Välkommen till podden för det kosmiska samtalet 

Här möter du Solkarina Sinnligkunskap och hennes sidekick Davd Grahn när de filosoferar och samtalar om både lätta och djupa saker i livet.

Du lyssnar på de kosmiska samtalet med Solkarina och David Grahn här

 

”Ljuset ger oss ljus, värme, kärlek, gemenskap, tillhörighet, vänskap och en massa vackra livsupplevelser. 

När vi talar om mörkret i podden så är det när vi människor upplever förvirring, kaos, hot, angrepp, manipulation, splittring som bidrar till att man känner sig ensam, isolerad och rädd.

Ljus eller mörker gälla människor i den fysiska dimensionen och varelser i alla andra dimensioner. För att kunna se vad som är vad behöver vi människor vara öppna för både ljus och mörker. Det kräver mod och ett öppet sinne.

Att vara i sin egen kraft är att våga se verkligheten för vad den är och där göra medvetna val. Du kan bara kontrollera din värld, dina känslor och din livsupplevelse och det är att vara i sin egen kraft.”

 

D

 

Välkommen till poddcasten där två andliga vänner filosoferar och samtalar kring många olika saker mellan himmeln och jord. Vi vänder och vrider på begrepp och möjligheter.

En podd för dig som är intresserad av andlig och personlig utveckling.

Solkarina är en andlig lärare som inspirerar och utbildar människor i olika metoder för självkännedom, andligt växande och uppvaknande.

David är Reikimaster och bor i Västerbotten i Norrland och lever det enkla och värdefulla livet och filosoferar både högt och lågt.

Solkarina Sinnligkunskap & David Grahn

Solkarinas digitala kursgård  https://www.sannessens.se