lagt till några delar: 

Jag tycker att den här kursen har varit helt fantastisk och jag har verkligen gjort stora steg i min personliga utveckling under det här året! 

Alla delar av kursen har varit så intressanta och lärorika. Jag har verkligen lärt mig att känna tillit till mig själv och allt blev så mycket klarare efter det. Från att bara ha sett glimtar från de dimensionella världarna tidigare har jag nu låst upp dörren till en ny värld och under utbildningen har jag fått massor av nycklar för att öppna fler dörrar till andra dimensioner. Jag känner att utbildningen har gett mig en hel ryggsäck full med fina erfarenheter och verktyg som gjort mig bättre rustad till att möta livets utmaningar på ett bättre sätt. Jag känner ett inre lugn och en trygghet nu som jag inte haft tidigare. Jag har en annan tilltro till livet och till mig själv. 

Jag gick utbildningen i första hand för min personliga utvecklingsskull, men mitt intresse för detta har bara blivit större och större ju mer jag lärt mig och det känns inte längre som att steget till att arbeta med det här i framtiden och hjälpa människor är så stort längre. Jag känner ett större och större behov av att hjälpa andra! jag kommer att ha stor nytta av de här kunskaperna i livet och i min fortsatta andliga utveckling! 

Att sista kurshelgen handlade till stor del om tips för att starta företag var en bra avrundning på hela utbildningen som knöt ihop säcken. Jag körde mig mycket saker även om det

/Emma 

Jag tycker att kursen har gett mig en stabil grund och kunskap för att kunna arbeta som esoterisk rådgivare och dimensionellt medium. Min energimedvetenhet och utveckling har ökat drastiskt och fort och jag känner mig trygg och bekväm att arbeta med olika dimensioner och verktyg. Detta tack vare att Solkarina är en trygg, pedagogisk och professionell lärare med en väldigt bred kunskap.  Solkarinas upplägg på kursen har varit bra då man får varva teori med praktiska och roliga övningar. Jag kan starkt rekommendera andra att genomgå kursen till esoterisk rådgivare och dimensionellt medium hos Solkarina för att få den bästa kunskapen och verktygen av en professionell och duktig lärare. Den resa jag har gjort under detta år går inte att beskriva. Resan har lämnat avtryck både i mitt inre och det yttre på ett mycket positivt sätt.

Med vänliga hälsningar
Karolina B

Utvärdering Esoterisk rådgivare och dimensionellt medium

Kursen har varit helt fantastisk. Jag har fått massor av nya kunskaper och fördjupat tidigare kunskaper. Kursens innehåll har varit tydligt, intressant och utvecklande. Lektionerna har följt en röd tråd och jag har fått ett tydligt samband mellan alla delar. Det har känts fint att också följa den egna utvecklingen genom övningar och träning både på själva kurshelgerna och mellan träffarna.

Solkarina är en lärare med djup kunskap och stor förmåga att lära ut och lyfta mig som elev. Hon är trygg, rak och tydlig i sin undervisning vilket jag uppskattar mycket. Efter den här kursen har jag stärkt mitt självförtroende och genom den gedigna träningen är jag trygg i att kunna förmedla kunskaperna vidare och våga stå stark i min egen förmåga att hjälpa och lyfta andra. Stort tack för det här dryga året av lärdomar och utveckling.

 Anna S

Esoterisk rådgivare, en kurs jag verkligen kan rekommendera, SolKarina är en mycket avancerad lärare med stor kunskap som hon med lätthet kan förmedla. Jag har gjort en fantastisk resa, personlig och andlig utveckling, jag har verkligen utvecklat mig själv på ett djupare plan.

Jag rekommenderar denna kurs av hela mitt hjärta !

Tack än en gång SolKarina 

Suzanna Å

”Tack Solkarina för den här fantastiska ”äkta” utbildningen! 

Den är riktigt bra upplagd med steg och övningar så det är lätt att följa med. Med inspelade videoklipp och ljudfiler kan man lyssna när man vill och man känner sig trygg att du alltid finns till hands under hela året om man inte förstår.

Den här utbildningen har gett mig ett uppvaknande i min personliga utveckling och en medvetenhet om det okända. Jag är inte rädd längre och jag vet hur jag ska hämta svar idag.

Som lärare är du otroligt kunnig, ödmjuk, förstående, lyssnar och man känner att du verkligen vill att alla ska lyckas.

Bästa läraren!

Stort tack Solkarina för att du lär ut denna utbildning, rekommenderar alla att gå den!”

Kram Kristin 

När jag påbörjade den här utbildningen så var min tanke att göra det för min egen skull, att hitta något som lät mig våga att tro på det jag fick till mig. Under resans gång så har Solkarina lockat fram något helt annat. Hon har utvecklat mig och min kunskap till något helt fantastiskt. Jag är så tacksam för det. Tillsammans med Solkarina och mina kurskamrater har vi arbetat och lärt oss så oändligt mycket mer. Jag är en helt annan person nu, centrerad, lugn och trygg. Jag känner mig helt trygg i att förmedla mina tankar och det jag får till mig till mina kunder. Vi har fått så många fantastiska verktyg att arbeta med. Solkarina – jag är dig evigt tacksam för den här resan. Jag kan med hela mitt hjärta rekommendera den här utbildningen. Varenda helg vi suttit tillsammans har varit ovärderlig. Tack!
Jag ser fram emot fler utbildningar och hoppas vi ses snart igen.

