Kursutvärdering Nefertiti kosmisk healing® via ZOOM
februari 20, 2023
Avsnitt 108: Hur är det att få en bröstcancerdiagnos
februari 24, 2023

Idag handlar det om steg 4 i den esoteriska utbildningen till dimensionellt medium

Intuitionen den tystaste rösten inom oss. Den röst, känsla vibration som har kontakt med det hemliga fältet av kunskap runt oss.

Hur kommer det sig att vi kan uppfatta kontakt med döda släktingar och vänner? Eller att vi kan samtala med en andlig guide? Hur kan vi veta saker om människor de inte är medvetna om själva. Det är ju det man som dimensionellt medium och esoterisk rådgivare tränas att kunna göra. Hur kan vi vara mediala vad är det som gör människan medial? Är det en konstform som få har eller kan alla lära sig det?

Välkommen till mig, jag heter Solkarina och arbetar som andlig lärare, och utbildar dimensionella medium i Sverige. Bland mycket annat jag utbildar inom. Idag ska jag berätta mer om steg 4 i den esoteriska utbildningen till dimensionellt medium.

Är jag född med en medial gåva? Eller lever jag min livsuppgift. Personligen tror jag inte på att någon är född medial utan jag tror på att vi lever vår livsuppgift eller så gör vi det inte.

Hur kan då människor veta saker, känna på sig saker och kommunicera med döda och andra varelser i andra dimensioner. Jo, därför att det finns i fältet runt oss. Det fältet som kallas Akasha-biblioteket och Akasha betyder eter. Alla tankar vi tänkt, handlingar vi gjort för du vet väl att Karma betyder action. Det ligger som minnesenergi i fältet. I Akasha biblioteket och därför kan alla, ja vem som  helst när man vet hur man gör läsa i Akasha-biblioteket. Jag tränar mina elever att kunna göra det och hur de ska ta emot informationen från fältet.

Därför talar vi om hur vi kan expandera medvetandet till olika nivåer under steg 1. Jag har talat på det i tidigare avsnitt på podden. Genom att mina elever kan expandera medvetandet så vet de också på vilken plats kunskapsmässigt som människor de möter i vägledning befinner sig på.  Alla svar finns därute i fältet som vibrationer ja frekvenser som vi med vår intention kan hämta hem när vi vill.

Men för att kunna göra det krävs att vi också utvecklas andligt och personligt, förstår hur vi själva identifierar oss med våra minnen som vi haft och hur vi frigör oss från dem. När vi ser våra bindningar och relationer till människor, händelser, situationer och saker då kan vi också frigöra oss från sånt vi identifierar oss som men vi inte är. Vi fastnar ofta genom känslor och tankar. För att kunna läsa fritt i Akasha biblioteket behöver vi därför du och jag sluta säga ”det här är sanningen” så här är det, utan istället vara öppen för hur verkligheten ser ut. Därför kan man inte heller forska på andlig kunskap. När man forskar på andlig kunskap hamnar man i en subkultur ett kluster av trosystem som är skapat av egot, ofta av oläkta känslor i hjärtat och när man ser och frigör sig från det då kan man också minnas olika saker i sitt liv utan att läka oläkta känslor i det. Just det får vårt medvetande att expandera.

Vi kan vara på en planet med vårt medvetande, på en stjärna eller på en annan galax. Men det är andra kurser jag erbjuder som hjälper till att expandera medvetandet och börja göra medvetna resor i kosmos.

Steg 4 på esoterisk utbildningen är innehåller därför tekniker för att läsa i fältet och hur man tolkar det. Vi tolkar ju information olika bilder, känslor, filmer, intryck av olika slag och ingen gör det likt någon annan.

