Vitt ljus meditation från hjärtat
augusti 8, 2022
Avsnitt 103: Vad är skillnad på implantat och själskontrakt (tid 36.34)
augusti 13, 2022
Visa alla

Solkarina Sinnligkunskap

Idag tänkte jag tala lite om stjärnsjälar som intresserar många människor. Vad är stjärnsjälar och vilket syfte fyller det? Vilken skillnad är det på en stjärnfödd och stjärsjälar

Många människor som upplever att de är stjärfödda alltstå har utomjordiskt påbrå börjar få kontakt med de olika själsegenskaper de bär med sig.

När vi föds till jorden består vi av tre delar. Den fysiska biologiska kroppen som har ett eget system att fungera utifrån. Den är vårt fordon på jorden som vi behöver ta hand om. Men vi tillhör också en större medvetenhet av händelser och det är dessa vi kallar själen. Allt du varit med om i livet finns i själens energi men inte bara dina erfarenheter utan också erfarenheter från dem som levt tidigare.

Därför kan man säga att själen är en minnesbank från det förflutna. Det blir inte bara en minnesbank från det förflutna utan också en väg genom vilken man kan se hur framtiden blir. Vissa händelser och situationer kommer att skapa nya händelser och situationer det är detta man kallar karma för karma betyder action alltså agera.

Många människor fastnar i själsenergin därför att de lever hela sitt liv i själens minnen. Det är där vi har våra tidigare liv som också kan vara andras tidigare liv, där finns minnen från andra civilisationer, från vår egen barndom, från det roliga vi upplevt i livet och det som skadat oss. Allt detta finns i själen och själens minnen.

Mer hittar du på medlemsidan

Allt gott / Solkarina

Bli medlem och lyssna till poddar varje vecka

Vill du veta mer? Du lyssnar på hela podden här

Du kan också välja att få tillgång till 3 poddar i ditt medlemsskap


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.