Kram Maria K

Under hela kursen fick jag vägledning och mycket information. Alla instruktioner jag fick var tydliga och jag fick tillräckligt med material och stöd för att kunna öva även på egen hand.

Kursen var uppbyggt på ett professionellt sätt där jag fick lära mig olika metoder.

Jag har alltid varit känslig och haft en rädsla för andevärlden, men detta ändrades under kursens gång. Nu förstår jag att andrasidan är energi i en medvetenhets nivå, och utan något krångel, lätt kan länka med.

Solkarina har en instruktions teknik som kan hjälpa alla att utvecklas stegvis till en hög nivå. Om man fastnar på vägen, finns hon alltid där. Hon ger dig den tiden du behöver och ställer höga krav på sina elever för att du ska nå din högsta potential. Jag är inte född med förmågor jag fick lära mig allt under utbildningen. Jag kan varmt rekommendera Solkarinas kurser.

M.V.H.

Antoneta

Jag kan inte med ord beskriva min Tacksamhet till Solkarina för hennes brinnande engagemang att dela hennes dimensionella lära. För mig har det betytt otroligt mycket och jag är stolt över mig själv att jag klarade det. En fantastisk kurs i självkännedom och medvetenhet. Min dimensionella resa har bara börjat och jag har nu med kursen fått verktygen för att fortsätta den resan framåt🙏🏽

Massa Tacksamhetskramar
Sara

Hej kära Solkarina!

Vilken fantastisk kurs du har hållt för oss❤️! Din kunskap och erfarenhet är så stor, omfattande och full av kärlek! Jag har lärt mig så mycket av dig och mina kurskamrater. Min utveckling har gått i raketfart och kunskaperna kommer jag ha med mig längelänge. 

Anna //

Ett härligt år har gått och jag har fått så mycket kunskap och så många verktyg i min verktygslåda att ha med sig på vägen. Vi har fått utforska och uppleva så otroligt mycket tillsammans under denna kurs. I början kunde man ibland få upp tanken: men inte kan jag det? Men JO då, det kunde jag

Vissa saker i kursen tilltalar mig mer än andra, men kanske är det bara för att man måste ju öva och öva för att bli bra på det med?

SolKarina som kursledare är ju så fantastisk och hon delar med sig av all sin kunskap och visdom. Så betyget till henne är 10 av 10. Lika så kursen får 10 av 10.

Jag kan rekommendera denna kurs för alla som vågar och vill komma vidare i sin utveckling! Vilken boost man får. Jag kan tycka att man blir som en bättre version av sig själv Jag kommer att fortsätta gå SolKarinas kurser då jag vill lära mig mer

Stort TACK och kram för denna gången

Maria S

Den esoteriska kursen och dess innehåll kan jag varmt rekommendera. Du kommer att utvecklas som en andlig varelse men även landa i dig själv som fysisk person. Förståelsen för dig själv, omvärlden och hela kosmos kommer att bli mycket starkare! En fördel med att gå utbildningen digitalt som jag gjorde är att få kurskamrater från hela Sverige.

Solkarina besitter stor kunskap och erfarenheter och är en väldigt bra lärare. Under hela utbildningen finns hon där för råd och stöd och ger en klarhet. Jag är så tacksam för all kunskap hon delar med sig av på sina kurser! 

Under utbildningen lär hon oss att utforska olika dimensioner och energier för att få en ökad kunskap och därmed bli trygga i våra mediala förmågor. Många moment handlar om självkännedom och läkning vilket är viktigt för att sedan vägleda andra. Vad är mitt och vad är ditt? Hur påverkar eller hjälper mina erfarenheter andra? 

Man får även lära sig hur vi förmedlar budskap och vart budskapen kommer ifrån. En bred kompetens får man.

Som sagt rekommendera jag varmt denna utbildning och Solkarina som lärare. Var beredd på att utvecklas och bli mer medveten – det kan stundtals vara tufft men vägen till upplysning är värt det 1000 gånger om!

/Madelen

Hej!

Under året som varit har jag utbildat mej till Esoterisk rådgivare och dimensionellt medium. Den kunskap som jag och mina kurskamrater fått ta del av kan bara beskrivas som fantastisk. Övningarna som vi fått göra under Solkarinas erfarna hand har givit mej en dimensionell förståelse. Vi har i gruppen gjort många övningar där jag har fått erfara vad jag är bra på och vad jag behöver öva mer på. Tack för alla ”uppvaknanden”. Kan varmt rekommendera denna kurs.

Gunilla


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.