Ja du förstår nu varför jag tycker att det man kallar husrensningar, hemsökta platser och alla spökjägare därute lever i en lekstuga, en subkultur som inte har någon förankring i andlig kunskap eller andliga insikter.  En kritik jag tycker är viktigt att framföra för jag arbetar verkligen inte som dem, utan med att ge dig kunskap om våra olika dimensioner, hur vi fungerar i våra kroppar och vad själen är. Akasha är den själsliga energin, den vi kallar fältet som finns omkring oss. Därför att själen existerar i olika dimensioner. När du talar med anhöriga döda så talar du med minnen, desto bättre mediumet är på att tala med döda desto bättre är de att tona in på just den dimensionella verkligheten där minnena från de döda finns. Det är inte konstigare än så. Men min upplevelse är att man i Sverige inte riktigt vet vem man talar med i använder därför ordet andekontakt, andevärlden, andar istället för att veta vem som kommer in i rummet som de inte ser skillnad på. Jag tycker det är viktigt att veta skillnaden. Och anledningen till det är att precis som det finns människor som lurar andra människor för att de ska vinna egna fördelar så finns det sådana varelser i andra dimensioner också. Om ditt medvetande är lägre expanderat än deras så kan det räcka med att de säger att de är din mormor fast det är en varelse med behov av att kontrollera dig. Lite av det jag talade om när jag talade om mediumskapet i steg 3.

Jag tycker att alla ska lära sig läsa i Akasha för sin egen skull – varje gång du har något du funderar på, har en fråga, ska du kunna gå in i Akasha och hämta svaret där. Då blir du en fri människa och behöver ingen sanningsrörelse som slår andra i huvudet. Du får dina svar och börjar ta ansvar för ditt liv och du kommer då att expandera ditt medvetandet ut i fältet. Intuitionen blir starkare, och framför allt du vet var du ska hämta svar på sådant du vill veta.

Men jag glömde säga att fältet när du expanderar utgår från hjärtat och inte från huvudet i huvudet spar du bara de erfarenheter som du fått i hjärtat. Ja du förstår varför det kan vara bra att ha en lärare som gått före och kan detta.

Fältet där alla våra minnen finns eller Akasha-biblioteket kan vi också använda när vi vill läsa och se vad är det för sjäslenergi som finns inom oss , vi ser på hur medvetandet går in i en kropp och hur vi kan använda den själsenergin som finns i fältet förutom vårt genetiska för att formas och bli dem vi är. En av verktygen denna helg förutom Akasha är att vi använder oss av tidigare liv det säger så mycket om vilka styrkor, svagheter och lärdomar som finns i vår själsliga energi, otroligt spännande. Genom det får vi möta människor som levt i andra tidsåldrar, ta del av deras erfarenheter och lär oss mycket mer om vilka egenskaper vi själva bär på. Vi behöver se detta hos oss själva för att kunna göra ett självförverkligande, känna oss fria och framför allt förstå oss själva. De olika tidsåldrarna, epokerna genom människans historia och det som väcker vårt personliga intresse för olika saker i livet ligger som synliga hemligheter inom oss i vår själsenergi.  Genom att med mina tekniker resa bakåt i tiden och framåt i tiden – vi gör regressioner och energiavläsningar så får vi kontakt med vår själs energier och erfarenheter. Där och då kan vi också förstå varför du och jag är olika, varför vi har olika vägar att gå i livet, och varför vi är bra på olika saker du och jag.

När vi finner dessa dimensioner av oss själva med själens minnen och när vi vet var vi kan hämta svar på alla frågor. Då, blir du riktigt fri och utforska dig själv.

De som kan detta blir också väldigt duktiga på att hjälpa människor och därför arbetar vi som esoteriska rådgivare och dimensionsmedium. En del som går utbildningen gör det för sin egen skull de vill lära sig så mycket som möjligt om sig själva och sin andliga utveckling. Vem är jag vilken kunskap bär jag på och hur tar jag emot information från min intuition.

Vissa av mina elever fortsätter sina liv på sina arbeten och andra startar företag för att hjälpa människor att komma till samma plats som dem själva.

Det här är steg 1 i den utbildning jag erbjuder till esoterisk rådgivare – dimensionsmedium och änglamedium.

Vi expanderar vårt medvetande utanför och innanför tid och rum för att läsa den kunskap du och andra bär i sina själar eller fått genom livet. Vi hjälper dig att hitta och bli fria människor.

Är du intresserad att delta på kursen som är 7 helger under ett år. Hela programmet hittar du på min hemsida där finns även kursdatum samt om det är online via ZOOM,  eller fysiskt.

Ta hand om dig, och känn dig varmt välkommen till mig och mina utbildningar.

Jag lägger också en länk till min bok Akasha-biblioteket och min bok tidigare liv.

Solkarina Sinnligkunskap®

Böckerna

Utbildningen


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.