Avsnitt 110: Vad är änglar och finns de verkligen?
november 28, 2020
Samtal 20: Kan ljusarbetare ta in ett mörker
november 30, 2020

I helgen har vi haft steg 1 i Sann Essens och änglamedvetande. Det innebär att vi arbetat med änglarna från morgon till kväll i 2 dagar. Jag upphör aldrig att förundras över vilken hjälp vi egentligen alltid har som finns med oss. Konsten är att faktiskt kunna be änglarna om hjälp när vi behöver.

I min förra podd har jag talat om änglar och några möten med änglarna. Ja, det finns nog mer än en podd som berättar om änglar på Solkarina Sinnligkunskap podeen på Acast. De är verkligen våra vänner som går med oss hela livet och alltid finns vid vår sida. Känner du ett motstånd i livet ibland? Det kan faktiskt vara din hjälpängel som går bredvid dig och ställer sig ivägen för dig för att tala om att du är på fel väg! Lyssnar vi inte på dem så ställer de sig ivägen för oss och vi kommer att uppleva att livet blir lite svårare och vi upplever motstånd.

Att lära känna skyddsänglarna/personänglarna är många vinster man kan göra för egen del. Därför att du börjar samarbete med underbara ljusvarelser som vet allt om din livsväg, vilka val som är viktiga och rätt för dig. Och du behöver bara be dem och lyssna så kommer de att visa dig vägen.

Du kan lära dig mer om Skyddsänglar/Personänglar på det webbinarium jag har med både vägledda meditationer och föreläsningar som du hittar här på min online-sida med distanskurser du läser helt i egen takt eller lyssnar på när du har tid och lust.

I min bok andliga guider och änglar berättar jag lite mer om hur de fungerar och där kallar jag dem för skyddsänglar. I boken Sann Essens och änglamedvetande kallar jag dem personänglar och det är egentligen för att jag vill komma bort ifrån ordet skydd – även om det är just de som dessa änglar gör.

Frågan är om vi ens skulle nå vuxen ålder om vi inte hade dessa fantastiska hjälpare på vår väg. Det finns många vinster i att bjuda in änglar i livet. Du bjuder in vänlighet, omtanke och kärleksfulla ljusa energier. En lätt känsla och en känsla av att vara i hjärtat och komma hem. Kan det sägas på bättre sätt?

Böckerna där jag berättar mer hur änglar fungerar hittar du här och vill du veta ännu mer så rekommenderar jag varmt Online workshoppen här.

Allt gott och flyg i frid // Solkarina


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.