Lär dig meditera och hur du mediterar
Att vara nära sig själv med Solkarina
augusti 3, 2022
Kan man känna vilken trisslott det är vinst på?
augusti 7, 2022

Här läser jag en text jag skrivit som är kort som en påminnelse om de vägskäl vi möter i livet som förändrar oss på djupet. Du kommer någon gång i livet att stå vid ett vägskäl och här pratar jag mer om det.

Du kan lyssna eller läsa

 Alla människor kommer förr eller senare till olika vägskäl i livet. Helt ovanligt är det inte att man hamnar vid olika vägskäl när man uppnått vissa mål man har. Det kan också vara sjukdom eller en diagnos som faktiskt får dig att komma till ett vägskäl.

Ofta när du står inför vägskäl i livet så står du också inför en massa val du behöver göra och ofta är det inte ett val utan flera. Du kanske upplever dig förvirrad och funderar hur du ska gå vidare i livet.

Det är inte helt ovanligt att du också fått ett uppvaknande där du ser ditt liv för vad det faktiskt är, men, också att det finns mer i livet än du tidigare förstått.

Dessa vägskäl i livet är viktiga därför att vägskälen får dig att välja väg och riktning.  Det är viktigt att inte ta några större beslut, involvera sig i större projekt eller engagemang när du står vid vägskäl. Varje beslut du tar ska vara genomtänkt så du aldrig behöver gå omvägar, för omvägar är senvägar som bekant.

Fråga dig själv hur mår jag egentligen? Vad behöver jag just nu? Din familj och dina vänner har med stor sannolikhet fått sina behov tillgodosedda och du känner att nu är det dags för mig.

I dessa vägskäl rekommenderar jag alltid att du lär dig klassisk japansk Reiki av mig via telefon. Vi har då 3 samtal under en månad där du får hjälp med din riktning. Du kan ha lärt dig Reiki för 10 år sedan, men du kan fortfarande lära dig mer  och med mig som coach.

Förutom facebookgrupp och träffar med likasinnade som också bär på frågorna om det verkligen inte finns något mer. Du och jag för alltid samtal där övningarna i klassisk japansk Reiki ligger till grund för de behov du har just då.

Jag möter så många människor hela tiden som glömt hur det är att lyssna på sig själva. När du väl börjar göra det så upptäcker du säkert som många andra att du inte alltid vet vad du vill, egentligen. Det kan lätt bli så när du i många år lyssnat på andra i stället för dig själv.

Tillhör du dem som funderar om du ska skilja dig, kliva ur den relation du är i? Var försiktig med dina stora beslut.

Många ställer sig frågan någon gång i livet: Är den jag lever med bara en vän och inte längre den person jag en gång lärde mig att älska? Ska vi skilja oss?

Ekorrhjulet snurrar på och på jobbet är det samma sak dag efter dag och du frågar dig själv: är detta verkligen meningen med mitt liv.

Du är vid ett vägskäl i livet!

Därför att djupt inom dig känner du att det finns något som drar och lockar dig. Du känner med all säkerhet att livet gett dig många upplevelser och du lärt dig mycket.

Och tänker på! Till vilken nytta är mina livserfarenheter. Du kanske till och med tror att din livserfarenhet är oviktig? Tro mig den är inte det för dina erfarenhet är ju du. Alla dessa frågor möter alltid människor vid en viss tidpunkt i livet även du kommer att möta dem.

Därför att du precis om många före dig kommit till ett vägskäl i livet.

Jag har mött många människor som kommer till vägskäl precis som du har just nu. En gång i tiden stod jag själv vid vägskäl idag vet jag hur jag ska välja när jag kommer dit.

Känslan att få guida dig vidare att hitta den där meningen som får ditt hjärta att sjunga just idag är bland det vackraste jag som Reikilärare och andlig lärare kan få göra.

För det är inte själen som sjunger ,för själen är så fylld av erfarenhet den vill placera någonstans. Det är därför du ska låta hjärtat leda dig att placera själens erfarenheter där de hör hemma. Det är då du kommer att se en större mening med dina själsliga erfarenheter.

Det är då hjärtat börjar sjunga. Vilket för övrigt är mitt Solkarina´s motto ett sjungande hjärta.

Dina erfarenheter i livet är viktiga, du har fått dem av en anledning. Känner du att själen sjunger för högt så är det bara dina livserfarenheter, dina tankar och känslor som är i o-ordning.

Det är vägen genom hjärtat som får dig, dina erfarenheter, din själ att bli lugn. Det är då du kan börja lyssna på din inre sanning som bor i hjärtat som sjunger.

Det finns en väg som hjälper dig att göra bra val i livet. Inte baserat på någon spåkärring, spådam, astrolog eller liknande.

Utan den där sanningen som kommer inifrån dig själv som vet. Den vill jag hjälpa dig att finna.

Ibland behöver vi människor som gått vägen före med alla tusen frågor om livet som du bär på.

Dina frågor är viktiga att du får svar på, att du hittar din väg, när du står i vägskäl i livet är också viktigt. För då kommer du aldrig någonsin att känna dig olycklig utan den vägen kommer inifrån dig själv och du lever den, walk the talk som jag brukar säga.

Är du trött, less, uttråkad, vill ha en förändring men vet inte hur, behöver känna dig själv bättre än du redan gör! När du upplever att du har blinda fläckar i din självkännedom det är då jag finns här för att hjälpa dig.

Det bästa som finns är att ha passerat vägskälet, lagt undan tankarna som virvlar runt som en virvelvind, känslorna som studsar upp och ned som om de låg på en studsmatta. Det är inte du, den du är, och inte heller den livsglädje du skulle kunna känna. Den finns inte där den ligger mycket djupare.

Lyssna till ditt inre är inte att förstå saker rationellt på en white board det är att verkligen kunna lyssna och bara veta. Rationella förklaringar blir som huvudfotingar och du springer omkring i livet med hela huvudet fullt och kroppen trött och dränerad.

Vägskäl är en del av livet! För att hjälpa dig med din riktning, lyssna på dina själskontrakt och frigöra dig från dem. Bli en dimensionellt fri människa.

Du liksom alla före dig kommer en dag till det viktigaste vägskälet som kommer att peka ut din riktning för framtiden. Det är ett val som inte är oviktigt.

Allt gott

Solkarina Sinnligkunskap®

Boka Reikikurs

MediReiki.se

Boka vägledning beskriv ditt problem så kan jag rekommendera en tjänst


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.