Föreläsning om personlig kraft, känslor och tankar
februari 12, 2023
Avsnitt 191: Mediumskap, steg 3 dimensionsvandring, högre jag och leva sin yrkestitelFöreläsning om personlig kraft, känslor och tankar
februari 15, 2023

I helgen har vi gjort fantastiska stjärnresor till andra civilisationer, mött varelser, blivit inbjudna både till stjärnor, planeter, månar och galaxer. Det går verkligen att enkelt när man vet hur besöka dessa med hjälp av medvetandet. Mina fantastiska elever bjuder här på samtalet vi hade när vi hade gjort resor till planeterna i vårt solsystem

Du kan läsa mer om kursen här och gå den tillsammans med mig via ZOOM anmäl intresse om du vill vara med

Du kan också lyssna och göra övningarna själv på min digitala kursgård här

Lyssna via youtube när vi går igenom upplevelser efter stjärnresan till planeter i närområdet

Du kan också lyssna som podcast här eller där poddar finns spotify, apple mm.

Så här säger deltagarna efter helgen.

Hej Solkarina💖

Tack för en riktig Wow kurs som du hade i helgen, den var helt fantastisk  Solkarina. 

Jag kände mig som ett barn på julafton, så förväntansfull och så enormt nyfiken för vad jag skulle få uppleva denna helg, och jag kände mig så nyfiken på vad alla andra skulle få uppleva under denna helg eftersom jag tycker allt det här är så  enormt spännande, jag är så KÄR i det här!!!

Denna kurs har givit mig flera insikter bland annat att ta  och börja sjunga mer igen  eftersom sjunga är en sådan glädje för mig och jag mår så bra när jag får göra det

. Sen känns det tydligt att jag fick tillbaka själsbitar. 

besöket till Solen var väldigt rörande för mig när den varma kärleksfulla femina gestalt la handen på mitt hjärta det var väldigt starkt och enormt kraftfullt.

Kände verkligen att jag blev väldigt berörd av att åka till Mintaka ett ställe jag verkligen kommer att åka till igen. 

Givetvis ger det mig enormt mycket när jag får simma tillsammans med delfiner och det gjorde jag på Mintaka med eftersom jag bara älskar det.

Så denna kurs har givit mig nya fantastiska upplevelser, nya verktyg, ny kunska  fyllt på med energi, glädje, insikter, healing, och jag har hittat själsbitar, och jag har blivit helt Kär i detta. 

Sen har ju denna kurs bjudit mig på fantastiska samtal, med dig fantastiska  Solkarina och alla  fantastiska kursdeltagare som var med.

Ja dessa djupa samtal vi kommer in på när vi delger varandra våra upplevelser är så spännande och så enormt givande.

Jag tycker detta är så härligt och speciellt när man reser i grupp och sen delger varandra och de frågor som dyker upp som vi sen diskuterar om, det är så lärorikt och utvecklande.

Jag skulle gärna vilja vara med igen på en sådan här stjärnkurs  framöver  därför jag tycker det är så speciellt att göra detta i grupp, visst att göra detta själv är ju självklart super spännande och enormt givande, men som sagt helt annat i grupp.

Jag tycker att andra ska gå denna kurs därför den är så utvecklade och givande, stärkande  och man får definitivt ett annat perspektiv på saker och ting. Ja man får vara med och möta fantastiska varelser och uppleva sådana fantastiska landskap. 

Ja nu när många känner sig trötta, så är detta en uppiggande kurs, 

Stor kram Linda 💖

Hej! 

Har glömt att skriva kursutvärderingen men vill tacka så jättemycket för en väldigt inspirerande kurs! Många pusselbitar föll på plats för mig och jag tror denna kurs kommer vara till stor hjälp efter dimensionsvandringen! Resan till solen va helt magiskt och måste säga att det va en av de absolut finaste upplevelserna jag haft i mitt liv. 

En gammal vän ringde mig på måndagen efter kursen som jag inte haft så mkt kontakt med och vi pratade bara helt vanligt typ, inga kruseduller eller så men det som va så intressant va att han sen skrev till mig på tisdagsmorgonen och hade fått upp mig i hans meditation och hur han kände hur han lyftes upp i högre vibrationer och blev upplöst. Bifogar bild på smset i mailet. Så det är ju helt otroligt hur dessa höga vibrationer man får efter dina kurser verkligen speglar av sig till omgivningen. Och efter vi lärde oss att expandera chakrana på esoteriska så har farmor blivit så glad sen dess trots att jag inte gjort något utan bara varit vid henne. Jag har aldrig sätt min farmor så positiv och så glad till allt och livet någonsin. Vi tog hennes blodtryck innan jag gav henne reiki en dag för hon har haft väldigt högt blodtryck och då innan jag gav henne reiki va det 165/ någonting och efter 10 min reiki va blodtrycket 134/ någonting, helt otroligt 🙌🏼 Vill bara säga tack åter igen för dina kurser, det hjälper oss och hjälper i sin tur automatiskt människor i våran omgivning ♥️ 

Matilda

Ja detta är en riktig WOW KURS med fantastiska vackra upplevelser, fantastiska och vackra kursdeltagare och en fantastisk och vacker kursledare❣️❣️❣️

Jag är så enormt tacksam Solkarina för att du valde att ha denna enormt SPÄNNANDE unika kurs som verkligen går in och berör på djupet och man hittar själsbitar ❣️

Tack från botten av mitt hjärta ❤️ för denna WOW KURS

Linda

Tack för en fantastisk kurs och resor. Det känns omtumlande efter alla medvetna resor, kontakter och information. En kurs som sprängde många barriärer inom mig själv. Jag fick en större frihet och kunskap om min potential och vad/vem kan finnas omkring vår lilla jord. En viktig nyckel i mina händer att öppna flera dörrar och lära sig ännu mer.

Kursen rekommenderas varmt om du är nyfiken och vill övervinna många inre begränsningar. Om du vill verkligen möta andra civilisationer och öka din kunskap.

Maria D

Kursen Stjärnresor har varit en helt fantastisk och spännande kurs. Den har gett mig verktyg som gör att jag kan resa till olika stjärnor och planeter. Mycket bra kurs som jag rekommenderar varmt! 💖

För dig som vill få en dimensionell kunskap, att lära dig resa med ditt medvetande och låta kroppen uppleva den information du får på de olika platserna. Du får se och uppleva andra civilisationer och lära av dem. Är detta något som lockar dig ska du verkligen gå denna fantastiska kurs!

Stort tack Solkarina för ditt fina och metodiska sätt att lära ut! ❤️🙏

Vänligen 

Katarina Gustafsson 

Kan jag verkligen rekommendera till alla som är nyfikna och vill komma vidare i sin utveckling. Den är väldigt givande, spännande då man får lära sig ännu mer som inte finns att få reda på annat sätt. 

Det var en mycket rolig kurs som jag tror att jag kommer att ha mycket användning av både nu och i framtiden. 

5 tummar av 5 👍👍👍👍👍

Maria S

Hej!

Tack för en spännande  och rolig helg. Det var en kurs som passade mig väldigt bra just nu eftersom jag jobbar mycket med att hitta mig själv. Hitta mina stälstrådar och transformera det jobbiga bitarna av vad jag varit med om. Den här kursen passade mig bättre än studiecirkel vi hade på kvällstid i höstas.

Ja tycker också att det var bra att det var en kurs med få deltagare. Det var värdefullt att ta del av andras upplevelser och få möjlighet att berätta om sina egna. Och dom samtal som uppstod kändes intressanta och viktiga.

För mig var det också bra att få lite hjälp med tekniken. Jag behövde en liten startraket. I fortsättningen tror jag nog att jag kan förenkla igångsättande. Så har det varit med alla dina kurser att jag haft hjälp av tekniker till att börja med. Efter lite övning går det sen av sig självt.

Kram Ann-⁠Sofi


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.